Regisztráció Blogot indítok
Adatok
starwars56

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás küldött nekem egy képet a FIFA 09 demójából... Ehm... Mi folyik itt?  ..
starwars56 2008.10.26 13:25:58
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
starwars56 2008.06.12 14:25:13
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..
starwars56 2008.05.09 09:45:37
Azt hinné az ember, hogy ebben a játékban semmi nem fog ki a kamionon. Nos, a fával meggyűlt a baja. Küldte raidon011. Új videó folyamatban ..
Nem semmi breakelést fogok bemutatni. A Margit híd alatti srácok csak leshetnek... Akitta egy "Oblivion" csontvázat, ZomBeez meg az Assasins Creedből küldött egy jelenetet Új videó állása: Tegnap reggel óta taknyos vagyok, úgyhogy orrhangon nem fogok mikrofonba…..
Che GueSanya küldte. Ez is nagyon nagy :D ..
starwars56 2008.04.24 16:36:31