Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istvankovacs

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Más kárán 2010.08.19 19:13:00
A TV2 szerint a Megasztár4 kapcsán készült Hitler-videó ízléstelen. A TV2 véleménye bár érdekes, de megtarthatta volna magán, így ugyanis egészen szép nézettséget csinált ennek a videónak, ráadásul most mindenki tudja, hogy milyen szerződéseket akarnak aláíratni.…..
istvankovacs 2010.08.20 09:10:25
@prospero2: hát én nem nézem ki a tv2-ből, hogy ilyen fifikás lenne. az elmúlt években már párszor bebizonyították, hogy nem sok lövésük van az online dolgokról. erre is ráfutottak.
Hát ez már jó pár éve történt, ahogy látszik ekkor még Don Shula sem csak motivációs beszédekett tartott, de megérdemli az öt percet az életünkből. 1993-ban Leon Lett a Cowboys-Dolphins háladásnapi meccsen egy pici labdaérintéssel veszítette el a meccset a texasiaknak. Ha…..
Új csapat alakul régi csapatok régi játékosaiból, mert a foci nem ereszt. Játékosokat és edzőket is keresnek, minden információ itt van:Név: Budapest BlizzardEdzések helye: Budapest, 1182 Kandó tér, Kandó téri Általános IskolaEdzések időpontja: Kedd-Csütörtök 19…..
istvankovacs 2009.11.09 19:12:37
még 1 yard V. Hungarian Bowl 2009.11.03 13:08:00
Szombaton kerül megrendezésre az ötödik magyar bajnokság döntője. Külön érdekesség, hogy két kétszeres bajnok összecsapását láthatjuk majd 13:00-tól a BVSC Stadionban. A Farkasok minden évben nyertek, amikor első csapatukat indították itthon (2005, 2008), míg a Cápák…..
istvankovacs 2009.11.03 14:08:12
Az ukránok már a spájzban vannak, de legalábbis hét közülük arra készül, hogy szombaton bevegye Budapestet. Véget ért az 5. Magyar Bajnokság alapszakasza, jelen sorozatunkban a rájátszásba jutott négy csapatot mutatjuk be a nagyérdeműnek. Elsőként a Tigrisekkel kezdünk, akik a…..
Na jó, nem teljesen félpucérok, de lengén öltözöttek, az tuti. A Maxim ehavi számában Tricia Helfer (Six) és Grace Park (Boomer) dobogtatja meg a férfiszíveket, és igen, kibaszott sekélyesek vagyunk. Az ugrás után videónk is van. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Erőfelmérőt és nyílt napot hirdet a Budapest Wolves, ahol felmérheted magad és akár csatlakozhatsz is a Farkasokhoz. Játéklehetőség 16 éves kortól, fiúknak és lányoknak egyaránt.A TRYOUT során számos feladatban kipróbálhatod gyorsaságod, erőd és ügyességed, összemérheted…..
istvankovacs 2009.10.03 10:28:44
@matareseklan: gyere el kedden és próbáld ki magad, minden testalkatú srác megtalálja a helyét. a fizikumot meg úgyis össze kell szedni az edzéseken.
A második fordulóban olyan csapatok új arcát ismerhettük meg, akiktől meglepetésre ritkán számíthatunk. Persze, nem mindegy, melyik csapat melyik arcát mutatta, mert a Patriots kifejezetten a csúnyábbikat, míg a New Orleans vagy a Chicago a szebbiket. NFL 2. hét: új arcélek.Az egyik…..
Idén bíróhiány miatt az az érdekes megoldás született, hogy a másod-, illetve harmadosztályt tavasszal, míg az első osztályt ősszel bonyolítja a Szövetség. Jóslatunk; visszaesett nézőszám, visszalépő feljutó, átigazolási mizéria. Már volt erről szó korábban is, de az…..
Olvasom a Szövetség által küldött ismertetőt, mely a doppinggal, és annak kiszűrésével foglalkozik, és kiver a víz. Na, nem az izgalomtól, hanem az idegtől, hogy hogyan lehet ilyen dolgokat elvárni a magyar AMATŐR (ergo: fizető, nem fizetést kapó) játékosoktól? Jelentsék be…..
Egyrészt kifulladt, másrészt néhányan rángógörcsöt kapnak attól, ha egy általuk látogatott blogon olyan tartalom jelenik meg, amit ők nem szívesen látnak, a "nem olvasom el, mert nem érdekel, épp ezért nem fűzök hozzá kommentárt" alapelv meg nem ismerős számukra...
még 1 yard Ki nyeri a Super Bowlt? 2008.12.29 10:53:00
Az alapszakasznak vége, itt az idő, hogy kicsit okoskodjunk arról, hogy ki nyeri a bajnokságot, kinek milyen esélyei vannak a playoffban. Január 3-án kezdődik a rájátszás, amikor a (valószínűleg) az év újoncával felálló Atlanta Falcons az Arizona Cardinalshoz látogat, ahol Kurt…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..