Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kettostomegulendkerek2

0 bejegyzést írt és 401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
kettostomegulendkerek2 2017.09.20 13:49:02
@Pernilla: Érzem, hogy csemege lesz.
kettostomegulendkerek2 2017.09.20 14:52:00
@Főgebra:
Még nem olvastam végig az egészet, de úgy gondolom, hogy a gyerekét egyedül nevelő anyukák közt viszonylag gyakori ez a kórság. Abban teljesen egyet értek, hogy a háttérben szinte biztos, hogy valami lelki nyűg lapul, súlyosságát én megítélni nem tudom, mert nem tűnik -nekem- többnek egy szokványos depónál. Az ő szervezete így kezeli és ilyen ugri-bugri lesz tőle. Nyilván nem ártana szagemberhez fordulnia, elve javallott az ő családmodelljében és a naivitásán sem lenne lehetetlen gyalulni. A reakciókról meg, hogy ahol gyalulnak, ott hullik a forgács. Szóval szerintem csak valami hozzáértőnek irányba kellene raknia, mert pörög mint a búgócsiga, bármit elérhet(ne) ennyi szorgalommal és kitartással. Azonban én ezt azzal a fenntartással kezelem, hogy ha a hülyeség szorgalommal párosul…

De azért egy próbát megteszek, hátha sikerül elgondolkodtatni, szerintem nem teljesen veszett fejsze nyele a hölgy. Persze a nagyhatalmú cenzoron is múlni fog, hogy beengedi-e.
kettostomegulendkerek2 2017.09.20 14:52:46
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: És ezzel mit teccikakarni mondani?
Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat. Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást…..
kettostomegulendkerek2 2017.07.13 09:53:37
@MaxVal BircaMan HJCD: Akkor a HJCD-d valami olyasmi mint főnid INRI-je?
kettostomegulendkerek2 2017.07.13 10:12:51
@MaxVal BircaMan HJCD: Egyetlen apró érdemed, hogy csak öreg korodra lettél ijedt langyi és követeled rendíthetetlenül a zigazság tüzét...
Hát hogy bölcs ne lennél, azzal lehetne vitatkozni. De hogy egy fogalmatlan szerénytelen szürke hülye vagy, nem új. A bircáknak pl van lelkük?
kettostomegulendkerek2 2017.07.13 23:45:48
@puhacica: :D
ha tetteti azért, ha nem, akkor meg azért :)
Határátkelő Kihasználva 2017.05.04 06:30:00
Vajon lehetséges-e, hogy az ember külföldön rabszolga havi 2500 fontért, de Magyarországon nem az havi 85 ezer forintért? Melyek a rabszolgaság egyéb ismérvei? Magyar nyelven, magyar levegőt szívva nem lehet rabszolga valaki? Ezeket a kérdéseket teszi fel egyebek között Digger mai írásában, amivel…..
kettostomegulendkerek2 2017.05.05 06:35:34
@mojyo: Ha itt rám gondoltál, akkor félreértetted.
kettostomegulendkerek2 2017.05.05 11:45:11
@mojyo: Akkor ok. Egyébként jókat mosolygok én is ezen az osztályharcon, ami ki tud itt alakulni szinte bármi mentén. Sajnos sokan csak szembenálló csoportok tagjaiként tudják meghatározni identitásukat. De az is igaz, hogy olyan nem tud lenni a blog, hogy mindenkinek tessen, meg hát ugye akinek nem tetszik, az odébb is mehet, ahogy teszem én is.
Ma olyan jövőt látok magamnak, amiről álmodni sem mertem, és talán holnap ezt is túlszárnyalom – írja a mai poszt szerzője, Orsi Kölnből, aki párjával most három éve költözött Németországba, szóval éppen itt volt az ideje egy kis számvetésnek. Jöjjön hát ez, a képeket pedig köszönöm neki!..
kettostomegulendkerek2 2017.05.03 06:25:06
@swing gitan: Egyem azt az érzékeny lelked te kis csősz.
Pontosan hol fogalmaztam itt nem elfogadható stílusban?

Mivel lektorálnak, nem hiszem, hogy kiengednének olyat, ami nem ide való stílus, téma akármi.

De jól megnevetettél, kösz :D

Becézni nem merlek, mert akkor fölöslegesen írtam volna a hsz-t ;)
kettostomegulendkerek2 2017.05.03 09:07:15
@Irbisz: A személyeskedést hagyjuk, mert azt csak nektek lehet, így k unfair.

Nem Honvéd tér méretű park(ok)ról volt szó, ahol a játszó vagy a zöldterület közt kell választani ,hanem a Margit-szigetről, ami 1 négyzetkilométer területű. Ott fulladoznának a népek a grillszagban. A kijelölt területeket meg már elképzelni sem tudom, hogyan lehetne megvalósítani.

ehh, olyan cuki hely lettetek mostanában, lazán leidiótázzátok az embert, ami nem baj, de az, hogy reagálni (legfeljebb ugyanabban a hangnemben(!)) nem engednek rá, az elképesztően szánalmas.

Most komolyan, mi ez az ötye ami itt van?

Értem, h viselkedni kell, de itt már bizony nem a stílus számít. Egy tiednél lényegesen tompábban és kulturáltabban megfogalmazott hsz megbukik a szűrőn? Tiszta nebántsvirág gyűjtemény lettetek.

Nem tudom, hogy van-e még ennél lejjebb, de érezzétek jól magatokat a harmatos lelkivilágotokra szabott kommenttérben, és sok-sok ugyanolyan/hasonló véleményt kívánok a kedves cenzornak, ne kelljen már egész nap kukáznia.

Jó gitt rágást kedves egylettársak
kettostomegulendkerek2 2017.05.04 12:39:35
@kék madár: "Erdekes, hogy az a stilus (kossunk bele abba amit a masik PONT NEM irt) mar nem egyedi, hanem trend"

Nem így van aranyapám, hanem, hogy sokat sejtetően fogalmazol, aztán ha valami nem tetszik, azt írod, hogy "nem én írtam", "nem úgy gondoltam", majd ahelyett, hogy pontosítanád a nem egyértelmű vaj puha álláspontod, vádaskodsz.

Mivel jól láthatóan gyakran belefutsz ebbe az önellentmondásba, engem igazol.

Számold össze, hányszor kell leírnod, hogy nem úgy gondoltad, azt nem mondtam, stb. Téged túl gyakran értenek félre szárnyas.

Sokat segít, ha egyértelműen fogalmazol, és vállalni is tudod az álláspontodat. Akkor nincs szükséged vádaskodni, személyeskedni.

Fenti példa is jól mutatja, hogy itt sem a téma tárgyára reagáltál, hanem a stílusomba volt csak ingerenciád belekötni. Ami érthető, de valahogy az álláspontodat mégsem tartod fontosabbnak a személyeskedésnél.
Bennem jó vitapartnerre lelnél a vitakultúrádat tekintve, de ez nem az a hely.

Na, jó szelet kedves madár!
szervusz