Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shammer72

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem bankszámla, hiszen ezzel a személyes fizetést segítő eszközzel könnyebben intézhetjük pénzügyeinket. A bankszámla vezetése a bankok egyik legalapvetőbb szolgáltatása és jelentős kényelmet biztosít. Manapság már nem nagyon lehet meglenni bankszámla nélkül:…..
Shammer72 2010.11.10 16:57:18
Zorgon nem vezetett elég sikeresen, ezért egyszercsak megindult alatta a föld. Autója mozgásban volt, ezért sérüléseket szenvedett a mozgó aszfaltdarabtól. Amíg az utakon polgárháborús körülmények uralkodnak, az FKF-et biztosító Allianznál beásták magukat az ügyintézők, ki…..
Shammer72 2010.05.17 16:20:08
Ez se egy kerek történtet: a Hamzsabégi úton tavaly óta már nincs is kárbejelentés és kárrendezés o_O

www.allianz.hu/sajtoszoba/online/karrendezes_otthonrol.html

A hülye FKF-esek szegény delikvenst teljesen rossz helyre küldték. Ezzel az erővel mehetett volna a Vidámparkba is kárügyintézni. Ha felmegy a www.allianz.hu weboldalra és ír egy emilt, valószínűleg többre jut.

És akkor nem kéne itt kutyapicsáznia teljesen feleslegesen. Bár azindexnek ez hozza a klikket meg a hirdetési lóvét.
Shammer72 2010.05.19 09:24:45
@Píter: Rosszul emléxel.

www.allianz.hu/sajtoszoba/online/csatlakozas_kodex.html

@loolo: a Hamzsabégin tavaly november óta nincs kárszemle

@interpreter: ha neked az volt a korrekt és szakszerű ügyintézés, hogy a Hamzsabégin sorbaálltál a törött autóddal szemlézni, annak valóban nyoma sincs.
Nem volt hosszú élettartamú kísérlet, mégis tanulságos volt figyelemmel kísérni az Erste Bank vergődését a blogoszférában. Az összesen három posztot jegyző Pénzügyi Ismeretek Fiataloknak kiötlői szerint vélhetően sem az oktatáshoz, sem a közösségi médiához nem…..
Voltunk a bankban, van már saját számlám, apám innentől erre utalja a zsebpénzt. Használhatom másra is? Természetesen. Ha igényeltél a folyószámlához bankkártyát, akkor a bankjegykiadó (ATM) automatákból is vehetsz fel pénzt, amennyire éppen szükséged van. De fizethetsz vele…..
 Az alábbi biztosítói hozzáállás azért is bosszantja duplán a Zugügyvédet, mert gyakorló vitorlázópilóta, és részben egy öreg vitorlázógép tulajdonosa is. Különösen az tetszik, hogy biztosító egyszerűen azt nyilatkozta,ilyen kárügy nem volt a 30-as évek óta, ezért…..