Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerysson

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szegény fiúk” – gondoltam, miután sikerült lefékezni a mérsékelten kivilágított Opelt toló fiatalok mögött a Dózsa György úton a középső sávban. Hirtelen elemi erővel törtek fel a Zaporozseccel és a Fieróval szerzett ifjúkori élmények: amennyit azokat…..
Gábrisanyi linkelte a fészbúkon, azóta százszor megnéztem, és még mindig tudok röhögni rajta. Ken Block a kanyarban sincs, ez az igazi magyar virtus, nem az Erős Pistával megkent fánk!   Hát nem zseniális?..
Mindig félve nézem meg a mostanában vetített filmek legvégét, ugyanis a hollywoodi pénzcsinálók legtöbbször ezeket is telenyomják erőltetett és megrendezett bakikkal, miközben a stáblistát látjuk. Különösen azért gyűlöletes ez, mert jellemzően a legjobb filmzenét szokták…..
Az az igazság, hogy nem akartam írni a Talmácsi körül kavargó viharfelhőkről, átmeneti balhénak tűnt ez az egész, a Forma1-ben a hisztikirály Alonso számtalanszor eljátszotta ezt a McLarennél és a Renaultnál is. Csapat szinten pedig a Ferrari fenyegeti Ecclestone-t úgy 10 éve,…..
Gerysson 2009.05.25 01:27:41
A Homár még sosem kért extrát a hamburgerbe, mert azt hitte hogy olyat nem is lehet, de most már tudja hogy mégis, mert a blokkon ott áll: extra salát 60.- Ft. A probléma, hogy másnap már a műszakvezető is azt állította, hogy náluk ilyen nincs, és elhajtotta a kedves vendéget. Az…..
Na, erre vártunk! Vagyis valami még hivatalosabbra, mert ezeket az árakat Angelday hozta le, és egyelőre nem tudjuk, honnan szerezte az infót, de eddig is jól értesültnek bizonyult, úgyhogy majdnem biztosra vehetjük, hogy a következő csomagokkal lehet megvenni az iPhone-t: A…..
G-blog Minden kezdet nehéz 2008.04.24 17:47:48
   Hogyis álljak neki? Teljesen új világ ez számomra, eddig csak hírből ismertem a blogokat, de gondoltam belevágok, rossz nem sülhet ki belőle.   Az egyik kiváltó ok talán az volt, hogy egyik régi osztálytársam -aki az iskolában nem mutatott átlagon felüli…..