Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gál Kristóf | Primodesign

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt elég, hogy verőfényben, ellenszélben kellett végigbringáznom a rakparton, a regisztrációnál ráadásul egyből közölték velem, hogy "biztonsági okokból" nem vihetem be a laptopot. Kérdeztem, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent a laptopom, mikor még repülőn…..
A Kreatív újságban ismét téma volt a blogolás. Még egy blogger lista is bekerült oda, ami bár érdekes és mindenképpen vitatható, de mutat valamit. Az IMA konferencián is volt blogos téma ismét. Valami történik, valami változik - megint téma lett a blog! Valamikor 2005-2006-ban…..
A CT Network a leghazaibb (de hülye szó...) és legrégebbi PPC szolgáltatás a magyar piacon. A Google-höz és az ETARGET-hez hasonlóan kattintás alapon fizetendő szöveges hirdetést jelentet meg, de nincs kulcsszavas célzás és nincs licitálás sem. A rendszer viszont fejlődik, bár…..
Jakob Nielsen mérései szerint nagyon keveset. Egy átlagos netező egy átlagos weboldallátogatásnál a szavak 20 százalékát olvassa el. Akik kifejezetten olvasni szeretnének, azok sem olvasnak sokkal hosszabb textusokat. Náluk az arány 28 százalék.On an average visit, users read half…..
Gál Kristóf | Primodesign 2008.05.06 17:26:25
Az alábbi beszámolót Kálmán Tamás írta, aki az ETARGET színeiben vett részt egy konferencián: Idén is volt PPC (inkább internetmarketing) konferencia Prágában, bár a tavalyi évhez képest csak félnapos, s csak 3 előadást láthattunk a kereső-keresőmarketing területről. Az…..
A Webma konferencia szünetében kértem meg Dave White-ot, a Weboptimiser vezetőjét, hogy adjon egy-két tippet bloggereknek. Keresőoptimalizálás egyszeregy...   A kérdés persze adódik: ha odafigyelünk arra, hogy ne legyenek no-follow linkjeink, és kevés, de minőségi oldalról…..