Regisztráció Blogot indítok
Adatok
némalevente

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha tényleg felpuhul az AB korlátozásáról szóló javaslat, az azt jelenti, hogy Magyarországon sem mindent vivő a nyers politikai akarat. Hogy itt is vannak olyan véleményformálók, akik képesek elfogadhatóbb mederbe terelni a kormány elképzeléseit. (Fotó: fidesz.hu) Úgy tűnik,…..
Combat Gear Blog UBACS (frissítve) 2010.09.23 14:15:00
A brit hadseregben, a 2007-es év végén rendszeresítették az UBACS-ot, jelentése Under Body Armour Combat Shirt. Az új combat shirt, nem meglepő módon, sokkal kényelmesebbnek bizonyult az Osprey mellényel, mint a korábbi rendszeresített zubbony. A felkaron mindkét oldalt, tépőzáras…..
némalevente 2010.10.27 10:07:25
@dudi01: én használtam ilyen angol assault mellényt, eredeti waist coat gyártmányt.
A kép baloldalán látható két kisebb zseb a tárzseb, ezekbe 3-3 tár fée el. Elválasztó panel van benne, egyértelműen 5.56 stanag tárakra van méretezve. az ak tárak szerintem az ívük miatt sem férnének el benne kényelmesen, max nagyon szorosan. egy biztos, a thermold táraim nem fértek bele... a többi zseb eső és porálló zsáró réteget kapott, ezek nem igazán alkalmasak a tárak taktikai tárolására...
Nagyon sokan próbálták meg lehetetlent airsoftban: AEG-ből használtható mesterlövész puskát. Az egész úgy kezdődött, hogy sniper barátom aegre váltott, jó öreg bolt-on puskájáról. Aztán kásztömizálódott kapott egy psg acél csövet, HK51 külső csövet, az alany mivel nem…..
Hja, ott sincs kolbászból a kerítés, szokás mondani. Az opensource közösségek imádják önmagukat a legdemokratikusabb, a legemberségesebb, a leghatékonyabb társaságként aposztrofálni. Csak azt felejti el a kis butus kollektív tudatuk, hogy ők is emberek egy csoportja. Ezt mutatja a…..