Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AliceEC

46 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmodj egy olyan helyről, ahol a természet csodája és a luxus kifinomult eleganciája találkozik. Egy helyről, ahol az aktív kikapcsolódás és a pihentető nyugalom együtt létezik. A Hotel Hochschober Karintia festői tájain, az Alpok hegycsúcsain található, és minden, amire egy tökéletes nászút során…..
Mi a boldogságkapu? Ismét üdvözöl Alice, az esküvők világában! Alice vagyok, az Alice’s Wedding Worldtől. Segíteni szeretnék neked, hogy megtaláld a tökéletes kiegészítőket az esküvődhöz. Ma a boldogságkapukról fogok beszélni, amelyek varázslatosan emelik ki az esküvőd legfontosabb pillanatát: a…..
Csipkés, nagy szoknyás, uszályos vagy merészen nyitott? Mi 2022 kedvenc menyasszonyi ruha trendje? Ez volt a nagy kérdés, amire október 22-én, az IMAGINE Wedding Show-n végre megkaptuk a választ! A kiállítás egyik fénypontja az Év magyar menyasszonyi ruhája 2022 pályázat eredményhirdetése volt, amit…..
Diana hercegné harmincéves unokahúga és a tőle harminckét évvel idősebb multimilliárdos Michael Lewis a hétvégén kötötték össze az életüket egy olaszországi luxusesküvőn, amiben öt különböző Dolce & Gabbana ruha, rengeteg gyémánt, jó néhány előkelőség és Elon Musk édesanyja is érintett volt. A…..
Emlékszel még azokra a boldog szép időkre, amikor hosszan kígyózó sorokban álltál azért, hogy végre megkaparinthasd a tízszeresen túlárazott popcornt, hogy aztán elégedettséggel az arcodon, a bársonyos ülésekbe süppedve a dolby atmos hangrendszer ne csak a füledet, hanem a lelkedet is simogassa? Hát…..
A #vegyélhazait mozgalom elindulásával egyre több olyan megmozdulás születik, ami a hazai kisvállalkozások, kisipari gyártók és tervezők támogatására szakosodik. Mivel a pandémia végéről egyelőre csak tiszavirág életű víziók látnak napvilágot, kiemelten fontos, hogy vásárlásainkkal a magyar…..
Az egyik legmegosztóbb ünnep a Valentin nap, amit vagy utálni, vagy szeretni lehet, de egy biztos, mindenkinek meg van róla a maga véleménye. Ilyenkor a szerelmesek őrületes ajándékvadászatba kezdenek, hogy ezzel is megmutathassák választottjuknak a rajongásuk mértékét. Ennek betetőzése az…..
Még csak január elejét tapossuk, de a sorozatrajongók máris nyakig merülhetnek a romantika bugyraiban. A Bridgerton család jött, látott és győzött, felkavarva a kosztümös produkciókat kedvelők nyugalmas állóvizét. Lehet, hogy már megkérték a kezed vagy még csak várod, hogy végre valaki féltérdre…..
Senki ne lepődjön meg, ha mostanában az utcán féltérdre ereszkedett férfit lát – valószínű nem egy új vírus áldozata, csupán az ünnepekkel jövő érzelmi túlcsordulás biztos jelét produkálja lánykérés formájában. Ha eddig nem hangzott el a nagy kérdés készülj, karácsonykor lehet, hogy Te leszel a…..
Diana menyasszonyi ruhája már a maga idejében is megosztó volt, sokan túl csicsásnak és nagynak ítélték meg. Nem is alaptalanul. A hercegné kérésére ugyanis az addigi leghosszabb uszállyal rendelkező ruhát készítette el David és Elizabeth Emanuel, amit alig győztek bepasszírozni az ünnepi hintóba.…..
A koronavírus egyik legnagyobb vesztese a szépségipar, hiszen ahogy a szájmaszkok előtérbe kerültek, úgy szorultak ki a sminktermékek a mindennapi rutinból. Franciaországban sokak felháborodására például már csak a létszükségletet kielégítő termékeket árusító üzletek tarthatnak nyitva, amibe a smink…..
Az amerikai esküvők és a gagyi vígjátékok oszlopos tagjai a kissé szeleburdi koszorúslányok, de vajon tényleg szükség van rájuk a nagy napon? Pláne, hogy akár egy gyerekkori jó barátság vagy egy életre szólónak hitt szövetség is képes örök viszályra fordulni, ha a koszorúslánysággal járó terheket és…..
Lehet, hogy a nagymamád ki se tudja olvasni a mai sütemények neveit és azt sem érti, miért jobb a mandulaliszt a hagyományosnál, de az biztos, hogy az ő fiatalságának is megvoltak a maga „sztársüteményei”, amik ugyan kicsit egyszerűbbek, kicsit háziasabbak voltak mai társaiknál, mégis korszakok…..
A világ legunalmasabb lagzija vagy a világ legszórakoztatóbb esküvője: te melyik címre pályáznál inkább? Tapasztalatból tudom, hogy a vendégek mindig az utóbbira voksolnak, így ha nem szeretnéd, hogy a te esküvődről is úgy meneküljenek a meghívottak, mint a süllyedő Titanicról, akkor fogadd meg…..
Beatrix hercegnő és vőlegénye, Edoardo Mapelli Mozzi részben a járványhelyzet, részben a család körüli botrányok miatt volt kénytelen halasztani a királyi esküvőn. Az új dátumot illetően ugyan rengeteg találgatás született, de arra valószínűleg senki sem számított, hogy a pár júliusban, szakítva…..
Imádod a luxust, és legszívesebben olyan esküvőt szerveznél, hogy Kim Kardashian is irigykedjen? Érhető, ha leakarod ejteni a vendégek állát, ahogy az is, ha a tavaszi megpróbáltatások után mindezt olcsóbban kiviteleznéd. Itt a szuper recept, amivel fillérekből lehet krőzusi esküvőd!   A…..
A nászajándék bár évszázadok óta szerves része az esküvőknek, mégis a mai napig feszengnek a párok és a vendégek is, ha szóba kerül az ajándékozás kérdése. A házasulandók kínosnak érzik, hogy megmondják, mit kérnek, de a meghívottak számára sem leányálom kitalálni, mire vágyhatnak a friss házasok,…..
A 2020-as év korántsem úgy indult, ahogy azt vártuk, de a május végre jelentős enyhítéseket hozott országszerte. A kormány legfrissebb bejelentése alapján a fővároson kívül már nem csak a polgári és templomi szertartást lehet megtartani, hanem a lakodalmat is 200 főig bezárólag!    Az eredeti,…..
Az ültetéses vacsorát szép lassan felváltja a svédasztal és a food truck, a hagyományos játékok helyett már inkább mixerek gondoskodnak a szórakozásról, no meg az italok változatosságáról, és egy kicsit a desszertpult is felfrissül a menyasszonyi piték és design torták révén. A gasztroforradalom…..
Május 3. után tényleg visszatér a régi jó világ? A korlátozásokon fokozatosan lazítanak világszerte, és a legújabb kormánybejelentés alapján, - egyelőre a főváros és környékén kívül - itthon is, ha lassan, de biztosan visszatérhetünk a jól kitaposott kis mókuskerekünkbe. Az esküvők hogyléte egyelőre…..
A koronavírus nem válogat szegény és gazdag, híresség és átlagember között. A járványhelyzet szigorú intézkedései világszerte söprik el az esküvőket. Beatrix hercegnő, Katy Perry és Jennifer Lopez már biztosan elhalasztja a nagy napot, de itthon is szép számmal akadnak olyanok, akik kénytelenek…..
Az esküvőszervezés egyik elsődleges állomása nagyjából összeírni a vendéglistát, hogy világosabb képet kapj arról, milyen paraméterekkel rendelkező helyszínek között nézelődj a továbbiakban. Ez a feladat nem tűnik túlságosan bonyolultnak, de amikor néhányan megsértődnek, hogy ők nem kaptak meghívót,…..
Egy felejthetetlen buli közel száz vendéggel vagy egy jelképes vacsora a szűk családdal a szertartás után? Mivel mindannyian különböző személyiségek vagyunk, így evidens, hogy az esküvőről is másképp vélekedünk. Vannak, akik az összes futó ismerőst is meghívják, míg mások csak a szeretteikkel…..
Gyűrű megvéve? Utazás lefoglalva? Remegő térdek bekészítve? Ha fejben a tavaszi kiruccanásra időzítetted az eljegyzést, és most romantikus andalgás helyett a kanapéba süppedve számolgatod a repedést a mennyezeten, biztosan el lehetsz keseredve. De attól, hogy az élet más forgatókönyvet írt, még nem…..
A koronavírus elég csúnyán keresztülhúzta a tavaszi számításainkat (és bízzunk benne, hogy csak a tavaszit). Nemhogy utazni, de még csak a megszokott hétköznapi ritmusunkat sem tudjuk gördülékenyen tovább folytatni. Dátumtól függetlenül, egy esküvő nagyon sok szervezést és egyeztetést igényel, de ha…..