Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crawenn

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A technológia óriási hatással van az életünkre és a testünkre is – ezt bizonyítja egy sokkoló kép. A modern technológia emberi testre gyakorolt hatását sok tudós vizsgálja. A carpalis alagút szindrómától az SMS-nyakig számos negatív következményt mutattak már ki az…..
crawenn 2019.06.27 23:07:40
@sZulamith: van benne igazság? Annyi tudományos alapja van mint hogy merre kell keverni az instant pudingot, azaz nulla. Ezt nemhogy egy index címlapon nem tudom elképzelni, de még egy mindenegybenblogos is összehúzta volna rá a szemöldökét. Olcsó, szar, hatásvadász clickbait, semmi több.
Régi hagyomány, egyben a dolgozó nők stressz szintjét az egekbe toló gyakorlatilag lehetetetlen küldetés a karácsonyi nagytakarítás. Hogy ezt a mutatványt, aki csak megteheti, igyekszik kiszervezni az ünnepi készülődés saját kezűleg kivitelezett feladatai közül, egyáltalán nem meglepő, sőt ez…..
crawenn 2018.12.25 08:22:10
@onlajnok: igen van olyan hogy lebetegszik az ember, de ha a ceg levonja a penzedet a szolgaltatasert a megrendeleskor, akkor azert csak elvarhato hogy meg tudjanak oldani egy hirtelen lebetegedest.

En eletemben egyszer voltam a Rendi ugyfele, de akkor utoljara. Kikoltoztunk a lakasbol, es egy piperetakaritast kertem ablak- es terasztakaritassal (4500-4500 ft), tisztitoszerekkel, eszkozberlessel egyutt hogy utana at tudjam adni a lakast.

Amikor megjott a neni eppen a lakasban voltunk a festovel aki pont vegzett a festekfoltok felmosasaval. Az elso amin elrohogtem magamat az az egy doboz Vim surolopor volt amit hozott magaval (tisztitoszer: 4500 ft), nekunk kellett a szemben levo Sparba kimennunk es szemeteszsakot vennunk neki. Telik el a nap, a festo ott maradt meg ket helyseget kifesteni ami utan a sajat dzsuvajat eltuntette, takcineni vegez, a magaval hozott egyetlen darab porszivot (eszkozberles 4500 ft) pedig ott hagyta a lakasban, hogy amikor majd megyunk be a kulcsert akkor adjuk mar be a rendibe mert o nem akarja BKVn hazavinni.

Hat meg ha ez lett volna a legnagyobb baj.

Kezdjuk ott hogy konkretan az ures lakast nem sikerult teljesen kidzsuvazni. Nyilvan azt nem varom el hogy a legy elcsusszon a padlon, de azert illett volna be is nyulni a konyhaszekrenybe, neadjisten felnyulni a tetejere. Vagy esetleg megtorolni az oldalat. A teraszon konkretan egy sopresen meg egy felmosason kivul nem kellett volna sokat csinalni, de az sem sikerult, ugyanugy maradt ahogy otthagytuk. Sajnos ugyanez mondhato el a lakasrol is, a festo soport es mosott fel az egesz lakasban amikor reggel visszament a cuccaert.

En meg vertem a fejemet a falba hogy 26000 forintot kidobtam az ablakon
crawenn 2018.12.25 10:06:10
@onlajnok: de éppen erről van szó. Az ügyfél azért fizeti ki a takarítást előre kártyával hogy el legyen végezve a vállalt szolgáltatás, nem pedig azért hogy majd ha épp arra jár valaki akkor esetleg benézzen megcsinálni. A cégnek fizetsz aki közvetíti a takarítót, nem pedig közvetlenül a takarítónak, ezért szerintem elvárható hogy ilyen esetben csak sikerüljön már előásniuk valakit (fontos, hogy még mindig nem a takarító hibája), főleg hogy nem két forintról beszélünk. Azt szintén nem gondolom hogy a takarítók kevés bére az én hibám ügyfélként, nyilván persze szar dolog, de én sem tehetem meg hogy szarul írom meg a kódot vagy a felét nem is csinálom meg azért mert az ügyfél nem akar sokat költeni a projektre.
crawenn 2018.12.25 11:48:08
@KaTe: megrendeleskor meg kell adni a lakas parametereit es minden extra szolgaltatast. Ezalatt ertendo a lakas alapterulete, van-e terasz, ha van annak az alapterulete, kersz-e terasztakaritast, ablakok szamat meg kell adni, meg minden loszart amire mar nem emlekszem. Eleg jol fel lehet merni a munka mennyiseget beloluk :)
Jocó életvezetési tanácsai mellett, bátorkodtam önálló pársoros Facebook posztban beszámolni a Főnök úr által megtett mixről, amelyet szó szerint idézve kiraktam. A kifogásolt tartalom nem más mint az Iráni csapatra tett jelző, amely megegyezik a férfi által termelt örökítőanyag…..
crawenn 2018.06.16 16:10:54
@szekőcei: van ilyen valamennyire, de kell tobb elozmeny amit sokszor jelentettek sokan, akkor ramozdul az algoritmus. Foleg csoportokban, de oldalakon is megfigyelheto
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
crawenn 2018.06.11 10:31:19
@csimpilimpi: osszehasonlithatatlanul konnyebb (legalabbis asszony szerint) tapszert adni a gyereknek, amihez annyi rutin kell mint mondjuk egy zacskos leves elkeszitesehez. Ha csomos szar lesz a tapszer mert nem razza ossze az ember normalisan, vagy tul hig lesz mert szarul van megcsinalva es olyan ize lesz mint a melegvizes tejnek, akkor persze hogy nem fogadja el a gyerek.

A szoptatas akkoris megterhelo folyamat fizikailag viszont ha fejenallsz es tarkonfosod magadat, csak azert mert abszolut glorifikalva van meg nem lesz egy kellemes es kenyelmes elmeny. Anyukanak fel oran keresztul ugyanabba a pozba kell dermednie hogy a gyerek a) ne fulladjon meg b) jojjon tej c) ne kapjon a sok levego miatt hasfajast a gyerek, emelle jonnek az olyan szepsegek hogy kiszaradas, fogalmad sincs mennyit evett a gyerek, nem mindegy mivel van megmosva a mell utana es a tobbi. Ezzel szemben egy cumisuvegbol megetetni a gyereket konnyu ujjgyakorlat, kisebb a hasfajas eselye, gyorsabban kesz van es lehet utkozben modositani a gyerek es az anya poziciojan is.
crawenn 2018.06.11 09:36:33
@croc: annyira nem kell azert tulmisztifikalni a szoptatast, egy-egy alkalommal abszolut artalmatlan a gyereknek tapszert adni, nem lesz tole sem degeneralt sem pedig halott. Mindemellett azt is tegyuk hozza hogy az anyanak is es a gyereknek is fizikai megeroltetes a szoptatas, es brutalis konnyebbseg az az alkalom amikor tapszert kap a gyerek, de nem is az az egeszseges amikor rendszer van belole ertelemszeruen.
crawenn 2018.06.11 10:04:22
@Ariaden: a nagyobbik gyerekem nem tudott szopni tizhetes koraig, mert Angliaban addig tart ameddig felvagjak a lenott nyelvet es utana mar nem is akart, a kisebbik meg cicis volt (mert itthon kb a szuletes pillanataban felvagtak neki :D) alkalmankenti tapszerrel de szep lassan o is full tapszeres lett mert... a tokom tudja miert, megkerdezem asszonyt ha addig el nem felejtem, de a lenyeg hogy koszonik jol vannak :D

@Hurrá Torpedó: KOSZONOM