Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baletawa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy az egykori Story magazinos Ómolnár Miklós összebútorozott a TV2-vel, ahol nem mellesleg azzal a Kökény-Szalai Viviennel dogozik majd együtt (legalábbis egy fedél alatt), aki annak idején kifúrta az állásából, a Ripost nevű sajtótermék sajnos sokkal több emberhez eljut majd, mint addig,…..
baletawa 2017.02.24 21:14:33
@Giggsy:
A színész elmondta, hogy kik antiszemiták, még idéztem is az eredeti cikkből. Persze lehet azon lovagolni, hogy a vallásukat nem emelte ki, de nem is kellett, ismert tény, hogy nem kínai buddhisták közül kerül ki a bevándorlók nagy része. Egy dolog biztosan ki kellett, hogy derüljön az interjúból: kifejezetten nem svédekről beszélt a színész.
baletawa 2017.02.24 21:35:36
@Giggsy: OK. Tehát nagy számú muszlim bevándorló érkezik Svédországba, akik között sokkal-sokkal elterjedtebb az antiszemitizmus, mint a svédek között. A bevándorlók viszont, amint belépnek Svédországba, elfelejtik az antiszemitizmust, a svédek viszont a bevándorlók hatására antiszemiták lesznek. Az antiszemitizmus tehát ezért nő Svédországban, és nem azért, mert a muszlimok között elterjedt az antiszemitizmus. Tudod mit? Szerintem igazad van, pontosan erre gondolhatott a színész.
baletawa 2017.02.24 22:11:14
@Giggsy: Több téves dolgot írsz annál, hogysem legyen kedvem egyenként válaszolni, de ez az egész már úgyis erősen offtopic. Az eredeti problémám csak az volt, hogy a színész egyáltalán nem beszélt svéd antiszemitizmusról, a cikk címe viszont azt sugallta az olvasóknak, mintha a svédek újabban antiszemiták lennének, annyira, hogy egy színésznek menekülnie kellett. Ez nem így van, és a színész sem mondott ilyet, de igazából az utóbbi a lényeg. A színész nem mondott olyat, hogy svéd antiszemitizmus.