Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemvagyokrobot

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szegénység nem csak arról szól, hogy kevés a pénzed. Mindent másképp csinálsz, még ételt is alapvetően mást eszel,és másképp, mint egy jobb módban lévő ember.  Kezdjük azzal, hogy hányszor? Ezen a téren nincs különösebb eltérés, nagyrészt szokástól függ, hisz vacsorára egy szelet kenyér zsírral -…..
Nemvagyokrobot 2017.02.12 23:09:32
Elolvastam a cikket, de nem nagyon tudok azonosulni vele.
Az en hutomben lazac, tenger gyumolcsei(sosem mirelit), kaviar, jobbnal jobb borok, minden fele gyumolcs es zoldseg, tojas a farmrol, frissen fejt tej (egyenesen a teheneszetbol), a legfinomabb francia es svajci sajtok, vaj, joghurt es gombak jonnek-mennek a frissen vagott barany/sertes/marha husokrol nem is beszelve.
A kamramban kulon reszen a szaritott es fustolt aruk, egeszseges, egyszeresen es tobbszorosen telitettlen olajok es a vilag konyhainak legkulonbozobb kellekei es fuszerei vannak: a szojaszosztol a szezamolajig, halszosztol a kashmiri chilin es zold kardamonon at egeszen a safranyig, minden megtalahato... bar a kurkumam pont elfogyott szombaton.
Etelt sosem dobunk ki es mindig en fozok. Ez a hobbim.
Havonta 1-szer maximum 2-szer megyek etterembe es igyekszem a legjobbakba eljutni, hogy kulinaris elmenyt szerezzek. (ritkan sikerul is)
Nyaron grillezunk a hegyen es gombaszunk ez erdoben.
Vadmalnat es vadcseresznyet is szoktunk gyujteni es jobban esik megenni, mint a boltit. Sok fuszernovenyt es paradicsomot a balkonon termelek meg es nincs jobb erzes, mint fozes kozben csak kinyulni a friss fuszerekert.
Az etel nalam vallas es nem kotok semmilyen kompromisszumot.
Mindenbol csak a legjobbat.
Miert irtam ezt le?
Nekem is volt olyan korszakom, amikor alig volt mit ennem.
A szegenyseg ellen a nyafogas sosem segitett meg. A celkituzes es valtoztatas annal inkabb.
Nagykepu vagyok?
Lehet... de legalabb minden amit ide irtam az utolso szoig igaz es barmikor azt ehetem amit csak megkivanok.
Koszi a figyelmet.

UI.: Kivanatos lenne, ha nem fordulnanak szemelyeskedo, tamado hangnembe a valaszolok kommentjei. Erzelmekrol ugyanis nem lehet erdemben vitazni, ezert inkabb bele se kezdjunk... minden masrol szivesek eszmecserelek.