Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pethő Mázli Roland

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok. Szeretnék nektek beszámolni a 2017 évi első versenyemről. Mint azt sokan tudjátok már csali gyártásra adtam a fejem pár hónappal ezelőtt "Mázli Wolrd" és forgalomba fog kerülni method mix és etetőanyag is ezért úgy gondoltam hogy versenyeken is kell tesztelnem az anyagokat mert ott…..
Sziasztok. 2017.03.07 kedden elkészítettük az első Mázli World "Head Shot" fantázia névre keresztelt fűszeres csalizó bojlinkat.   A gyártás közben az volt az elképzelés, hogy miközben dolgozunk két bottal vallatjuk a halakat is. A helyszín a Csepel Sziget Horgászegyesület bányatava volt…..
Sziasztok. Fogadjátok szeretettel ezt a kis összefoglalót életem első "saját" feederes horgászatáról.Ezt a kis írást 2 felvonásra szeretném bontani. A végén meglátjátok miért. 1. felvonás. Reggel 5 óra az ébresztőóra szokás szerint kelt. Indulás a munkahelyre ami a Keve Horgászpark.Komoly…..
  Sziasztok. Véget ért a 9. Háziréti Bojlis verseny.Amin barátnőmmel és egyik jó cimborámmal vettünk részt.Félve indultam el ezen a versenyen mert rám nem jellemző hogy behúzós versenyeken veszek részt főleg nem ilyen akadós vizen ahol nagyon sokat kell dolgozni még a legkisebb hal kifogásáért…..