Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázsné Berkec

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Cserébe 2017.02.10 22:27:36
"Lázár arról is beszélt, hogy két fővárosi kórház – a Bethesda és a Magyar Irgalmasrendi Kórház – 8,7 milliárd forintnyi támogatást kap egy új közös szülészeti-nőgyógyászati egység létrehozására. Cserébe a két intézmény vállalta, hogy az új osztályokon nem hajtanak végre abortuszt, és az orvosok nem…..
Balázsné Berkec 2017.02.13 19:47:19
Orbán Viktor tizenkilencedik alkalommal tartotta meg évértékelőjét, amelyben keményen ostorozta Brüsszelt, a liberális értékrendet, valamint Soros Györgyöt, beszéde sok új mondandót azonban nem tartalmazott. A miniszterelnök szerint a 2016-os év megmutatta, hogy az emberek nem…..
A Fidesz és személyesen Orbán Viktor körülbelül annyira szeretne népszavazást az olimpiáról, mint Habony Árpád egy Tesco gazdaságos öltönyt. Az, hogy nem ágálnak ellene hangosan, még nem azt jelenti, hogy nincs kész terv a kezdeményezés elgáncsolására...
Balázsné Berkec 2017.02.13 13:20:59
@megamedve: A gecicsapat egyelőre jobban muzsikál, mint a gecibb csapat, a gyurcsótány elvtársadék. Majd össze vizelitek magatokat, hogy ne legyen olimpia. Ha Orbán azt mondta volna, hogy ne legyen, tüntiznétek az igenért. Sajnállak benneteket. Csipetagyú, alul iskolázott, a hatalomnak "csakazértis" nemet mondó proli banda vagytok.