Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akcalam

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii17.html    ..
akcalam 2019.02.26 10:54:06
@athena 28:

Tudom, és érzem is, hogy felkészült vagy.:)

Viszont most különös dolog történt velem. Reggel olvastam Soláriát, ahol megemlítette, hogy majd most kiderül, ki van mögötte, ki mellette, ki ellőtte, és most sehol nem találom ezeket a szavakat, amire reagálni szerettem volna. Ettől függetlenül megteszem.:)

@Solaria:
Mögöttünk a múltunk, előttünk a jövőnk, s a jelenben mellettünk van minden olyan látható és láthatatlan "barát" és "ellenség", akik hozzásegítenek bennünket olyan felismerésekhez, melyeket nélkülük nem élhetnék meg. Ráadásul ez a szereposztás nem statikus, hanem intelligensen dinamikus. Hirtelen a barát ellenséggé válik, az ellenség pedig baráttá. Ezért sem érdemes beskatulyázni örökre semmit és senkit, mivel ezzel magát az életet, a fejlődést zárjuk el magunktól.

Éjjel nagyon nehezen aludtam el, de mielőtt végre sikerült volna, kaptam egy olyan késztetést, hogy linkeljek be egy mesét, mert ezt most sokkal jobban megérthetem, megérthetjük, mint ennek előtte.

adattar.vmmi.org/fejezetek/436/02_az_egig_ero_fa.pdf
akcalam 2019.02.26 23:23:09
@xyron:
Csak annyi infót kaptam nem oly rég, hogy büntibe jöttem.:) Most már letelt, mehettem volna vissza, de maradok.
Ha az irodalmi közeliségen a művészeteket érted, akkor igen, s legfőképp a zene az amely a legközelebb áll hozzám.
akcalam 2019.02.28 15:49:55
@athena 28:

Én már kétszer is megnéztem, pedig eléggé lehúzó kritikákat olvastam róla.:) A könyv elolvasása lenne a tuti...Viszont így is leírtam egy gondolatot belőle magamnak.

" A jósága is természetes. Engem viszont ráneveltek erre. Amit én hitnek érzek, az talán csak fegyelem...."
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii12.html    ..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii16.html    ..
akcalam 2017.05.08 23:08:37
@xyron:
"Beethoven: Melody Of love - zenehallgatás, némi zongorázás, vagy írás?"

Beethovennek tényleg nagy -nagy köszönet jár! Régebben sokat hallgattam, különösen a Hegedűversenyét. Van benne egy kb. 2 perces rész, amit egyfolytában tudnék hallgatni. Köszönöm, hogy eszembe juttattad!:)
akcalam 2017.05.09 00:26:47
@UFO Kutató: :))

"Csak is modern zene,az az igazi.Ne a múltban éljünk :D"

Minden kornak, népnek megvan a maga zenei irányzata, stílusa, hangulata...A zenével, ha sokfélét hallgatsz, lényegében időutazóvá válhatsz. Ez egyfajta szabadságot is ad, melyben persze eldöntheted, hogy számodra melyik a legkedvesebb, de a modern zene is pár év múlva már a múlté...A zene a lélek nyelve, s a lélek szeret szabadon szárnyalni.:) Talán azért is utáltad meg, mert kellett.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii15.html    ..
akcalam 2017.05.05 00:15:19
@xyron: Szia!:)

"Nos itt jön be a képbe, hogy egyes meg kettes blog írók istennek univerzum urainak képzelik magukat, még ember testben."

Tévednék, ha azt mondanám, hogy minden tudat számára a nálánál kiterjedtebb tudat "isteninek" nevezhető? Viszont van egyéni tudat és kollektív tudat is, ami még bonyolítja a képletet.:)
Ez a blog író véleményem szerint a sok egyéni tudatnak próbál segíteni humorosan, de mégis életbevágóan komolyan, hogy sok kis isten tudjon kollektívában is létezni egyenrangú félként, akár emberi testben is.
Persze nem mindenikinek jön be ez a stílus, de nekem kifejezetten tetszik.:)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii7.html    ..
akcalam 2017.03.18 21:31:09
@anathea: A fájdalmamat a saját tudatlanságommal való szembesülés okozta. Az elsöprő erőt pedig az okozta, hogy ez a szembesülés kitágult az egész földi emberiségre is.

@xyron: Belső fájdalom volt, fizikailag pedig talán remegéssel járt, de arra nem figyeltem nagyon. Itt voltam a Földön, de mégis olyan volt, mintha nem lettem volna itt. Hasonlítani nagyon nehéz, de ha el tudod képzelni, hogy mit élhet át egy ember, amikor mindenhonnan kiközösítik és végtelenül magányos, vagy magad előtt látod a halott gyermekét sirató anyát, vagy a halott szerelme fölött zokogó férfit, akkor talán átjön ebből valami.
akcalam 2017.03.18 23:03:07
@xyron: Köszönöm, de nem tennék ilyet.:) Ezt sem írtam volna le, ha anathea nem kérdez rá konkrétan.:)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii5.html    ..
akcalam 2017.03.03 20:27:18
@anathea:

Egyetértek.:)
A fórumos válaszok elsősorban annak az embernek szólnak, akinek íródnak. Ha pedig mások is elolvassák, azt fel lehet fogni ismétlésnek, de új információnak is, mert ilyen is akad.
A tanító pont azért képes a tanításra, mert a tapasztalata folytán sok eszköz áll már a rendelkezésére. Ráadásul mindezt önzetlenül teszi.
akcalam 2017.03.05 21:45:05
@Image Nation:
" emberiségnek miért is kellene egyáltalán "túlélnie""

Az emberiségnek addig "kell" túlélnie, amíg meg nem erősödik annyira, hogy átélje a halálát. Halál= ragaszkodás ( a megszokotthoz, ismerthez, )
Ha egyénként épp ez az aktuális feladat, akkor ehhez képességeket is kap az ember. Ezt úgy szokták mondani, hogy az adott ember nagyon erős és még a jég hátán is megél, fát lehet vágni rajta...:) Ha teljesíteni tudja ezt ( megtanul elengedni bármit, bárkit bármikor), akkor jön az ajádék, amit anathea leírt, s így csak idézni tudom:
"A szabadsággal a könnyedség is együtt jár."

@xyron:
"Végül is az jött le, mintha a felső én lenne mindenkinek a "kis istene" , a felső én ellenőrzi az életfunkciókat , és van szabad akarat, de vannak olyan mérföldkövek, amit a felső én határozott meg, az alól nincs kibújás."

Egyetértek. :) A többii résszel is, de ez nagyon tetszett.:)
akcalam 2017.03.05 22:58:40
@xyron:

"Ez a saját elme-szüleményem volt..:D "
Nem minden saját saját.:)

"Ahhoz képest, hogy azt írtad, nem vagy spirituális, nagyon jól össze tudod rendszerezni a spirituális témákat..:D"

Olyan értelemben nem vagyok spirituális, mint amilyen értelemben ezt a szót használják mostanság. Amúgy minden ember spirituális, egy csodálatos lény, egyszeri és különleges, nagyszerű képességekkel, melyeket MÉG nem tud kihasználni, mert a színházzal van elfoglalva.:)

@Lacza01:
"nem kell meditálnod nem kell erőltetned semmit mert jön minden magától."

Nagyszerű tanács!
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii6.html    ..
akcalam 2017.03.02 11:04:17
@Image Nation:

"A nézőpontod irányíthatod."

Szerintem a világ (színház), azt tükrözi a számomra (a nézőpontomnak),hogy épp milyen szerepet kaptam, vállaltam egy színjátékban. A színházban szereplő színészek emberi mivoltáról egy darab kapcsán semmit sem tudhatunk meg. Mindössze az jön át, hogy mennyire éli bele magát a szerepébe az adott színész a nézőpontom alapján. A nézőpontom pedig annál "rálátóbb",változtatható, minél inkább emlékszem a korábbi szerepeimre, ha már voltak egyáltalán ilyenek. Viszont az emberről, a színészt alakítóról továbbra sincs információm, s nem is lesz addig, míg ki nem jövök a színházból s nem lépek vele közvetlen kapcsolatba.

"Ha tudom, hogy itt az időm, akkor átlépek oda, mert az nem az elmúlás, csak a változás."
Ezt nevezném belenyugvásnak, amivel semmi problémám nincs, de ezáltal nem történik lényegi változás. Nem hagyom el ezt a színházat, csupán várom a következő felvonást.