Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nahátnahátnahát

0 bejegyzést írt és 201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
nahátnahátnahát 2010.10.18 22:38:14
@tuti°: hogy utáltatnám meg a Megasztárt pár 10 emberrel??? ne viccelj! Mikor szidtam, pocskondiáztam az X faktort?? Mikor illettem tiszteletlen, bántó jelzővel? Mikor csúfoltam ki? Kérlek idézd! Ha azzal, hogy közzétettem adatokat, latolgatást szerinted pár 10 nézőt eltántorítottam, oké, de akkor itt meg másutt, amikor alázzátok, szídjátok, pocskondiázzátok a Megasztárt (megaszar romaszar stb...), az hány néző - brand-et elutasító? több száz? több ezer? Lehet, hogy nem tűnt fel - olvass vissza, értsd meg, dolgozd fel: nem bántottam az X faktort, nem dícsértem a Megasztárt!
nahátnahátnahát 2010.10.18 22:53:43
@brazileiro: ne beszélj hülyeséget légyszives, ne nyilatkozz a helyemben, én mindkettő csatornát egyformán szeretem vagy egyformán nem, semmi különbség nincs számomra, mindkét helyen dolgoznak tehetséges, tisztességes, becsületes emberek. azt meg hogy gyűlölném, azt effektívli kikérem magamnak. peace love unite. pont.
nahátnahátnahát 2010.10.19 00:14:10
@brazileiro: azért annyira mélyen nem mennék bele ebbe, hogy mit meg hogy meg mennyire szeretek.. :DD de azért próbállak felvilágítani... cikk foglalkozott azzal pár napja, hogy vajon a pénteki megasztár elveri -e a rendre jobban teljesítő BK-öt! Mivel azt a produkciót nem tartom sokra, kb. semmire, persze, hogy örültem annak, hogy végre van valami, ami jobban érdekli az embereket, mint a 128 ezredik veszekedés... De ettől nem szeretem kevésbé az RTL-t, a benne dolgozókat - kiváltképp, mert semmi közük hozzá (Grundy). Az, hogy a tv2 műsora nagyon ott van, nem jelenti azt, hogy a többi műsoruk is tetszik, sőt. De. Emiatt nem fogom jobban szeretni a tv2-t. Mindkét helyen vannak jó dolgok, rossz dolgok, mindenki majd most szépen belead apait-anyait. És egy helyreigazítás. Nem azt írtam, hogy ugyanúgy szeretem a két csatornát, hanem azt, hogy egyformán. Is-is. Vagy, egyformán nem. Értem én, hogy önjelölt terapeuta vagy, de kösz, az érzéseimmel pariban vagyok, azzal ne törődj. Nem én írok olyat, hogy szar, roma meg effélék.. Primitív is, szánalmas is és nem vezet sehova.
Már ezen a héten sem vesz részt Eszenyi Enikő a "nézői nyomásra" péntekre áttett Megasztárban, mivel a színésznő már hónapokkal ezelőtt leegyeztetett programterv szerint a Pesti Színházban játszik a Mikve című darabban. Hadar Galron női fürdőben játszódó…..
nahátnahátnahát 2010.10.18 18:16:09
Varánusz A bennem lévő x-faktor 2010.10.17 08:00:00
Nemzeti Média Nostradamusunk jóvoltából ezen a hétvégén már szétültették az eminenseket a kereskedelmi tévék. Megasztár pénteken, X-Faktor szombaton, mert kér a nép, hát adjatok neki. Így tegnap este először jutottam odáig, hogy ne csak a neten található, engem érdeklő…..
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
nahátnahátnahát 2010.05.10 17:19:18
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Ugyanezzel a címmel január végén már írtam egy bejegyzést, azt állítván, hogy „a Jobbik egyéni mandátumszerzéséhez vagy az kellene, hogy az első fordulóban ötven százalék feletti eredményt érjenek el jelöltjei, vagy az, hogy a második fordulóban képesek legyenek a…..
nahátnahátnahát 2010.04.14 14:45:32
@Mészáros Laci: a szavazz a fideszre Angyalföldön = Jobbikos? Laci bácsi, ne tessék csacsiságokat írni!
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére…..
Tényleg nagy szarban lehetnek az RTL Klubnál, ha újból a képernyőre küldték Győzikét. Már a veteránokat és a rokkantakat sorozzák, a kezükbe nyomnak egy leselejtezett ejtőernyőt, aztán kidobják őket a front felett. Ha Dirk Gerkens azt üzeni, még a végén Koós Jánosnak is…..
Szerintem a többség látott már legalább egy részt a South Parkból és bizonyára jókat derült Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman és Kenny McCormick hülye poénjain. De milyen lenne a South Park, ha színészek játszanák a közkedvelt figurákat? ..
 Amikor eljön a megfelelő pillanat, a holttest oszlásnak indul. A sejthártya egy ideig még összetartja a kocsonyássá váló anyagot, ám a bomlás előrehaladtával a membrán is fellazul, és a sejt szétfolyik, mint az elpottyantott fagylalt-gombóc a napsütötte aszfalton. A lágy…..
nahátnahátnahát 2010.04.12 21:34:20
@ÁkiBáki: Fercsi nem fog várni a második forduló utánig, mert addigra az ad-hoc performanszát a média le fogja szarni - csapból és orrba-szájba Viktor lesz a téma. Szóval Fletyinek meg vannak számlálva (fogy az idő) a percei: ha elenyészik a médiafigyelem (minuszos lesz pl., vagy meg se jelenik), akkor beszélhet majd a nyugdíjas otthonokban a fanokhoz meg a bölcsödékben a lurkókhoz. Kb. senki sem lesz kíváncsi a dumájára, kutyát se fogja érdekelni, "nem szólalt meg a két forduló között, kussoljon továbbra is" jelszóval. Szóval, ha lép, akkor azt most teszi (persze nem ad hoc, tehát legeslegkésőbb holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), most még mindenkit (nagyon is) érdekel (média), totális Fidesz győzelem után viszont kalap, kabát, viharlapát.... De ha megszólal, mit mond? Debreceni/újságíróklub és egyebek hülyeségeit? Kitalál valami újat? Esélytelen szavazatvesztés nélkül megszólalnia.. Orosz Józsival kell beszélnie ezügyben, ő talán (kis háttérrel) konszolidálhatja. Szóval, ha nem, akkor Szili Kati lesz a pártelnök, a többi meg megy a lecsóba, térfogatnövelőnek. Szili nélkül nekimenni a helyhatóságinak ÖNGYILKOSSÁG.
nahátnahátnahát 2010.04.12 21:53:53
@ÁkiBáki: Ámen. :D
A két nagy kereskedelmi tévé idén is viccesen kezeli a választásokat. Az RTL Klub bloggereket vet be, a TV2 pedig Hajdú Pétert. Az RTL-en a Híradó után (18:55) kezdődik egy 15 perces blokk, amiben a csatorna és az Origo megrendelésére készített Median-közvéleménykutatást…..
nahátnahátnahát 2010.04.09 17:58:52
@Palmer Eldritch: hát hogyne értene mindenhez!!! ő a média Lamperth Mónikája :D
nahátnahátnahát 2010.04.09 18:36:51
@barb: hehe ha a bíróság megvizsgálja az állítás valóságalapját - rögtön menne Petike a sittre - hacsak el nem évült.. :) Hápetinek túl sok vaj van a füle mögött, ezt ő is tudja (meg kb. mindneki a környezetében), ezért kussol.
Máskülönben valaki még neadjIsten esetleg véletlenül jól szájbarúgja (természetesen pro bono, javító szándékkal, hogy helyére kerüljön végre az a nagypofájú beképzelt öntömjénező beszari kis pöcs)és bonus malus eközben szegény Sarkát lekatázza. :D
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
nahátnahátnahát 2010.04.09 14:26:04
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
nahátnahátnahát 2010.04.08 20:28:28
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Gulyásdemokrácia Gyorstüzelés 2010.04.07 23:22:00
Este tizenegy óra van, amikor ezt a cikket írom, azaz kicsit több, mint hat óra telt el a Kubatov-beszéd nyilvánosságra kerülése óta. Hat óra pedig két nappal a kampány vége előtt borzasztó sok idő. A Fidesz nem túl rég adott ki egy rettentő szűkszavú közleményt; késő…..
nahátnahátnahát 2010.04.08 11:39:16
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
nahátnahátnahát 2010.04.07 23:35:17
@Balack: arra nem is gondolsz, hogy szokás szerint az NBH küldte a finom falatokat a kurucoknak, s esetleg erről véletlenül tudott már időnek elötte a cenzor asszony is? ez ugyanis az ő érdekük... utolsónak egy botrány maradjon meg az emberekben a fidesszel kapcsolatban... ehhez viszont korai egy két héttel korábban betolni, sőt, akkor lenne idejük kimagyarázni vagy előállni nagyobb horderejű dologgal.. bár ehhez már lehet, hogy nincs elég hatalmuk..
nahátnahátnahát 2010.04.07 23:45:23
@Balack: az mszp-nek ahhoz, hogy az NBH-t ehhez felhasználja
nahátnahátnahát 2010.04.07 23:52:40
@Captain Tott: én sem hiszem, nem Lendvai nyanya itt az osztó hanem a Piroska. arról írtam, hogy már elrőre tudhatott a tervről mme botox, nem, hogy szervezte :)
Subba Fórumajánló: Masztiparty! 2010.04.07 11:00:00
Nem egy pörgős topik -azt sem hiszem, hogy túl sok party szerveződött volna az oldalon- de évente egyszer-kétszer biztosan megéri betérni egy kicsit borzongani, ha másért nem, az olyan kérdésekért, mint ez. Azt gondolom felesleges mondani, hogy a "kis doboz" csakis Nokia…..
nahátnahátnahát 2010.04.07 14:28:42
Pilu Kerékpárforgalmi igazolvány 2010.03.24 17:25:00
Nesztek futárok! Majd ha a választások után megállít a csendőr a Deákon, oszt’ kéri a forgalmit, nem lesz olyan mosolygós a szátok!       ..
Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés. Most, hogy az MDF (már nem is olyan) lassan…..
nahátnahátnahát 2010.03.10 06:10:24
Gyurcsány már csak ilyen. Eszébe jut valami, felhívja az MTI-t, aztán utána a vízözön.

Na nem baj, most gyorsan el kell kezdeni szervezni, intézni - nagy a sürgés forgás, "húzzunk bele srácok, már csak pár nap és rajtunk az ország szeme".

Na de milyen alapon tart bármiféle értékelőt egy, csúfondárosan leszerepelt, közutálatnak és megvetésnek örvendő, bukott miniszterelnök? Milyen alapon teszi? Megfutamodott, felállt az asztaltól, otthagyta a süllyedő hajót (amiről később kiderült, nélküle nem süllyed, csak vele).

Ahogy elhagyta a süllyedő hajót, a hajón megjött az életkedv, hozzáláttak a hibák kijavításához, a lék betöméséhez, amit ő maga vert a hajótestbe, mindezt azért, hogy ne süllyedjen mélyebbre, hogy szinten tartsák, várva a hajóácsokat s akkor Ő egyszer csak fogja magát és vissza akar mászni a hajóra? Két dolog történhet:

1. Akik a hajón vannak, visszaengedik, hadd romboljon tovább, hátha végleg elúszik az Mszp

2. Akik a hajón maradtak, fogják, és szépen ahogy próbálna felmászni, visszalökik.

Nyilván sok a vaj a fülükön, így szépen Feri ámokfut tovább.

Miről fog beszélni? Fúj ez, gonosz az, hazug ez, áruló az. Minden szava a megosztás, a félelemkeltés, át lesz itatva gyűlölettel, kiabálni fog. Azt fogja tenni, amiből a Zembereknek már eddig is kurvára elegük volt, megosztás, félelemkeltés, ellenségkép stb... Csak arra nem hívta fel senki szegény félnótás figyelmét, hogy a tisztességes, hovatovább épeszű embereknek már HERÓTJUK van tőle, és az ővele járó békétlenségből, az állandó feszültségtől, háborús budapesti állapotokból, a terror és egyéb kamufenyegetettségekből... Akkor ha szabad, majd én:

Gyurcsány Ferenc! Unjuk már a pofádat, herótunk van tőled, állítsd magad takarékra, elegünk volt belőled! Kösz.

Akik eddig nem utálták, most majd eztán a bohózat után fogják: 'mit ugrál még mindig ez a paprikajancsi? hát nem LELÉPETT?? Mit okoskodik még ez a Mekk Elek és kinek, minek? Nem MEGFUTAMODOTT egy éve?? Húzzon má az annyába'

úgyhogy, ha akar valamit Szili októberben (Ö.V), akkor itt az ideje a nagytakarításnak, de egyszerűbb, gyorsabb (belső küzdelem és harcmentes - tehát gyors és hatékony) ha Sziliék kiválnak az állampártból. Erre viszont nincs sok idő, most is az utolsó pillanat után vagyunk. Már ha akar vki valamit a helyhatósági választásokon.

nnn

Egyébként: bukott fejsze nyele.

Nemzeti oldal: Azon nemzeti érzelmű állampolgárok és magánszemélyek, akinek a haza, az ország, a nemzet, a múlt, a kultúra, az értékek - tehát jelen esetben a magyarságtudat fontosabb, mint a pénz. Kvázi: akiknek első a haza, akiknek meg sem fordul a fejében, hogy nem megy el szavazni, mert ez magától értendő.
nahátnahátnahát 2010.03.10 13:12:31
@balfék: tényleg eredetileg fejen. de használjuk a köznyelvben fülén, sőt füle mögött is - utalva arra, hogy nem látható - a köznyelv nekem épp elég. ha neked nem tetszik, nyújts be keresetet a sóhivatalban. köszi.

A hazafiság ott kezdődik, hogy az adódat befizeted? Hogy te mekkora egy idióta vagy! Már bocs. Az adó és járulékfizetés állampolgári kötelesség, nem hazafiság vagy nem hazafiság kérdése.. Sőt. Elárulom neked, hogy még a külföldiek is adóznak, járulékot fizetnek - ők aztán csak a hazafiak... ehh.. ROFL és LOL, abból a mega. A nemzeti oldal az az oldal, akinek a hazája, az emberek, a történelem stb.. FONTOSABB MINT A PÉNZ, HATALOM - ezeket ha kell simán feláldozza pro bono. Aki elmegy szavazni, mert a lelke és a vére nem hagyja nyugton otthon, aki tisztelni és szeretni tud nemzeti jelképeket is, pl. zászló, Szent Korona stb... Aki ezeket tagadja, nem megy el szavazni még a csőd szélén se, az nem hazafi. Sőt! Az ebben a történelmi helyzetben hazaáruló. Mocskos kis senki. Hogy nincs kire szavazni? Eddig volt? Hm? Mi a különbség? Abból főzünk, amink van. Nem tetszik a felhozatal? Tessék. El lehet indulni. Függetlenként. Csak aztán lehet sipítozni, hogy nincs kire szavazni. Addig meg abból főzünk, amink van.
Ne azt kérdezd, mit tehet érted a hazád. Azt kérdezd, mit tehetsz a hazádért. Mész szavazni. Pont.

Arról nem is beszélve, hogy 1989-ben elhittük, hogy elhúznak, lelépnek, végük. Mára ott tartunk, hogy a komplett KISZ vezérkar irányítja az országot. Illetve már nem ők, mert a hatalmat lepasszolták az IMF-nek.
nahátnahátnahát 2010.03.10 13:18:09
@jjulie: A nemzeti oldal olyan emberek összessége, akik le nem írnának annyi ostobaságot, mint amennyit összehordtál. De mehetünk tovább. A nemzeti oldal egyöntetűen elutasítja a múlt gyalázását, a történelem meghamisítását. Ragaszkodik nemzeti értékeihez, vívmányaihoz, büszke hazájára, nem tűri ha kurvázzák a szülőföldjét, a hazugságot, törtetést, ügyeskedést megveti stb.. Te nem egy buta liba vagy véletlenül? Persze, nem. Hisz férfi vagy.