Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Epigramer

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
epigramer Harmónia 2017.04.14 21:27:38
Az epigramma írás egyik mozgatórúgója volt a horkol-korhol igepár. Már fél éves ez a gondolat, de mivel korábban azt se tudtam elképzelni, hogy epigrammát írok (sőt, ha valaki egy éve azt állítja, hogy a vers műfaját fogom előnyben részesíteni a próza helyett, hát megmosolygom), és az első…..
epigramer Hol van a korosztályom? 2017.04.11 23:30:01
Ma elolvastam egy bejegyzést Gundel Takács Gábortól, s lendületet is vettem epigramerként. Persze a vasárnapi tüntetés is hatott, ahol reményem sem volt ismerőssel összefutni. Sok a privát program sajnos (vasárnap én is gyerekkel mentem, ráuszítottam őt a pesti pokemonokra), szerdán pedig már én is…..
Epigramma és filmkritika? Epigramma és King Kong? Nem lehetetlen, hiszen az epigramma szólhat bármely dologról és személyről, és egyáltalán nem kell magasztosnak, komoly hangvételűnek lennie. A csattanó lehet poénos, tréfás és persze gúnyolódó. A filmet Samuel L. Jackson -ön keresztül közelítem…..
epigramer Az első epigrammám 2017.04.02 21:57:32
CEU: Bolondok napján Féktelen osztja az őrült esztelen gondolatát is! Ész pedig annál több: Machiavellit idéz...   Általános ütemképlet:  Féktelen / osztja az / őrült / esztelen / gondola- / tát is Ész pedig / annál / több: / / Machia /vellit id-/ éz – υ υ | – υ υ | – υ υ | – υ υ | – υ υ | –…..
Valaki célul tűzi ki magának, hogy maratoni távot fut. Más még többet,ultramaratont szeretne. Valaki magas hegyeket mászik meg, hobbiból, kihívásból. Hasonló nehézségű feladatot választok magamnak, de szellemit. Szeretem a puzzle-t,a scrabble-t, régebben a keresztrejtvényt. És ötven évesen…..