Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyrael

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyanaz lep meg, mint a huszonévesen gyereket nevelő kortársaimnál: a hamar meghozott, végérvényesnek tetsző döntés. Illusztráció: Kinga Cichewicz (Unsplash) Sok melankolikus popkult dal foglalkozik a „körülöttem már mindenkit eljegyeztek és gyereke van” érzéssel (közülük a Süllyedő hajó címűt…..
tyrael 2021.05.18 08:12:00
Nincs itt semmi különleges látnivaló. Az evolúciós szelekciót látjuk működés közben.
Az élet folyamatos fenntartásának taposómalmába nem mindenki akar/tud beállni, mert vagy mentálisan, vagy egészségi okokból nem alkalmas erre.

@Nancsibacsi: mondjuk kérdés, hogy a hölgy mennyit tett meg az álmaiért? Lehet 1-2 próba még belefért volna az életébe, ha a tutyimutyi párjának időben megköszöni az addig eltöltött időt, és továbbáll. Nem kell magyarázni, nem kell semmire felhívni a figyelmet, magában meghatározza, hogy másfél év múlva ha még mindig nem tuja eldönteni a csóka, hogy ízlik-e neki a nő főztje, meg megfelel-e az általa teremtett otthoni légkör, akkor nagyon valószínűen nem az ideális családfőjelölttel él együtt, és célszerűbb lépni.
Az talán nem meglepő, hogy Európa legmagasabb épületei nem Magyarországon találhatók, az Egyesült Királyságban és Oroszországban ugyanis még 300 méter magasságot meghaladó építményeket is találhatunk.  Hazánkban viszont még 100 métert elérő építmény sincs, persze ezzel…..
tyrael 2017.03.27 12:29:32
@igazi hős:
Szerinted mi a különbség terület és felület között, amikor mindkettőt síkban értelmezzük? Jó, az egyik az utcasíkban van, a másik meg a tető síkjában. Mondjuk ehhez nekem nem kell semmilyen általad erőltetett ismeretlen brigád, csak egyszerű érdeklődés a dombházak iránt :)
Világszerte több tízmillió embert érint  a nálunk lisztérzékenységként ismert cöliákia (coeliakia) vagy gluténérzékenység. Összegyűjtöttük az alapvető tudnivalókat erről a táplálkozási problémáról. 1. Miért ennyire fontos ez a téma? Azért, mert a cöliakia (gluténérzékenység, lisztérzékenység) a…..