Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabera

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..
tabera 2009.05.04 21:42:11
@SakiCitizen: nem rossz ötlet a Szélig Viktor,de posztjából adódóan nem biztos hogy ő a legjobb választás,a rá háruló feladatok jellege miatt.nem is tudom
tabera 2009.05.04 21:44:00
@1nf3rn0: értettük! :)
A világnak olyan csapatokra van szüksége, mint a magyar válogatott – jelentette ki Glen Hanlon fehérorosz kapitány. Gyorsnyilatkozatok a csodameccs után, az MTI jóvoltából. Szuper Levente: "Amire figyelnünk kell, az az, hogy a mérkőzések első öt-tíz percére felvegyük a…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Hétfőn megszületett a világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetése, most már nemcsak rólunk beszélnek: Lettország büntetőkkel legyőzte Svédországot, alaposan megkeverve ezzel a B/C ág erőviszonyait. Ahhoz, hogy megint mi legyünk az első számú téma, csak a fehéroroszokat kell…..
tabera 2009.04.28 11:02:39
@Zigi: és mi történik ha kikapunk?
tabera 2009.04.28 17:50:56
@Snow-ice-hunter: köszönöm a választ!drape-nak is ziginek is!
bár ne kerülne sor erre a számolgatásra!
A mérkőzést úgy kezdtük, hogy inkább az ellenfelet csodáltuk, ahelyett, hogy a saját játékunkat játszottuk volna, mondta a Sportside-nak Énekes Lajos edző. Ladányi Balázs sem volt elégedett a csapat Kanada elleni teljesítményével. Legjobb csatáraink egyike úgy véli, a…..