Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melymagyar

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..
melymagyar 2008.04.24 15:08:18
thetriggerhappy
Imádni való, ahogy égésről beszélsz, amikor épp te pirítod magad szénné a folyamatos hazudozásaiddal.:)))

NEM azt írtad, amit itt most finomítva köhécselsz, hanem egészen pontosan ezt; idézem:

"aki akkor erzi magat magyarnak ha elsetal a zsidozo, ciganyozo, buzizo, niggerezo megjegyzesek mellett, akinek a magyarsaga a rovasirasos, turulmadaras poloban merul ki, aki nemzeti rockzenet hallgat es komolyan gondolja, hogy nem, nem soha. aki ket nm-es kokardat visel, aki arpadsavos zaszlot lobogtat es aki kiragasztja az obligat nagy magyarorszag matricat a kocsijara."

Ebben a mondatodban durván általánosítottál, rosszul következtettél ("aki akkor erzi magat magyarnak"), gyűlölködtél.
Avagy 'definiáltad' a "mélymagyar" jelentését, persze a te szellemi szintednek megfelően.

Bocsáss meg, ha nem értem meg a mérhetetlen gyűlöleted miértjét, kiindulópontját.
Persze mit is várhatunk egy felsőbbrendű világpolgártól, akinek lila fogalma nincs a nemzeti identitásról, aki éppen ausztráliából próbálja hetykén elmagyarázni, hogy spiró hányadék 'remekműve' épp azokról a 2 nm-es kokárdát viselő mélymagyarokról, pontosabban a "bűnös nemzetről" szól, akik persze nem értik a demokráciát, nem értik azt, hogy milyen szép és jó nekünk, ha egy idegen hatalom, a pénzoligarchia uralkodik felettünk évtizedek óta, kipumpálva belőlünk a maradék nemzeti önbecsülésünket is. Furának találja thetriggerhappy elvtárs, hogy ehhez nem tapsikol a nemzet minden egyes tagja és nem érti, hogy miért nem akkora kokárdát viselnek az emberek, amekkorát az elnyomók még elfogadhatónak tartanak.
Nem csodálkozom, hogy ezeket nem érted, nem érzed, végülis te épp ráéreztél a fenséges világdemokrácia vívmányaira, szépségére, amit mi, bűnös, buta magyarok nem értünk. Bájos ezeket olvasni egy ostoba világpolgártól, aki oly messze utazott a hazájától, h már a csonka Magyarországot is a balkánhoz sorolja és már fogalma sincs arról, hogy mit jelent maga a kokárda.....Ügyesen kimosta az agyacskádat a 'mértékadó' média, egy személyben testesíted meg e blogon a konzumidióta prototípusát a világproletár, mélymagyarozó xarszövegeddel...:ppppp
melymagyar 2008.04.28 21:40:14
idesüss thetriggerhappy!

Nézd, mennyi "mélymagyar"! :)))

www.vagta.hu/index.php?page=news&id_news=14

Nem kelt benned félelmet az újszoci Újhelyi, illetve a liberális Gesztike, ahogy a 2 nm-es kokárdájukkal mélymagyarkodnak? :ppp