Regisztráció Blogot indítok
Adatok
messalina

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozgással, rendszeres sporttal rengeteget tehetünk egészségük megőrzéséért, gyógyulásunkért!  Az emberek 60%-a szerint a mozgás az egyik legfontosabb egészségmegőrzéshez szükséges tényező. Ennek ellenére a megkérdezettek több mint fele nem szokott egészsége érdekében sportolni vagy aktív testmozgást…..
Kisebb karambol szemtanúja volt Tibi. Nem történt nagy kár és nem volt anyázás sem, így hát amolyan aranyosan szerencsétlen, de mégis szerencsés történetet írt le nekünk. Valahogy így volt szép, minek is vitatkozni, ha a vétkesnek egészen pici kára keletkezett, a vétlennek…..
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
A 100 éves Ruth nyolcvanas évei végén fedezte fel magának a Pilatest, és azóta is heti egyszer jár Pilates órára egy gépes stúdióba. Mint mondja, erősnek és egészségesnek érzi magát tőle, és enyhíti a fájdalmait. "Ruth says that you are never too old to exercise and…..
messalina 2011.11.19 11:51:59
@Szöszkeboszi: hát jó, lehet, hogy a gondtalan élet és egészséges életmód miatt ilyen kisimult az arcbőre százévesen :-]]]

Ennyi idős koromban én valsz. csontváz leszek (szó szerint, nem csak ilyen átvitt értelemben, mint ez a nő), de nem fogom bánni :-]
15:20 - UPDATE #2: Szavazás a poszt alján! 13:15 - UPDATE az értetleneknek: nekem nem azzal van bajom, hogy egy órával tovább van világos, sőt, annak kimondottan örülök. Viszont ezt az egész átállítósdit azzal magyarázzák, hogy spórolunk vele egy évben egy egész napnyi…..
autózz! A kamionok és a rendszám 2011.09.27 09:27:00
Jobb címet nem tudtam kitalálni, úgyhogy lehet rám mutogatni. Két egymástól teljesen független témáról írt Nekünk Tibi, aki mellesleg kicsit kopasz, fekete autóval és sötétített üveggel jár mint kiderült. Már előre érzem, hogy ugranak majd a trollok erre, és persze rám is,…..
messalina 2011.09.27 10:53:30
@Tibi88: ez egy vicc akart lenni részemről. Bár igazság szerint ha azért állítanak meg, mert kopasz vagy és fekete az autód, az negatív diszkrimináció, és helytelennek tartom, hogy még te is, magaddal szemben is szinte elvárod, hogy negatív megkülönböztetésben részesítsenek a rendőrök. (Jó, tudom, a rendszám-nemlevés miatt kellett volna megállítaniuk, stb.)
Hatalmas, kerek szemek, bolyhos bunda – a Cukiság-rajongók már tudják, hogy ez csakis egyet jelenthet: lajhármaki! Az ilyen videók láttán mindig felmerül bennem, hogy okvetlenül be kellene szereznem otthonra is egy példányt, mert annyira, de annyira cukiiiiiii!…..
autózz! Mit szólsz te be nekem?! 2011.07.29 16:17:00
Richelieu jó szokása szerint alapos körítést adott aktuális történetének, aki nem szereti a hosszú előjátékot, az bele se fogjon. Tulajdonképpen nem történt semmi olyan, amiből bárkinek bármi baja lett volna, csupán csak egy kérést intézett egy ismeretlen nőhöz, aki úgy…..
Mai posztunk beküldője több példát emelt ki, amikben hölgyek az "elkövetők". Én úgy gondolom, hogy a bénázás vagy a szabályok be nem tartása egyaránt jellemző lehet mindkét nemnél. Nem általánosítanék, mert szerintem sok nő vezet jól. Mindenesetre András jól…..
messalina 2011.07.18 18:01:35
@Kara kán: tudom.

(ja, forrás az előzőhöz: www.vezess.hu/hirek/nok_vagy_ferfiak/21103/)
messalina 2011.07.18 18:43:59
@gyvy: köszi, de rendelkezésemre áll ilyen célokra egy humán példány, és biztosíthatlak, hogy nagyon odaadóan teljesíti a feladatát.

Ja, és te is egy szexista f@sz vagy.
messalina 2011.07.18 18:47:27
@SilentSound: OK, csak annyit fűznék hozzá, hogy a hímsoviniszta az nem a feminista párja, mert az első egy degradáló kifejezés, míg a második nem (kellene, hogy az legyen, bár már szitokszóvá lett az idők során).

Nem is tudom, miért csinálom ezt, nem is vagyok feminista.
:-*
„Egy rongyot sem rázott ki, se egy kávét nem főzött, vízzel sem kínált, kaját nem rendelt, és a nap végére ezek az apró kis figyelmetlenségek összeadódtak” – sose bízz az ex-csajodban, ha felhív a lakására egy kicsit takarítani, mert valószínűleg te jársz…..
messalina 2011.07.15 13:04:34
@gyvy:
most már tudom, hogy úgy illett volna, végül is az is megvan öt perc alatt.
Pont egy éve, 2010. július 14-én jelent meg az Egy nap a városban blogon egy hasonló tematikájú poszt, úgy tűnik, minden évben ez a nap olvasztja egybe az izzó Napot a nagyvárosok aszfaltfoltjaival. Úgy értem, ma van gatyarohasztó meleg, na. És bár múlt héten már írtunk röviden…..
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
"Sziasztok!Ő itt Mirci, barátnőm cuki cicalánya, amint éppen különböző élethelyzeteket old meg, teljes cukiság-bedobással. Mirci szeret szintetizátorozni és karmolni. Fürödni nem szeret. :) Üdv: hana"Köszönjük, bár a szintetizátorozós képet…..
messalina 2011.03.30 12:22:49
@nyulanka: kétszer fürdettük, de láthatóan gyűlöli, és aztán lelkiismeret-furdalásunk lett, hogy kínozzuk, úgyhogy inkább nem fürdetjük :-] Nem beszélve arról, hogy a második alkalommal komoly sérüléseket szenvedtem :-] Közben arra is rájöttünk, hogy egy cicát fölösleges fürdetni (épp elég fésülni, azt viszont muszáj)
messalina 2011.03.30 12:24:19
@Bélus___: a macskaajtó nyitómágnese (kijárós cicc)
messalina 2011.03.30 22:39:12
@Kockásfülűnyúl: :-] ja, így vizesen látszik, hogy a cuki habos-babos külső alatt egy alien lakozik :-]]
Meneruwa írta:"VHK az egyik legegyedülállóbb zene szerintem itt és most, van még tán egy-két efféle zenekar de ez az a zene ami tényleg átröpíti az embert egy másik valóságba. Nem tudom jobban kifejezni ezt talán csak egy koncerten lehetne érzékelni, mp3-ról hallgatva nem az…..
A google képtalálatai alapjár ez egy Bufo Alvarius béka. Ez az a béka fajta, amelyiknek a teste 5MeO-DMT-t tartalmaz, azaz egy fajta kikristályosított DMT-t ami a Mimosa Hostilis illeve a Psychotria Viridis fő hatóanyaga, mely növények pedig az ayahuasca néven ismert tea egyik fő…..
messalina 2009.10.14 20:48:56
@meneruwa:
csak úgy mondom, hogy egyik sem igaz, sem az, hogy cms-sel készült oldalak előnyben részesülnek, sem az, hogy a keresőkifejezések nem kurvára fontosak. (Persze nyilván nem úgy, mint régen, hogy beírtad százszor, hogy szex szex szex, és akkor te voltál a császár :-b) De a seo valóban nem intézhető el három mondattal, írhatnék róla egy regényt, de ööö hol is vagyok? Ja, akkor majd máskor, máshol :-]
Amikor elolvastam arra gondoltam: minenkinek le kellene legalább egyszer az életében írnia, hogy mi történt vele. Stílszerűen szólva: hogyan botorkált a világoság felé azon a sok szaron keresztül, ami lássuk be, a nyilvánvalóan jelenlevő szép dolgok, fény, hang, zene ellenére…..
Felgyűrtem az ingujjamat, hogy na majd akkor most! És ezt legalább tíz alkalommal. De valahogy csak nem akaródzott ( ezt a szót így kell írni? vagy egyáltalán ilyen szavunk? vagy így van?)A tudat alatt működő -felszínen ható öntudatlan traumákról, sérelmekről, félelmekről…..
Ismét zsarnoki uralmam alá hajtottam a blogot; kitöröltem a pontpontpontokat – mert csak, átneveztem néhány unalmasnak talált poszt címet – mert megtehetem és elolvastam tetemes lemaradásomat is.   Az „ Egy most talált ayahuasca” címen futó, (amit…..
ayahuascareality Harmala 1.2 2009.09.02 19:41:00
Többször leírtam, hogy én a Harmala/Mimosa változatú ayahuascát praktikusabbnak tartom,az imént találtam egy oldalt, nem tudom új-e valakinek, nekem mindenképpen az volt, ahol egy rakás érdekes dolgot meg lehet a Harmalával kapcsolatban tudni.A…..