Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Énmegeztgondolom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A füstölt, nyers, érlelt sonkák elkészítése a sonkatudomány egyik legtöbb szakértelmet igénylő folyamata. Ezeket a sonkákat nem főzik, csak fűszeresen pácolják és füstölik. Olaszországból a dél-Tiroli Speck-et, Németországból a Feketeerdei sonkát, Ausztriából a Holzfaller sonkát, Magyarországról a…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Megcsináltuk a saját epresjoghurt tesztünket, 22 féle termékkel. Mint mindig, most is a legjobb ár-érték arányú terméket és a legjobb minőségűt kerestük. Drága joghurtok buktak nagyot, viszont a sajátmárkások közül többen jól szerepeltek. A cikk végén megmutatjuk, hogy lehet igazán finom…..
Énmegeztgondolom 2017.02.23 22:13:54
@Énmegeztgondolom: Csak arra tudok gondolni, hogy valamelyik boltot jobbnak kellett kihozni...
Énmegeztgondolom 2017.02.27 00:27:10
@maradokapénzemnél: Nem feleslegesen. Bocsánat a meggyanúsításért, csak furcsállottam, hogy ez az igen jó termék nem szerepelt. Nálunk népszerű a családban (nem csak az epres!). Hasonlót vagy jobbat csak jóval drágábban találok, ezért nyerő nekem.