Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xloz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbánnak állítólag a bevándorláspárti politikusok az ellenségei, pedig valójában Európában ma már ő az egyetlen, aki fenn akarja tartani az ellenőrizetlen, illegális migrációt. Nem véletlenül: a hatalma függ ettől...
xloz 2018.09.19 09:32:21
@Larry Silverstein: az nem lehet, mert az igazán komoly, okos emberek szerint itt diktatúra van, nyomor, idegengyűlölet, meg szegénység, miért költözne ide bárki is? Itt valaki hazudik, de keményen.
Amint korábbi posztunkban írtuk, nagylyukú az uniós szabályozás hálója, a furgonok könnyen kiesnek belőle. A járművezetőt nem védik a szigorú biztonsági, pihenési szabályok. Ezért aztán érthető módon olcsóbb Európában furgonnal szállítani, mint egy nagyobb teherautóval. El is dugítják Európa útjait…..
Még nem döntöttem el, pontosan mit csinálok április 8-án, viszont egyre  jobban kezd körvonalazódni. A választásokkal kapcsolatos gondolataimat szedtem össze, hogy mely pártokra biztosan nem szavazok, mely pártok között vacillálok, és milyen forgatókönyvek jöhetnek a választások után...
1948-ban Románia ellen mérkőzött a magyar futballválogatott, telt ház előtt, és 9:0 arányban sikerült ronggyá verni őket. Mivel Deák megbetegedett, Gallovich Tibor szövetségi kapitány az ő helyére Mészárost jelölte ki. Ahogy ilyenkor lenni szokott, válogatott mérkőzéseken egy előkelő személy mindig…..
Úgy tűnik a NER kedvezményezettjei egyre jobban félnek az olimpiai népszavazás sikerétől. Érdemes olyan szemmel figyelni az eseményeket, hogy minél súlyosabb állításokat fogalmaznak meg, annál nagyobb a para. Legutóbb a kormányzati pénzmosodának fenntartott Magyar Krónika főszerkesztője, Bencsik…..
xloz 2017.02.17 10:07:10
@Zoltán Lukács: kissé alkotmányellenes az ötlet, de van benne logika, hogy mindenki úgy szavazzon, ahogy adózik. Néhány további változtatást is maga után vonna:
- senki nem szavazhat, aki nem adózik, tehát segélyesek meg hasonlóak kizárva
- külföldre telepedettek sem szavazhatnak
- aki tízszer többet adózik, mint más, annak tíz szavazati jog jár