Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joke20

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az első eset, hogy ugyan jól hangzik és ad némi biztonságot a netes vásárlásokhoz az 14 napos elállási jog, de a gyakorlatban azért ez nem mindig megy flottul. Kisebb cégeknél sem oké ez az dolog, de hogy egy Euronics méretű áruházban ne legyen erre bejáratot protokoll, azért az elég gáz.…..
Az idei Black Friday idehaza vagy teljesen flottul ment le, végtelen mennyiségű boldog és elégedett vásárlót hagyva maga után, vagy a magyarok még nem tértek magukhoz a hétvégén őket ért sokktól, de az biztos, hogy egyelőre nem kaptunk panaszlevelet a karácsonyi bevásárlószezon idei…..
Ugye milyen jól fest a fenti kaja? Igaz, a kép alapján nincs ember, aki rájönne, hogy ez egy brassói aprópecsenye. Újragondolva. Ez a fúziós és molekurális konyha meg a kézműves gasztroforradalom korában mondjuk pont simán belefér egyébként, de talán egy kockás terítős étteremben ezt nem ártana…..
Olvasónk a levele mellé eredetileg nem csatolt képeket, így némileg kétkedve fogadtuk a sztoriját. Fenyegeti csalódott vevőit a C-sale Kft. Egy konyharuhát vásároltam a cég salshop.hu oldaláról, melyet 3000 Ft + szállítási költség áron forgalmaznak. Utólag derült ki, hogy ez egy 1500 Ft-os IKEA…..
Esküszöm, kaptuk ezt a levelet, még ha olyan is, mintha én írtam volna azért, hogy egyszer és mindenkorra elmagyarázhassuk, mit is a helyzet, ha az ember céges számlára veszi magának a tévét vagy a sövénynyírót.  Tisztelt Bauhaus és Kedves Homár! Ritkán tévedek a Bauhausba, de ezentúl ezen ritka…..
Joke20 2017.02.21 11:17:56
@FDToth:
Feljebb már leírtam és a cikkben is ez a lényeg:
"amennyiben a gyártó egyébként önként jótállást biztosított a termékre, azt a kereskedő köteles "továbbadni" a vevőnek. Ez esetben jótállási alapon is lehet reklamálni."