Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvatha

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
horvatha 2012.01.08 00:53:27
@cukorrépa: Gondolom te minimálbéren vagy bejelentve. Az a pár szerencsétlen tartotta eddig is el az országot, akinek nem volt módja eltitkolni a fizetését. Jelenleg sem egykulcsos az SZJA és amikor a hőn szeretett szocik 40%-ős adót vetettek az gondolom nem zavart. Keress inkább olyan munkát, hogy ne minimálbérből kelljen élned, szerezz megfelelő képesítést és ne a mások pénzekre fájjon a fogad.
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
horvatha 2011.12.28 00:55:59
@Gaius Plinius Secundus: Teljes mértékben eggyetértek veled.
Nemrég jártunk már a Szent István körúton, akkor azt mondtam, a második legszebb lépcsőházat mutatom be nektek a környéken. Itt pedig a legszebb következik. A Szent István körút a Nagykörút legrövidebb szakasza, Lipótvárost (az V. kerület északi felét) és Újlipótvárost (a…..