Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adblogger

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élet értelme Élet = egészség 2010.04.29 23:13:00
Egyik barátom levelét másolom ide, utólagos engedélyével.- túl sok ember, városi életmód ... ahhoz vezetett, hogy mindféle technológiákat találtak ki, hogy olcsón sok élelmiszert gyártsanak és jó reklámokat csinalták amivel elhitették az emberekkel hogy azok jók is... sok…..
adblogger 2010.06.03 02:42:27
@bubuka_visszater_: Yeah baby, olvass figyelmesebben ha mar reflektalsz:

(megj. ezek termesztése, előállítása sem a régi... igyekezni kell ezek közül is a lehetőségekhez képest (anyagi, hozzáférhetőség) a legjobbat kihozni).

Majpastetom finom, de reszvetem :)
Kicsit megkésve kaptam a kezembe a Nők Lapja mellékletét, amely az internethez ad tippeket.A kiadvány tíz évvel ezelőtt haladó és értelmes kis füzetecske lett volna, de 2008-ban, amikor hozzátűzték az újsághoz, hervasztóan maradi. A Nők Lapja, ill. az ismertető szerzői – a…..
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
adblogger 2009.06.06 16:35:41
Az alaphelyzet az, hogy lehet hogy nem is tudom, mi az hogy depresszió. Régebben volt, hogy úgy éreztem "depis vagyok", de orvosnál még sohasem voltam, és biztos, hogy nem is fogok ez ügyben menni. Akik ismernek, tudják, hogy gyógyszer-ellenes vagyok, alapban elítélem a…..
adblogger 2009.04.25 03:49:22
@én...a senki :"(:

Gondolkodj el azon, hogy mit szeretsz igazán csinálni? utazi? sportolni? akármi ... és csináld, na hasonlítsd magad másokhoz, ne akarj megfelelni elvárásoknak. Csináld azt amit szeretsz! Első lépésként dobd ki a tévédet, hidd el h. megváltozik a az életed, jobbra...
Ma nyúlunk, idő és egyebek hiányában. Ami egyébként történik, az kemény. A szöveg és a fotó is via index.Szőrzete miatt választották ki Takácsot a szocialistákGyurcsány Takács Jánost állítólag az egyre veszélyesebb Révész Máriusz (Fidesz) semlegesítésére találta ki.…..
Hogyan kikerülni, hogyan kezelni az ünnepek utáni depressziót? (mert igenis van ilyen) Használd a telefont! Hívj fel haverokat, ismerősöket, régen nem látott rokonokat. Próbálj emberek között lenni! Menj haverokhoz, családtagokhoz, vagy végső esetben egy tescoba, és lézengj ott…..
Az alábbi bejegyzés egy CNN blogon található írás részleges fordítása:Meddig szeretnél élni és miért? A legtöbben erre a kérdésere azt válaszolják, hogy attól függ milyen lesz az egészségi állapotom ahogy öregszem... A legtöbben hosszú és egészséges életet szeretnének…..
Élet értelme Életünk eredete 2008.10.29 15:15:00
Minél távolabb látunk a világűrben a folyamatosan fejlődő űrteleszkópokkal, annál félelmetesebb elképzelni csillagok, galaxisok számát, a millió fényévnyi távolságokat. De mind jobban értékelhetjük azt, hogy itt vagyunk és részei vagyunk egy történetnek, az életnek. Mi…..
Rengeteg olyan szemetet kidobunk amely újrahasznosítható lenne. Ezek mind a szeméttelepekre kerülnek és ilyen bazi kupacokba állnak. Ezek a hulladékhegyek.  Sztem mindenki látott már ilyet. Nem szép látvány. Magyarországon 1 ember 1 év alatt 470 kg szemetet termel. Ez nagyon sok.…..