Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocadilla

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a Cukiság olvasói a labrapudlira szavaztak, az Obama-házaspár végül portugál vízikutyát ajándékozott lányainak. A hat hónapos Bo nevű kutya kedden érkezett a Fehér Házba. Az Obama család eredetileg menhelyi kutyát szeretett volna, de végülis elfogadták Bót, a család…..
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..
Már megint ez a szemétláda Internet! Régen nem volt ennyire könnyű dolga a debilnek, minimum egy postáig el kellett fáradnia, hogy elpostázza az óriási kérdéseit valamelyik -- az egyetlen - ifjúsági magazinhozhoz. A Gyakorikérdesek.hu oldalon pedig pár klikkből már az egész…..
Sárdobáló Nem ők A magyarok! 2009.03.16 12:00:00
Hazafelé a villamoson egy (nekem úgy tűnt) cigány srác, egy kopasz, acélbetétes-bakancsos és egy trikolor-karszalagos fiatal között utaztam. Mindhármukon fekete ruha volt, a két utóbbin az említett kellékeken kívül kokárda is. Én ugyan nem voltam sem feketében, sem bakancsban,…..
Mi az, aminek mindenképpen helyet kell csinálni? A tervezgetés fázisában az a szép, hogy az ember elengedheti a fantáziáját, és a folyton kattogó agynak ad valami komoly munkát. Még azt sem tudjuk a férjem mikor válik Országelhagyóvá. Még azt sem tudjuk, hogy a közös ünnep…..
bocadilla 2009.03.13 19:54:49
Irány Hollandia! Számvetés 2009.02.20 10:23:00
 Számvetés Amikor az embernek döntenie kell a legegyszerűbb módja, ha listát készít arról, hogy a döntéseinek milyen következményei lesznek. Készítettem én is egy listát, mely közel sem teljes, segítsetek kiegészíteni! Az első lista azt mutatja, hogy mi az, amiről le kell…..
bocadilla 2009.03.13 19:52:09
Adatgyűjtés okozta a keddi leállást a Gmail szolgáltatásában - jelentette be Matthew Glotzbach, a Google Entreprise részlegének egyik igazgatója. A cég a leállás négy órája alatt átnézte az összes emailt, amit a felhasználók egymásnak küldtek, és kihalászta belőle a…..
bocadilla 2009.02.25 22:58:00
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
Az utóbbi hónapok eseménydúsan teltek a John Carpenter rajongók számára, hiszen egyrészt ismét felröppent a hír egy esetleges remake-ről, amiről aztán kiderült, hogy nem feldolgozás, hanem prequel lesz (azaz néhány fantáziadús ember a 82-es "eredeti" előzményeit mutatná be a nagyközönségek),…..
"Nemrég rendezgettem a gépemen a fényképeimet, és megtaláltam a rég elveszettnek hitt állatkerti fotókat, köztük ezt a lajhárt. A képek pár éve készültek a budapesti állatkertben, emlékeim szerint elég sokáig nézegettük, de nevéhez illően nem nagyon akart semmilyen…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Szegénység blog Mennyit érek? 2009.01.26 09:27:00
7%-os fizetésemelést kaptam 2009-re, három hónap munka, és egy jó félhavi jutalom után. Így most azzal, hogy áttettem a székhelyem a fővárosba, több mint a dupláját éri a munkám és a tudásom, mint odahaza. Bejelentve, számlázgatás nélkül.Ha SZE is talál munkát, akkor az ő…..
  A fotó - amelyről a kath.net is hírt adott - megtévesztő lehet - mondta egy olasz tévéadó moderátora, miközben a reggeli sajtószemlén felmutatott egy kedves fotomontázst az Il Giornale napilap első oldaláról, mely a milánói dóm előtti teret ábrázolja, színültig tele…..
bocadilla 2009.01.25 19:22:07
@fehérfarkas:
Én ezt írtam: "béke vallása" iszlám termeli ki a legtöbb terroristát..." nem pedig azt, amit Te a számba adtál, nem tettem egyenlőségjelet az iszlám és a terrorizmus közé. Én azt mondom, hogy jelenleg a legtöbb terroristát világszerte ez a vallás termeli ki, róluk lehet hallani és arról viszont nem, hogy a mérsékelt muszlimok felemelnék a szavukat az iszlám nevében elkövetett terrorcselekmények miatt.

Művelt ember nem ferdíti el más mondanivalóját...

Nem tudom, hogy Anna az olvasóinkat akarja meggyőzni, avagy saját magát meggyugtatni, hogy jól döntött, mikor eladta az autóját. Az általa bemutatott okfejtés könnyen lehet, hogy teljesen reális saját magára nézve, de általánosságban már nem feltétlenül értenék vele egyet,…..
 Szerda este a Reakció különítménye, Lelky Lola, Kínai Kálmán és Trágár Tóni ellátogatott a palesztin követséghez, ahova a Jobbik szervezett szimpátiatüntetést Gáza ostroma apropójából. Az Önök kalandos életű tudósítói láttak már ezt-azt, de ilyet még nemigen,…..
bocadilla 2009.01.09 09:44:12
@tevevanegypupu: Nem illik ide a Ratkó-korszakból felhozott abortusz téma. Még a dzsihád blogos témához sem, ott ugyanis egy megerőszakolt lányról van szó. Európában egy megerőszakolt nő együttérzésre, segítségre számíthat, a sok Közel-Keleti országban meg még ő a bűnös, amiért megerőszakolták...

A tüntetőkről: Nem olvasnak ezek híreket? Az egészet a Hamasz kezdte a rakétáival, nem csodálkozom az Izraeli válaszcsapáson...
Bellini Legjobb sörreklám ever 2009.01.08 20:01:38
bocadilla 2009.01.08 23:14:23
1996 óta egy libanoni kislány naponta átlagosan hét darab kristályt könnyez ki. Bizony, a szemével. A videón látszik, hogy a kristályok borotva élesek, mégsem tesznek kárt a lány szemében.Az egész egy márciusi napon kezdődött. A csaj a suliban furcsa fájdalmat…..
Modorosblog Modoros fiatal párok 2008.12.20 09:29:00
Kívánok, kézcsók!Ismerjük már a modoros férfi és a modoros nő legfőbb prototípusait. Nem, nem linkelek - ott van minden alul. Ahogy az élet minden területén tapasztaljuk, itt sem feltétlenül az ellentétek vonzzák egymást; inkább a "modort a modornak" elv…..
Szegénység blog OFF 2009.01.05 23:55:00
Rápillantottam a blog statisztikáira, és meghatódtam. Szégyellem magam, hogy így eltűntem, miközben ilyen sokan vissza-visszanéztek még mindig.Köszönöm, hogy odafigyeltetek rám 2008-ban, nélkületek néha talán egyszerűbb lett volna, de nem itt lennék!Kétezerkilencben…..
bocadilla 2009.01.06 13:41:56