Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szevaszteso

93 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy bőrönd Marsbéli krónikák 2017.12.11 06:50:24
Nem az elején kezdem. Ha elmesélném azt a rengeteg dolgot, ami augusztus és december között történt velünk, nagyon későn jutnánk el a máig, úgyhogy induljunk (majdnem) a jelenből! (A múlt őrülete meg majd be-beszivárog a későbbiekben – mert bár azt nagyrészt megéltétek velünk, ahogy a fülszövegben…..
szevaszteso 2017.12.11 10:28:15
<3
szevaszteso Szülcsinapcsi 2017.10.31 18:19:32
Ma lettünk két évesek. És többnyire úgy is viselkedünk, mint egy-egy kétéves… :P Igen, sajnos a vlog most kicsit háttérbe szorult, de nem tettük le végleg a lantot, csak egy ideig most nem játsszunk rajta. Azon dolgozunk éppen Új-Zélandon, hogy a szakmáinkban helyezkedhessünk el. Kata összeírt 10…..
szevaszteso Napi rutin 2017.09.30 06:05:34
Tipikus reggelünk: jobb oldalt a távolban a belvárosi TV torony, előtte némi tenger, a közeli ház udvarán pedig egy motorcsónak - mint minden ötödik kertben... Imádjuk!      Egyéb műveleti területeink:..
Hulladékból építettünk lakókocsit magunknak Új-Zélandon, hogy legyen hol aludnunk. Megmutatjuk, hogyan lehet bontott gipszkarton falból és salátás tálból konyhát varázsolni, és mesélünk arról is, milyen nem várt problémával szembesültünk, miután 2 hónapja laktunk a kocsiban… A beszélgetés végén…..
Balin elég könnyű vérig sérteni valakit: elmeséljük a legnagyobb hibákat, amiket elkövethetsz. Bemutatjuk még a sziget egyik legfiatalabb és legcsodálatosabb vízesését, és ellátogatunk egy olyan faluba, ahol egyszerre van jelen a többszázéves hagyományőrzés ééés… még valami, ami csak az epizódból…..
"Minden családban egy éles kés van, azzal is apád a Wartburgot buzerálja..." - na, pont ennyire leszek majd én is életlen a TAB (ez egy online sportfogadási oldal) Melbourne Cup Racing tévéreklámjában, amit pár napja forgattunk Új-Zélandon. Elpateroltak ugyanis a háttérbe, hiszen végül "zakózás" nem…..
Gyuri mostanában gipszkartonozik, holnap viszont a Young&Rubicam-mel forgat tévé reklámot. Otthon ő ír ilyesmiket, itt Új-Zélandon pedig statiszta lesz. Összesen két hosszú farmert hozott magával a világkörüli útjukra, mint látod, az egyiken szaporodnak a vészkijáratok... Szóval most a statkó…..
Eléggé feltorlódtak a teendőink, így most volt némi csend, de azért még élünk és mindenki szuperül érzi magát. A létszámunk is teljes (2), szóval minden oké. Kapcsolódó téma még a hajtáshoz, hogy a rendőrség szerint az 50-es táblánál 54 km/h-val ment az egyik munkatársam, úgyhogy kapott is egy 80…..
szevaszteso Csak magyaráz... 2017.08.28 08:33:24
...és magyaráz, pedig valójában éppen kérdez. :) Rövid technikai eszmecserénk az új vlog epizód végén roppant nagy sikernek örvend. De vajon kinek van igaza? (És főleg miben? :))      Műveleti területeink:  ..
Tudod, miért nem szedhetsz kiwit 180 centi felett? Tudod, mi az a "hot-dog on stick"? Tudod mit kell tenned ahhoz, hogy egy körhinta operátora legyél? Nekünk lövésünk sem volt, aztán Új-Zéland mindenre megtanított minket. Ezekről mesélünk az új videónkban itt, a YouTube csatornánkon! Emmeg a…..
A budapesti Tropicarium igazán klassz hely, de leginkább csak Lenke néni befőttesüvege Julcsi aranyhalával, a szingapúri S.E.A. Aquariumhoz képest. Írom ezt városi gyerekként úgy, hogy többnyire csak az osánban kopogtatom az üveget szegény pontyoknak – szóval igen, a Tropi is nagy durranás, de a…..
szevaszteso Szeresd a hétfőt! :) 2017.08.14 12:48:22
...különben ő sem szeret majd Téged. Klassz hetet kívánunk Neked, holnap reggel 8:35-kor pedig találkozunk az RTL-en! #szevaszeso! ;)    Műveleti területeink:  ..
szevaszteso vidám vasárnap 2017.08.13 12:54:32
klassz hétvégét kívánunk mindnyájunknak! (hesteg hómvágy)     kattintható műveleti területeink:      ..
Eltörtük Kata lábát az éjszaka közepén + a világ végén + nincs egy rongyunk se + Katának hangja se + se füle, se farka. Malajziáról meséltünk picit a TV-ben, élőben, összhangben.     Műveleti területeink:..
6 évesen a kis Gyuri akkorát zakózott a lakótelep játszótéren a vadiúj, metál szürke BMX-ével mindenki szeme láttára, hogy egy pillanatra megállt a Föld. Majd elegánsan felállt, kipöckölt pár nagyobb kavicsot a sóderrel teli, vérző sebeiből, és fogai között ezt sziszegte: "Mit néztek?! Így szoktam…..
szevaszteso minden sirály! 2017.08.05 09:31:32
 ennyi is elég a boldogsághoz... és ezért még nem is kell ilyen messze utazni, mint ahogyan mi tettük. <3     Itt is megtalálsz minket:  ..
szevaszteso RTL, Index, drogteszt 2017.07.31 22:23:53
Drogteszt és vándor vidámpark, kiwi szüret és fémkeresés pudingban: új-zélandi munkáinkról és azok megkaparintásáról mesélünk KEDD (aug. 1.) reggel 9:00-kor élőben az RTL-en! Köszönjük a szép plakát-felajánlást a Gyuriban szirmot bontó dzsunior grafik dizájnernAk! A dátum és a jogosulatlanul…..
Rengeteg kínai, indiai, és pakisztáni bevándorló a maláj lakosok mellé. Etnikai zavargások, túlnépesedés, munkanélküliség, és elszegényedés. Nagyjából ezeket tudta felmutatni Szingapúr a 1900-as évek elején. Fejükbe vették, hogy nem bűnbakot keresnek, hanem változtatnak és megfordítják az egyre…..
szevaszteso 2017.07.30 08:17:47
@we dont want arabs here..So what: :D nem vágyakozom, pusztán azt volt jó látni, hogy milyen jól kihozzák a maximumot abból, amilyük van. Legfőképpen az tetszett, hogy hosszútávon gondolkodnak, és egyelőre úgy tűnik, hogy ez a táv még nem érkezett el a végéhez. Szingapúr pontosan azt kommunikálja magáról, hogy nincs általános recept a sikerre, hanem minden(ki)nek magának kell felismernie az erősségeit és gyengeségeit, és ahhoz mérten megterveznie a jövőjét. Ezt tök logikus, kivitelezni már az egyének szintjén is sokkal nehezebb.
szevaszteso 2017.07.30 08:20:12
@Medgar: :D hátha van köztes megoldás, hogy kisebb legyen a veszteség. Bőven elég csak a jó dolgokat kimazsolázni egy (de inkább sokkal több) rendszerből, aztán azt átültetni a helyi viszonyoknak megfelelően. Persze értekezni róla mindig egyszerűbb, mint a gyakorlatban is megvalósítani.
szevaszteso 2017.07.30 08:21:42
@MrParker: awww, ne is mondd, széttép ilyenkor az ideg. Már folyamatban van a megoldás (nem a széttépésre :D), idővel végre javulni fogunk hangban. Köszi az észrevételt! :)
szevaszteso hopszimopszi... 2017.07.27 02:20:49
...annyira a Facebook oldalunkra koncentrálunk, hogy elfelejtettük itt is közzétenni, hogy "Fejet hajtunk a kérésetek előtt, és Gyuri máris nekiáll hegeszteni az új vlog epizódot világkörüli utunk következő állomásáról! :) Köszönjük a visszajelzéseiteket, azért még kimaxoljuk a mélyvízi bulvárságot:…..
Jobban várod az új vlog epizódot, mint a TV-s bejelentkezéseinket? Akkor kérlek írd meg kommentben alul, hogy tudjuk, mit szeretnél! Addig is megmutatjuk, milyen megrázó balesetünk volt Balin: nem, ez még nem Kata lábtörése, de kis híján sokkal rosszabb véget ért... az exkluzív képsorokat és a…..
Nagyon jól esett, hogy helyet kaptunk az augusztusi Elle magazin Free spirit mellékletében: Gyuri négy oldalas cikke jelent itt meg rólunk és az eddigi utazásunkról.Elég lelkes, kicsit lelkis és a miénk. :)A lap már kapható az újságárusoknál, és persze jóval profibb megjelenésű, mint amit itt…..
Ezzel a szép nyilvános WC-vel kívánunk eredményekben gazdag, békés, boldog estét mindnyájójatoknak! Holnap, azaz KEDD REGGEL, 8:32-kor újra nekifutunk az RTL-en a Balin történteknek (egy hete ezt műveltük), fenemód ínycsiklandó kisfilmmel, arcpirító érdekességekkel! Ne hagyd ki - mi sem fogjuk...…..
Soha nem látott felvételek Baliról! - írná a Blikk, pedig csak arról van szó, hogy a vlogon még nem tartunk a Balin történt kalandozásainknál, az RTL-en viszont már igen... Az alábbiakat tehát tekinthetjük gigantikus mézesmadzagnak az ország legnagyobb kertévéjén, baaaang! A…..
szevaszteso István a sirály 2017.07.14 00:02:36
Ezt műveljük Instagramon:   His name is Steven. Steven Seagull... ;)  #seagull #stevenseagull#szevaszteso #seagullTESO #mindensiraly #welovenz #joitt #szepitt#bradpitt     Itt tudod még követni a sorsunk:      ..
Gyuri csak pislog, mint faltörő kos a fotocellás ajtó előtt: légyszíves segítsetek neki megérteni a helyzetet, elsősorban a női logika mentén vár útmutatásokat! :)Ez a szitu: Kata: - Most írt Alíz, azt kérdezi, hogy a nála lévő rövid bemutatkozó szövegünk aktuális-e még, mert szeretné elküldeni…..