Regisztráció Blogot indítok
Adatok
husii

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra sem csípem ezt a kiscsajt, de tény, ami tény: nagyszerű ízlése van, már ami a vörösszőnyeges eseményeken való megjelenést illeti. És amit még meg kell jegyeznem: sohasem esik abba a hibába, hogy túl öreges ruhát, vagy sminket viselne.A képeken új filmjének (Hannah…..
husii 2009.04.24 18:15:35
@catwoman5: fatörzs láb? utálom ezt a csajt, de bomba lábai vannak. testképzavaros, anorex liba vagy vagy csak szimplán irigy?
husii 2009.04.27 22:36:26
@mici˙: idézem "Iszonyat ez a ruha, és a csajnak fatörzs lábai vannak." nekem ez ténynek tűnik, nem pedig magánvéleménynek. mellesleg meg én csak megkérdeztem, hogy mi is a problémája, nem állítottam róla semmit. szövegértelmezés...bocss.
a fentebb leírt véleményemet pedig fenntartom. vita lezárva.
Mit kínál a nyári időszakra a Zara? Igaz, csak próbababákon, de itt egy nagy halom ruha a nyári kollekcióból.Én már ki is néztem magamnak néhány darabot :)..
husii 2009.04.21 21:19:19
@janettaylor: nekem 2 cipőm van zarából és tényleg szarok:( pedig olyan jól néznek ki...
Kim Kardashian csúnyán ráfázott, Mexikóban érte a baleset, amikor Prada Butterfly napszemüvegében napozott, és egy kissé elpilledt a napon.Az eredmény lentebb látható. Blogján megfogadta, hogy soha többé nem visel majd napfürdőzéshez napszemüveget.Legyetek ti is…..
husii 2009.04.21 21:15:37
@kócos cápalány: nem modell.
Hogy a fiú olvasóknak is kedvezzek egy kicsit:Ha jól sejtem, Jessica Biel legújabb filmjében, a Powder Blue-ban sztriptíz-táncos lányt játszik majd, ennek megfelelően szépen le is dobálja ruhadarabjait... az összeset.Eddig is megjelentek már részletek és képek a filmből, a…..
husii 2009.04.21 21:13:10
Mivel nem igazán követem nyomon Lady Gaga pályafutását, nem vagyok 100 százalékig meggyőződve arról, hogy most szerepel először címlapon - méghozzá a Parlour magazin boritóján - mindenesetre eddig még nem volt "szerencsém" belefutni, de akár az első, akár nem -…..
léggitár Csatornapatkányok 2009.04.18 15:42:00
Junkies Degeneráció 2009 Edge   Az új Junkies lemezzel bezárult a kör, ami a hazai rock/metal lemezpiacot illeti, hiszen gyakorlatilag a Tankcsapdát leszámítva most már az összes hazai zenekar lemezét a Hammer médiabirodalom valamelyik alegysége adja ki, vagy terjeszti, vagy…..
A Victoria's Secret legcukibb modellje - egyben Orlando Bloom menyasszonya - halvány lila fehérneműben vonzza magára a tekinteteket. ..
Párizsban már javában zajlik a 2009 RTW őszi-téli bemutató dömping. Következzen most pár kép, ami leginkább megragadott.1. Christian Lacroix lágy esésű tavaszias ruhája a leginkább kedvecem ma:2. Karl Lagerfeld fehér szőrös bukósisakja a második helyig jutott a listámon:3.…..
husii 2009.03.09 18:49:43
Jennifer Aniston az angol Elle áprilisi címlapján.....
OurFashion Szombati sminkkörkép 2009.02.28 20:15:00
Ahogy egyre előrébb járunk az évben és a tavasz is visszatarthatatlanul közeledik, úgy dobják piacra a tervezők a színesebbnél színesebb sminkkollekcióikat. Az Estée Laudert a vibráló virágok, a kert élénksége, a garden partik, a lila és rózsaszín…..
Mérkőzés indul! A Lanvin a napokban egy a SJP Bitten kollekcióból származó táskára kisértetiesen hasonlóval jelent meg a piacon. A fazon - ami elég különleges - szinte ugyanaz, a táska félbehajtható, hordható vállon oldalt és keresztben is, sőt még kézben is…..
husii 2009.02.20 20:25:34
@noirpapillon: nem látsz tovább a saját sznobizmusodnál...akármit megveszel csak márkás legyen, mi?
nyilván a lanvin táska jobb anyagokból készül és részletesebben kidolgozott, de attól még a SJP táska ezerszer jobban néz ki (és azért minőségre se rossz). de menj csak, vegyél gusztustalan luis vuitton táskát, nem tartalak fel.
Megszületett az ítélet annak a férfinak az ügyében, aki tavaly halálra gázolt egy babakocsit toló nagymamát a zebrán, melynek következtében ő és a kisgyermek életét vesztette. Az ítélet 4 év fogház. Tehát ma egy emberélet Magyarországon 2 év börtönt kóstál, amely tétel…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
husii 2009.01.29 22:50:52
@Bockó: idióta punkzene? heh...remélem csak irónikus voltál...he nem akkor művelődj kicsit. nem árt az.
Kicsit le vagyunk lombozva, mert azt reméltük, kreatívabb pályázatokkal találkozunk majd, amikor klassz nyereményekért meghirdettük idei karácsonyi pályázatunkat. Ebben az évben kizárólag olyan pályamunkák érkeztek, amelyekben egy mikulás sapka és/vagy renszarvas agancs kap…..
husii 2008.12.22 13:04:56
Függetlenül attól, hogy a száját furcsán tartja én kedvelem Cocot, tetszik az arca, különösen az orra és a szeme.Úgyhogy itt is van pár kép róla, melyeke Thierry Le Goues készített a French magazinnak...
husii 2008.12.14 17:28:49
Az Australia Love Collective egyszerűen nem bír leállni az UGG csizmák újabb és újabb változatának piacra dobásával.Ha a tervezők azt gondolták, hogy a selyemszalag-díszítéstől hasra esünk, hát nagyon tévedtek. Ideje most már citromdíjat adni ennek és az összes többi…..
husii 2008.12.14 17:26:34
husii 2008.12.14 17:27:49
Nicole Scherzinger lesz a német Maxim januári címlaplánya. Korábban már említettem, hogy a németek nem képesek izgalmas fotókat készíteni, ezt az állításomat továbbra is fenntartom.Ennél unalmasabb és semmitmondóbb fotósorozatot ritkán látni. Végignéztem, és már nem is…..
husii 2008.12.14 17:22:59
Nekem legalábbis a kedvencem. Mert olyan kis helyes és bájos és kislányos és...Miranda Kerr egy francia magazin (Jalouse) januári címlaplánya lesz. És lám, photoshop nélkül is jól néz ki: Via Egotastic..
Jennifer Aniston a januári amerikai GQ magazin címlapjáért vált meg ruháitól. Persze túl sokat nem mutat magából még így sem, több kép pedig még nem került nyilvánosságra.Jen 2005-ben már szerepelt a GQ magazin címlapján hiányos öltözetben (a tovább után megnézhetitek), de…..
LV táskát hamisítani nagy biznisz. Azoknak az embereknek, akik az aukciós portálokon 5000 Ft-ért rendelik a monogramos táskákat, a fele azt sem tudja mit rövidít az, hogy LV. Fogalmuk sincs a márka multjáról, az árak miértjéről, és természetesen arról sem, hogy a klasszikus…..
husii 2008.11.26 17:09:18
cinna · 1rem1.com 2008.11.26. 14:41:21
biztos jól néz ki;)
az iguanaban amúgy jó cuccok vannak?
Azt írtuk a szakítóskönyvben, hogy a gyerekek a gólyatáborba dugni mennek, lassan ez a kollégiumról is elmondható.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukSziasztok! Már vagy két hónapja olvasgatom a blogot, és hatalmasakat röhögök. Gondoltam, soha a…..
Az Adam eltűnése miatt aggódó Katherine a rendőrségre megy, hogy feljelentse Wayne-t. Egy flashbackből kiderül, hogy tett ő már ilyet nem is egyszer még Mrs. Davisként, de következménye csak egynek volt, amikor egy együttérző rendőrcsaj megsúgta neki, hogy járőr ellen sosem fog…..
Hiába kedvelem Kate-t, és hiába tartom jó csajnak, ezek a képek egy kissé elborzasztottak. Persze, nem lehet tökéletes az arcbőre, de azért ez mégis nagyon csúnya: fényes és pattanásos. És ezeken túlmenően borzasztó ráncos is a korához képest. A fotók alapján…..
Kim Kardashian halloween-ra szuperhősnek öltözött, méghozzá Wonder Woman-nak. Annak aki szereti a kerekded formákat, biztosan nagyon bejövős ez a szerelés...
husii 2008.10.31 21:49:44