Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hagkure

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyosbodik a holland-török konfliktus, az üzengetéseken innen és túl, Isztambulban letépték a holland zászlót a követség épületéről, és országszerte fegyveresek őrzik a holland követségeket. A holland kormány szombaton két török miniszternek is megtagadta a belépést az országba, és nem engedte,…..
Hagkure 2017.03.16 02:50:25
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Pont a minap azt állítottad, hogy magyarországon nincsenek oligarchák; illetve, hogy soha nem is voltak. Most azt hallom, oliharchaadót akar bevezetni a fidesz.

Te hazudtál, vagy a fidesz?

Várom birkaválaszod. Csak egy szimpla tényt.
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Mindenki, érti, mindenki a Momentum mögött áll! Lelepleztük!   Fekete-Győr András, a Momentum elnöke épp a titkos támogatóitól veszi át az instrukciókat az Orbán-kormány és az ellenzék megdöntésére, akik között ott van Simicska, Orbán és Soros is, meg az egész ellenzék..
NemGogol Kóros aránytévesztések 2017.03.09 21:02:20
  Nem mondhatjuk, hogy ne kavarta volna fel a honi politika állóvizét a Momentum  berobbanása. A pártok támogatásával és híveik aktivitásának köszönhetően is sikeressé vált aláírásgyűjtés, az eddig ritkán tapasztalható médiahátszél, valamint a szokatlanul késve beindított kormányzati médiaellenszél…..
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..