Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagypeter0821

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1998. április 1-jén 17:35 és 17:45 között megölték Heffenträger Zsófia 11 éves kislányt körmendi lakásán. Az emberölésért 2002-ben jogerősen 13 év szabadságvesztésre ítélték Tánczos Gábort, amelyből a bíróság döntése értelmében (őrizetbe vételétől számolva) kilenc év és kilenc hónap letöltése után,…..
nagypeter0821 2017.04.25 12:02:21
Nem volt időm rendesen végigolvasni a cikket, mert munkahelyen vagyok.
A teszlári perről nem láttam hivatkozást erre a műre:
moly.hu/konyvek/bary-jozsef-a-tiszaeszlari-bunper
Mint ügyész volt rálátása az ügyre, én annak idején elkezdtem olvasni, és szó sem volt a vádiratban vérvádról, és nem egyből a zsidókat vették elő. Még Eszter anyja is azt hitte hogy a lánya a folyóba fulladt.
Móricz sosem vonta vissza a vallomását, állítólag szerette Esztert.
Verhovay Gyula is akkor lett filoszemitából antiszemita, mikor előkerült a zsidó nő hullája a Tiszából, Eszter ruháiban, valahol van is írása a neten.
Kb. 30 km-re lakok Eszlártól, van ottani ismerősöm, aki azt mondta, hogy a zsidók annyi pénzt kínáltak Eszter anyjának hogy ismerje fel a lányát a tüdőbajos hullában, hogy három falut vehetett volna.
Más ismerősöm szerette a zsidó boltost, mert friss déligyümölcsért Szegedre is elment.
Körmendi ügy:
Tánczoson a nyomelemek:
Részlet Tibirutól:
"– Meg ugye voltak a mikronyom egyezések de a védelem megcáfolta hiszen mivel egy zsákban szállították szállítás közben is odakerülhettek. Ha járt a lakásban TG valami nyomott hagynia kellett akár mikroszkópikust is, amire biztosan nem gondolhatott és lehetetlen eltüntetni. Bőrmaradvány, izzadtságcsepp, cipőlenyomat ujjlenyomat ( valamit csak meg kellett fognia), hajszál stb. Mindegykből kimutatható a DNS minta. Csak akkor járhatott ott nyomtalanul ha teljesen zárt öltözékben volt, vegyvédelmi ruha, űrhajós szkafander vagy ilyesmi. Abban viszont nem lehet feltűnésmentesen közlekedni az utcán."
Én vágtam át torkát kecskének, baromfinak, nyúlnak, sokszor voltam disznóvágáson, és sosem úszom meg vérnyomok nélkül.
Másik Toaff éveken keresztül írja a könyvét, korabeli jegyzőkönyveket néz át stb. majd visszavonja állításait. Mint Goldstone is a jelentését.
Amúgy Eötvös könyvét tartják az belső magyar nyelvű fantasy regénynek, el kell olvasni róla a kritikákat.
nagypeter0821 2017.05.17 12:59:40
Olvasd el Bary József könyvét és megismered a T.eszlári bűnpert az elejétől végig. Ennyi. Ha jól emlékszem Marschalkó Lajos is írt az esetről az Országhódítókban.
Röviden itt is olvashatsz róla.
www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk2/tiszaeszl.htm

Továbbá van olyan híresztelés is hogy a téglási kastélyba meghívták a bírót ebédre, ahol jelen volt Tisza Miklós is, aki elmondta, hogy Salamon Rothscild bement Ferenc Jóskához, és megfenyegette, hogy meghiúsítja a 6 millió aranyforint kölcsönt a Monarchiának, ha elítélik a zsidókat és akkor államcsőd lesz.
A 6 miiliós kölcsön benne van a Rothschild könyvben is, amit e-mailban küldtem.
És ez kísértetiesen hasonlít a Hasfelmetsző Jack esetére, mert a nyomozó naplójából kiderült, hogy megtalálták a gyilkost Aaron Kosminski Lengyelolrszágból bevándorolt zsidó személyében. Ott is valamelyik Rothschild fenyegetőzött hogy beborítja a gazdaságot.
www.origo.hu/nagyvilag/20140907-kiderult-vegre-hogy-ki-volt-valojaban-hasfelmetszo-jack.html
 Élhet-e békében együtt az iszlám és a Nyugat? Az iszlám tényleg el akarja-e puszítani a Nyugatot? Egyetlen város sem kapcsolódott össze a világon annyira egy hálivúdi filmmel mint Casablanca, a város, amelyről hálivúdban egy filmet neveztek el, és amely film is ott játszódott. Sőt, maga a film a…..