Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keryya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
crashblogja Model Railroader 2008/4 2008.04.11 21:19:00
Már megvan két hete a friss Model Railroader, de csak most jutottam odáig, hogy elolvassam. Kedves barátaim, meg kell mondjam, hogy a mostani lap igen seggreülős. Megint elmondjam, hogy igen, ilyennek kell lennie egy lapnak? :-) A címlaptéma, a „hogyan dobjuk fel terepasztalunkat…..
Hamarosan elindul a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos megfigyeléseim publikálása...
keryya 2008.04.28 16:30:31
Legalábbis az ökológiai lábnyomom mértéke ezt mutatja. Az ökológiai lábnyom azt jelenti, hogy milyen mértékben károsítjuk a környezetet azzal, hogy létezünk. Könnyen kiszámolható a http://www.ecofoot.org/ honlapon.Nagyon egyszerű kis teszt, és persze nem is tartalmaz minden…..
                  A fentiek tanulságai - melyeknek többsége közhely, tehát igaz:- egy kép többet mond ezer szónál - hát még egy jó design (by Timm Kekeritz)- hihetetlen mennyiségű vizet…..
Amit megosztva kapott az Éghajlat-változási Kormányközi Testülettel, azok után, hogy idén már egy Oscar-díjat is bezsebelt a Kellemetlen igazságért.Annyiban örülünk ennek a hírnek, hogy talán ez is jobban ráirányítja a figyelmet a problémára, mindamellett, hogy nyilván nem…..
Mivel ez a téma sokkal bővebb annál, hogy egy poszttal elintézzük, így arra jutottunk, sorozat formájában fogunk ezzel foglalkozni. Íme először is a WWF Kanada reklámja a témában: Szerintünk iszonyú jó a zene és a képek közötti kontraszt. Aztán itt egy másik a…..
keryya 2008.04.28 15:04:57