Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emese az msnes

3 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
Emese az msnes 2012.10.19 13:17:33
Uhh na en is egy vagyok azok kozul, akik csak olvasnak es nem kommentelnek, de ezen a poszton rettenetesen felhuztam magam.

Neked aztan tenyleg semmi sem jo, hihetetlen. Na de vagyuk szepen sorban.

Nyelv:
"Az írek furcsa angolt beszélnek, csúnya angolt, u-betűvel ejtenek sok mindent pl. a pénzt: money, azt úgy ejtik hogy muni, ami szerintem elég „parasztosnak" hangzik" - hat ja, te alig makodsz angolul, de az o anyanyelvi angolja parasztos... jo, izles kerdese, hogy kinek melyik angol akcentus tetszik, de amugy mindegyik egyenrangu. A skotok es az irek pedig igenis angolt beszelnek, a gaelic-et nehol meg eroltetik az iskolakban, de gyakorlatban senki nem hasznalja, max. nehany szot belole.

Ha kimesz hasznalhato nyelvtudas nelkul, akkor alap, hogy csak aljamunkat kapsz. Viszont az is alap, hogy szepen minden lehetoseget kihasznalsz, es megtanulsz profin. 2 ev alatt kint siman lehet. Ja, hogy otthon baratoddal magyarul beszeltek, es a kollegakkal is mgayarul akarsz? Az mas.

Munka:
Munkatapasztalat nelkul is csak aljamunkat fogsz kapni. Viszont 2 ev alatt azert el kellett volna jutni valahova, vagy feljebb lepni a Mekiben, vagy masik allast kellett volna talalnod. Kerestel? Amugy meg ha megvan mindened, akkor futhatna valami helyi kurzusra is, ami gyakorlatban is hasznalhato tudast ad, nem ugy, mint ezekszerint a diplomad.

Amiket az orszagrol irtal:
Hat az borzaszto. Ennyire beszukulten latni mindent, a kis Mekis mindennapjaid alapjan megitelni egy egesz orszagot? Hat gratula. Es itelkezel masok felett? Minek? Mashogy oltozkodned, mast esznek, mashogy szorakoznak, es? Szokas meg izles kerdese. Lehet, hogy az irek szemeben mi oltozkodunk kozonsegesen, es lehet, hogy azt gondoljak, mi vagyunk a hulyek, hogy elpocsekolunk naponta x orat a fozessel. Nagyon rossz a hozzaallasod, ahelyett, hogy erdekesnek talalnad, hogy egy masik orszagban elsz, es megismernel uj szokasokat, muzeumba, szinhazba jarnal, latnad az orszag kulturalt oldalat, csak a rosszat veszed eszre. Egyetertek a tobbiekket, igy mindenhol rosszul erezned magad...
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..
Mai tanítás:  Lányok, sose kezdjetek olyan férfival, aki pár hónapja van túl a szakításon, és még nem heverte ki az elsőt!A kép innenKedves szakítós brigád!Több hónapnyi olvasgatás (magamra ismerés, röhögés, elképedésâ026stb.) után határoztam el magam, hogy megírom…..
Emese az msnes 2009.01.13 15:23:25
@Nihil: már rég lapát, mélt nézem!
Emese az msnes 2009.01.13 15:39:58
@Kham: hehe, féltékenységet nem sikerült, csak agyfelbaxást :) az udvarlási rítusba tartozik az is, hogy úgy akart nevezni, mint a volt nőt, és mindegy, hogy pont az ellentéte vagyok, átcsinálni? "úgy megnéznélek plázacicás cuccokban, az olyan édi", "nem akarsz rózsaszín cuccokat hordani?", " majd átjössz, és beöltöztetünk", "vannak lánycuccaim"
na?
Emese az msnes 2009.01.13 15:44:57
@Nihil, a legcukibb :DD: nekem is... de kiderült saját használatra is tartja őket
Történet egy kedves pszichopatáról, aki nem tud leszállni senkiről.A kép innenSziasztok!Ígértem posztot, könnyed lesz és remélem vicces, bár lehet hogy kicsit hosszú, kitartó volt az illető. =) Már jópár éves a történet, én akkoriban 17 (lány), ő 21, mindketten…..
Emese az msnes 2009.01.13 12:06:48
@Lunatica: én csak próbáltam optimistán nézni a dolgot, és remélni, hogy csak három van :) az én pszchopatám rólam most leszállt, most azzal szórakozik, hogy a volt barátnőjével megegyező nevű és külsejű lányokat hajt fel, de ha a hajszín nemstimmel, az nem baj, mert már vett pont olyan festéket,amit a volt nő használt
 A nagy kérdés, amely mindig visszatér. Mi az Ultimate Válasz?sziasztok! Talán a saját lelkem megnyugtatására írom le az én történetemet, amit még a mai napig nem hevertem ki, pedig már vagy 6 éve történt.Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, de még mindig átfut rajtam…..
Emese az msnes 2009.01.09 16:11:59
@Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány: létezik, hát kérdés ez? különben ki volt az a kövér szakállas, aki karácsony éjjel meglátogatott? o.O
Emese az msnes 2009.01.09 16:18:52
@Charles Kadlott vagyok, tetovált vagány: hát én itt elsőrorban magamra gondoltam :) de lehet h téged is, tudod akkor jön, amikor alszol :D csak előtte belerak vmit az esti kakaódba/söröcskédbe
 A legőszintébb szerelmeslevél a legnehezebb helyzetben lévő sráctól, aki a barátjába szeretett bele. Fiúszopat, fiúszív.Innen loptukA történet már évtizedes, a helyszín egy kisváros, ő L., meleg gimnazista fiú (18), én K., hetero pályakezdő fiú (24). Röviden: homokos…..
Hogyan is tette tönkre a blogom egy bimbódzó kapcsolatomat?Az alábbi sztori a történelemmé vált virtuális csajozási korszakom egyik "élménye" volt. Egy ideje már próbálom összerakni és megírni, de eddig egyéb más témák súlyossága és aktuálissága miatt nem…..
Délutáni szabály: Soha ne kapkodjuk el a dolgot.Alszabály: De két hónap alatt csak a csókig eljutni, az nem menő.(Háromnapos olvasónknak ezzel szeretnénk kellemes pénteket kívánni.)Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros,…..
 Déli szabály: a kivétel erősíti a szabályt.Kedves Szakítósok!Rendszeres olvasója vagyok a blognak, szeretem, mert szórakoztató, de egyre jobban szúrja a szemem az egyik alapszabályotok. Az én történetem ugyanis happy enddel végződik (persze tudom, ezt csak halálom óráján…..
Most úgy jött ki a lépés, hogy a férfiak kapnak pár leckét. A következô levél egy kudarcba fulladt MSN-es ismerkedés történetét taglalja pár tanulsággal:Sziasztok, szeretném veletek egy ember példáján keresztül megmutatni, hogy ha fiú vagy, mit nem szabad társkeresős…..
Délutáni szabály: Ne mosass a csajoddal, mert lebuksz. Alszabály: Ha már mosatsz, akkor ne csodálkozz, ha kihipózzák a gatyád. Innen loptuk Kedves Bolggerek és akik olvassátok! Régóta rendszeres olvasója vagyok a blognak, mivel nagyon szórakoztató. Gondoltam, megosztom Veletek én…..
Nyelvépítősdi wikilusta 2008.10.21 12:23:00
Mai első szó, illetve a blog első szava aWIKILUSTAszép új globalizált magyar szó.Jelentése: lusta vagyok megkeresni a wikipédián.Születésének körülményei: az Urbanista blog commentelői azon filóznak, hogy Bachnak hogyan jött össze a húsz gyerek. Egyik commentelő:Ha jól…..
Nyelvépítősdi e-mail 2008.10.21 12:05:02
a blog e-mail címe: nyelvépítő (ékezetek nélkül, kukaccal, gmail pont com végződéssel)..
Nyelvépítősdi A blog 2008.10.21 12:00:00
Az új, elsősorban neten felbukkanó szavakat, kifejezéseket, szókapcsolatokat szeretném összegyűjteni a blogon. Ha ti, kedves olvasók, találkoztok ilyennel, kérlek küldjétek be, mindenki okulására, a rosszabbul sikerültek esetén szörnyülködésére :)üdv:Triju ..