Regisztráció Blogot indítok
Adatok
portable étek

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ilyen lenne a TBBT, ha csak egy ember röhögne alatta, de azt Ricky Gervaisnek hívnák...
portable étek 2017.03.09 11:36:40
@Raziel Anarki: majdnem. Közönség előtt játsszák le a laugh.wav-ot. Legalább a csirkehanggal felütött korszak elmúlt már.
@Uni1002: ne haragudj, de hogy a faszkukiban lehet ütős egy olyan közönségnek szánt humor, aminek meg kell mondani mikor van a nevetnivaló? Mint a boygroupoknál a zenében, az se zene, hanem üzlet. A jóféle finomhumort magad ismered fel - vagy nem, ez itt egy más vonal.
Természetesen megkérdezzük a megvádolt céget is az esetről, de ha minden úgy történt, ahogy itt le van írva, akkor az egész ügyben egy helyes dolog van: hogy itt a levél a Homáron. Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon dühös vagyok a Varga Árnyékolástechnika cégre. 2016. pünkösdkor szerelték be a…..
A webshopok üzemeltetőit törvény kötelezi az ügyfélszolgálat működtetésére, ami nem egy nagy etvasz. Egy normális hozzáállású cég tudja, hogy a vásárlók elégedettségét legalább annyira befolyásolja, ahogy bánnak velük, mint a termékek minősége vagy a kínálat bősége. A Brands.hu viszont elég furán…..
portable étek 2017.02.21 20:54:21
@Tehetséges ugandai buzi: ráadásul még fáj is.
portable étek 2017.02.21 20:58:23
@Tehetséges ugandai buzi: én meg aszittem, csak be vagyok baszva.
Esettanulmánynak is beillő részletes beszámoló egy Viagogo vásárlásról. Senki ne csinálja Csilla után, hacsak nincs más lehetősége, mert azért nyilván van az a koncert, ami az embernek egész komoly felárat is megér. A folyamatot szemléltető screenshotokat mi csináltuk, nem Csilla, ezért nem egyeznek…..
Öregmotoros a pesti nép etetésében a Nagyi palacsintázója, mely a Hattyú utcai korai bázisról kinőve mostanra hálózattá nőtte ki magát 6 helyszínnel. A netes vélemények alapján a fénykorán már rég túlvan, a terjeszkedés pedig rendesen odatett a minőségnek. (A képet az Ittjártam.hu-ról…..
portable étek 2017.02.16 17:06:20
@Cycmen: :D A régivonalas humort képviseled. De jó(l).
portable étek 2017.02.18 12:57:03
@agyurika: ez a blog meg TROLLÁLLÓ! És van egy jó hírem is: itt te vagy a troll, ho-ho-hhoóóó! ÉnvagyokaMikulás.
Harmadik részével folytatódott az RTL Klub, A mi kis falunk című sorozata. A tovább mögött spoileresen értékeljük a rész eseményeit...
portable étek 2017.02.17 18:25:35
Én hülye vagyok, de nem nézem, hanyas ablakhoz menjek?
@Firestarter.18: 2 pasi meg egy kitschi kurvára fércmű, akárhonnan is nézzük, akármilyen állapotban. A Szósz Parknak a tini szintbe beleragadt rétegközönség képében van felvevőpiaca (értem én, csak nem szeretem), a Família Gáj meg tekinthető Simpsons nyomdokain lépdelő napi görbetükör-komédiának, annak is megvan a megérdemelt helye. Amit katasztrófának érzek, hogy a 2 pasinak is. De ez egy ilyen világ. S hogy hogyan is hasonlítódhat össze e 3 a mi kis magyar próbálkozásunkkal? Na, azt nem tudom. Talán görbetükör-fronton, de tök más mind a 4. Nem kell mindig mindent skatulyázni.
@ember100: hát ezzel jönni, hogy mennyire valóságot célzó vagy mennyire nem, tök uncsi. Ami szar az szar, ami jó meg jó. Mi lenne, ha inkább innen közelítenénk meg.
portable étek 2017.02.17 23:25:25
@Duplaxiii: "Ha nem jön be a Szőke András stílus, a Menzel szatíra vonal, annak ez kínzás lesz. "
Te nagyon távolról szemlélheted ezt. Szőke ezerszer többet/jobbat tud, kérlek ne is vonjunk párhuzamot.
Olvasónk szerint túlélésre hajt, és a folyamatos túlóráztatás és a nyugdíjasok visszahívásának ellenére is erősen vesztésre áll a kézbesítési feladatokkal való küzdelemben a Posta a IV. kerületben. Kedves Homár! Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren arra figyeltünk fel, hogy hetek óta…..