Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztina Zegedi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismered azt a típust, amelyik azzal csajozik, hogy "Én sohasem bántanék egy nőt." És egy kicsit sem ijesztő?..
Krisztina Zegedi 2018.03.01 10:46:57
@Hozzászólok: köszi :)
Beszélgetések közben olykor felmerül a kérdés, hogy kinek megy csak egyszer, kinek többször is, és mennyi ez a több. A Master of Sex 4. évadjában pedig egy, a szexklinikára besétáló fiatal nő arra kéri a szakembereket, hogy dolgozzák ki a többszörös elélvezés megtanulásának protokollját. Mert…..
Krisztina Zegedi 2017.02.22 18:55:54
@skarlát betű:

Kegmajert normális férfinek tartom. A félreértés köztünk abból adódott, hogy amit ő szarkazmusként írt, azt én elragadtatásnak értelmeztem, és ekként indokolatlanul túlzónak tartottam azt a vonatkozását, hogy kötelező olvasmányként kéne közreadni a női maszturbálások esetleírását 16 év feletti férfiaknak és nőknek.
Krisztina Zegedi 2017.02.22 23:12:59
@skarlát betű:
"Az elragadtatás lenne a normális, nem ez a fintorgás.
Igenis kötelező olvasmányként kellene terjeszteni a szexualitás elképesztő sokféleségét. Mert ebből tanulunk, nem az színlelt orgazmusokból."

Nem is elragadtatás nem is fintorgás, inkább természetesség. A szex az egyik legjobb, legfontosabb dolog az életben. A nélkülözése (részben vagy egészben) hatalmas hiányokat bír gerjeszteni a túldimenzionálása meg érdekes módon nem kielégülést, hanem kínzó kielégületlenséget indukál. Ha szerencsénk van, akkor a szexuális életünkben is befutunk egy ívet. Suta kezdőkből magabiztos gyakorlókká válhatunk, majd érdekes módon nem elégszünk meg ennyivel, hanem több és több kell, egészen a megcsömörlésig. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert a hedonizmus után újra élvezni tudom az egyszerűséget is. Nem kellenek már a multiorgazmusok és a órákon át tartó kefélések. Ami mostanában mindennél nagyobb élvezetet okoz az az, ha éjjelente a férjem mellé bújhatok egy 15 perces, egymenetes, orgazmussal végződő szex erejéig, aztán összefonódva elalszunk. Jelenleg erre van szükségem, ez a szex olyan, mint egy pohár, friss, tiszta, hűs víz szomjúság eseten.
Krisztina Zegedi 2017.02.23 11:17:08
@skarlát betű:

"Miért gondolod, h mindenkinek olyan ívet kéne befutni, mint neked?
Másnak a több órás szeretkezés esik jól, neked a 15 perces. Egyik sokszor élvez el, másik egyszer vagy kétszer.
Nehogy már az legyen a baj, h van, aki szeret többször elélvezni, vagy képes rá, vagy törekszik rá... Vagy sokkal intenzívebben éli meg a szexet...
Miért kéne mindenkinek egyformán unalmasnak lenni?"

Te miért gondolod, hogy én ezt gondolom?

Kizárólag magamról, a saját élményemről beszéltem (amik eléggé változatosak), anélkül, hogy burkolt vagy nyílt elvárást fogalmaztam volna meg mások felé. Nem foglaltam állást amellett, hogy csak ezt tartom követendőnek, helyesnek. A többi itt megnyilatkozóhoz hasonlóan a saját, személyes élményemet osztottam meg.