Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szecsenyijuci

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázz... kész... New York! Ezen a héten a Nagy Almát vettük célba, és megkíséreltük a lehetetlent, 5 nap alatt megismerni a várost, amely soha nem alszik. A Facebookon már láthattátok, mi volt rajta a listánkon, de most részletesen is bemutatjuk, milyen sorrendben érdemes megnézni a leghíresebb…..
Izgatottak vagyunk, hiszen ahogy ígértük, ezen a héten Ázsia felé vettük az irányt! Követtétek a Facebook-on merre jártunk? Ha nem, az sem baj, most lássuk részletesen: Hogyan tölts el 5 napot Bangkokban!..
szecsenyijuci 2017.03.09 13:24:08
@Billy Pilgrim: Köszi a kritikát, érdekes a stílusod :) tényleg jártam Bangkokban, mint ahogy azt a képen is látod. Mivel csak 5 napom volt, ezek voltak a benyomásaim, de nyilván vannak nálam sokkal tapasztaltabb utazók, mint ahogy Te is, akik nem csak a turistakliséket ismerik, és nincs abban semmi rossz ha megosztják itt a blogon. A masszázs árát a magyarországi viszonyokhoz képest találom olcsónak.
szecsenyijuci 2017.03.09 14:54:41
@KundK: Egyetértek, de sajnos ez még mindig a "legkegyesebb" dolog, amit Thaiföldön tapasztalatam. Sokkal durvább volt látni, ahogy a begyógyszerezett, alig mozgó tigrisekkel fotózkodtak a kínai és orosz turisták, akik egy olyan rövid láncon voltak a kőhöz kötözve, hogy alig tudtak felegyenesedni... Vagy ahol pénzért lehetett az apró majmokat fogdosni. :/