Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukuk

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem harapnak!" - mondja dögeire az utcán már többször keresztezett (keresztezett, muhaha) butikosasszony külsejű polgártársnő. Mire én mindig csak annyit dörmögök, hogy hát akkor hogy esznek. Ő még a jobbik eset egyébként, lányában pedagógiai velleitások bújnak…..
kukuk 2008.04.25 10:01:11
Milyen sok hülye van a világon! Milyen az szexuláis jellegű munkakutya??????? Az ilyen beteg embereket el kellene zárni a világtól! Minden bizonnyal csak egy szexuálisan beteg ember írhat ilyeneket!

Egy kutya mocskos lenne?????????? Egy kutya akit a gazdája sétáltat mocskos lenne?????? Én még nem láttam ilyet! De ha látok, akkor is a gazdájának szólok és nem a kutyát mocskolom!!!!Ugyanis őket mi, emberek szelídítettük meg!!!! Tehát az olyan gazdát,aki hagyja, hogy a kutyája mocskos legyen azt én is elítélem, de a kutyát nem!!!!!!!!!!!!!!

Kedves piskóta! Miért vesznek kutyát az emberek? Mi a fasz közöd van hozzá?! Ők csesztetnek téged azzal, hogy miért nem veszel? Ezeket a kultúr szavakat direkt neked szántam, mert látom, hogy ez a te stílusod! És akinek ilyen gazdag szókincse van, az okkal kritizál más embereket! Ugye?!


Pallos Levente! Szerinted a kutya egy buta állat??:-))))))Ugye ezt te sem gondolod komolyan?:-))))Tény, hogy kellene póráz, ez egyértelmű! Tény, hogy meg is kellene büntetni azokat akik póráz nélkül futtatják a kutyájukat! Nekem is van egy kutyusom, mi városban lakunk (de kertes házban) és sajnos rendszeresen menekíteni kell a szabadon sétáló kutyák elől! Őket én is megbüntetném.
Panel lakásban egyébként én sem tartanék kutyát, és haragszom is az olyan emberekre aki ezt teszik, de sajnos őket sem lehet megfosztani ettől az örömtől!
A kutyusok meg azért támadnak meg, mert félsz tőlük! Szeretettel kell rájuk tekniteni, nem félve és meglátod, hogy nem fogja őket érdekelni, hogy ott futtsz körülöttük.

Az pedig, hogy a kutyákat gyorsabban látják el ,azért van, mert kemény pénzeket kell ám érte fizetni! Ha nem fizet a gazdi, akkor őt Nem látják el! És itt nagy különbség van állat és ember között! Biztos vagyok benne, hogy rengeteg embert ellátnak rögtön, azonnal, mert van rá pénzük! De az, hogy ki engedheti meg magának és ki nem az megint más tészta!!!