Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(V)ÉRZŐSZÍV

60 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a szó, hogy kreatívkodás egészen tág dolog. Határtalan mennyiségű tennivalót eredményezhet.   Bármihez is szeretne hozzákezdeni valaki, az tegye meg bátran, ne féljen a kudarctól, mert itt nincsen szerintem. Próbálkozni kell és egyre jobban fog megvalósulni az, amit eltervezett az ember.…..
  Beköszöntött az ősz, a növények levelei sárgulnak, kezdenek lehullani. Ebben az időszakban sok teendője akad azoknak az embertársaimnak, akik sok fával, bokorral vagy nyírt fűvel, esetleg gyommal rendelkeznek.  A nyírt fű és a gyom az egész évben velünk van, viszont ez nem számottevő mennyiségű.…..
A lomtalanítás jó dolog, mert, ami feleslegessé válik vagy éppen már használhatatlanná válik egy lakásban, házban, akkor ilyenkor "megszabadulhatunk" ezektől a dolgoktól. Ezeket ingyen szállítják le, mindössze annyi a teendőnk, hogy a kitesszük a megfelelő helyre. Általában egy évben egyszer van…..
Kedves hölgyeim ezek a sorok rólatok fognak szólni. Társkereső oldal rengeteg fajta van, a legtöbb ügye fizetős. Vannak népszerűbbek és kevésbé látogatottak. Ide ugye ismerkedni és beszélgetni regisztrálnak az emberek. Nagyon szép lehetőség ez a nemeknek egy kapcsolat kiépítésére. Csak lenne, mert…..
Sokan élünk kis vagy nagyvárosban. Mennyire ismerjük azt a területet,amelyben lakunk? Mennyire barangoljuk, járjuk be a lakóhelyünk utcáit? Én személy szerint úgy 85%-ban jártam be a várost, ahol élek majd negyven éve. A feltett kérdések pont olyan emberekre vonatkoznak, kik hosszú ideje élnek egy…..
Ez egy igazán kimeríthetetlen téma, hiszen nagyon sokféle és fajta játékot lehet játszani az interneten. Én egy adaggal megosztok veletek, amely egy közösségen belül valósítható meg, habár nincs kizárva annak a lehetősége sem, hogy személyes csoportoknál nem lehet kivitelezni.    Amikor egy…..
A mai újságírás sem a régi már, amikor is tényleges tartalommal készült el egy cikk. Rengeteg a kattintásvadász írás, melynek nincs igazán hírértéke, mégis sokan elolvassák. Ezek a híreknek készült betűvetések igazából egy-két mondatosra sikerednek. Nézzünk néhány ilyen címszóval kezdődő…..
Önkormányzati választások!   11 nap és újra a szavazásé lesz a főszerep. Itt dönthetnek az emberek a saját polgármesterükről és az adott választókörzetek képviselőjéről.Ilyenkor nagy a sürgés és forgás a településeken belül. Megkezdődik a rivalizálás. Különböző pártok indítanak jelölteket, de ne…..
Beköszöntött az ősz! Az idő még kellemes így tettem egy sétát a természetben. Tekintsétek meg az útközben készült képeket.                                                         Remélem tetszettek a képek?!  ..
                                                                                 Kedves Olvasóm! Jeles bejegyzés ez. Az 50. írásom következik. Nem is gondoltam bele abba mikor létrehoztam ezt a blogot, hogy ennyi posztot tudok leírni. Havonta jelentkezem mostanság valami kis írással. Igazából…..
Jó pár nap eltelt már, hogy a magyar labdarúgó csapataink mérkőzést játszottak nemzetközi szinten. Gyors górcső alá veszem a négy csapatot. Bajnokok ligája A Ferencváros indult az első selejtező körben. Ferencváros- Ludogorec 2-1 Hazai pályán kezdett a csapat és egy nagyon jó kezdés után Tokmac…..
Vasárnapi sztori következik (2019.06.02). Egy üzletben történt velem egy meglepő  dolog. Egyszerű a történet mégis jól eső érzés ért. Szóval egy helyi boltban vásároltam pár dolgot, amelyek a bevásárlókocsiba kerültek. Be is sorakoztam a pénztárhoz, csak 3-an álltak előttem. Hátra néztem, majd…..
A döntő mérkőzés előtt megosztok veletek néhány statisztikai adatot. A csoportkörrel együtt eddig 124 mérkőzés zajlott le ebben a népszerű sorozatban,amely szeptember közepén (18-án) indult 32 csapat részvételével. Csoportkör  1.forduló 16 összecsapás 45 gól ez átlagban 2.8 gól/mérkőzés Kimagaslik…..
Régóta aktuális téma kerül most kivesézésre. Természet és környezetvédelem. Mocsokban élünk, mocskos az élet, az egész világ egy nagy szeméthegy lett. Ki a felelős ezért? Egyszerű a válasz: Az EMBER. Az ember az, ki mindezt előidézte és simán folytatja tovább eme mocsokkal teli világ szennyezését.…..
A következő írást a közösségi oldalon találtam. (2019.04.22) Nagyon szép és amilyen rövid, annyira nagyszerű az egész. Az olvasása is szívet gyönyörködtető. Élnek még ebben a torz világban nagyszerű emberek, akarom írni gyermekek. Jakabszállási történet ez kérem szépen.  "Ma reggel váratlan kis…..
A múltkori  gyömbér ízű pepsi után egy másik termékről fogom leírni a tapasztalataimat. A címeben szereplő coca cola kávé lesz kivesézve egy kicsit. Egy nagyon kedves barátomtól kaptam ezt az újdonságot. A kép ábrázolja, hogyan is néz ki a doboz eleje.   Következzenek a tapasztalataim. A…..
Emberek vs állatok vs növények Amikor még nem élt ember a Földön az állatok és a növények már jelen voltak, ez egy egyszerű tény. Az ember csak jóval később került kapcsolatba a világgal. Azt is bátran kijelentem, hogy sok fa és állat él a Földön, amelyik sokkal öregebb bármelyik élő…..
Nagy cola rajongó vagyok, sokfélét kóstoltam már ezekből az italokból. Az én drogom a cola. A két nagy márka az, amely előnyt élvez nálam (Coca és Pepsi). A következő pár sorban bemutatnám azt a colat, amire nemrég akadtam rá az egyik helyi italboltban. Pepsi termék: Pepsi Ginger flavor ( gyömbér…..
Néhány saját idézettel nyitnám meg az idei blogbejegyzéseim sorát.     "A jó döntések néha rossznak bizonyulnak, egy rossz döntésből elsajátíthatod a jót." "Amikor hibát keresel, magad vizsgáld meg először, s csak aztán a környezeted." "Egy kudarc is építheti a jellemed, segít a…..
Nagyszerű téma ez. Kicsit szomorú és jó dolog az adományozás. Szomorú, mert a 21. században is van sok-sok rászoruló ember és jó dolog, hiszen sokan segítenek is az ilyen hányatott sorú embereken, családokon, árvákon. Karácsony előtt szoktak kezdődni a gyűjtések. Én  ilyen-olyan segítséget szoktam…..
  Novemberben több kampány is van. A következendő jó pár sorban szeretnék kettőről is írni. Az első az a MOVEMBER lesz a második pedig a Száraz November. Mindkettő kihívásnak van meghirdetve, sokan élnek is ezzel, de sokan kétkedve veszik ezeket, mert számukra ez nem kihívás. Minden nap egy…..
Szeptemberben Balatonszárszón jártam a csapatépítés címén. Másodszor voltam a Balaton eme városában, először idén februárban. Már akkor is szerettem volna megtekinteni egy helyet, de akkor sikertelenül jártam, a szeptemberben viszont elérkezett a nagy pillanat. Miről is van szó? József Attila…..
Egy munkatársam találta és küldte el nekem  neves emberek szösszeneteit. Nem ez az eredeti sorrend. Én próbáltam párbeszéddé alakítani ezeket. A végeredményt mindjárt látjátok is. Szerintem sokkal jobbat nem igazán lehet kihozni ebből,akinek sikerül az legyen szíves hozzászólásban…..
Sziasztok! Beszámolnék az úgymond betegségem eredményeiről.Jutott is előre a történetem meg nem is. Az előzményekről  az Első MRI vizsgálatom írásból olvashattok. Annyit még hozzáfűznék az MRI-s bejegyzésemhez, hogy fizetős volt, s annak ellenére is több napot kellett várnom, amire nagy nehezen…..