Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onthophagus taurus

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kóka János feljelentést tesz és polgári peres eljárást is indít egy az interneten terjedő videó miatt, melyen őt SS-egyenruhában ábrázolják. Kóka János vasárnap, az SZDSZ tisztújító küldöttgyűlésének napján a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy egy…..
Onthophagus taurus 2009.07.13 11:37:26
Közreadták a legtöbb felajánlást kapott alapítványok listáját. Megint, sokadjára a Gyermekrák Alapítvány kapta a legtöbb pénzt, szám szerint 397 797 697 Ft-ot. Rákos gyerekeknek adakozni rendkívül nemes dolog, de rákos gyerekek állapotával visszaélni, ezen nyerészkedni…..
Onthophagus taurus 2009.07.02 10:27:20
@proton1701:
Ennek annyi köze van a magyarsághoz, mint pl jákob rabbinak ! Csak a tisztánlátás végett !
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
Onthophagus taurus 2009.06.27 11:33:57
@E-one:
"feltételezhető, hogy ha el akarja dugni őket, megpróbálhatja. nem tudom, láttál-e már közelről porszívót (tényleg, láttál?), de ugye ha abba direkt bele akarsz tenni valamit, nem csak felszívni lehet..."

Hát basszuskulcs te nem láttál porszivót!
Nekem spec takarítógépem is van, de elég zicceres a hely.
Ennek a szerencsétlennek max régi ETA-ja lehetett, a zsákja meg kb 2 liter-es.
De sebaj oszt az észt !
Onthophagus taurus 2009.06.27 11:45:56
@E-one:
Csak közben sörözök, így már megbocs ugye ?
De ez akkor is egy faszság ahogy ezek előadták szerintem.
Meg hol a többi? Mármint gané, ha egyszer azt kommunikálta a sündörség az elején ?
Szóval, bár gondolom a faszt se érdekli, de engem qurvára nem győzött meg ez a sok ripacs geci.
OFF : láttam ezt a varangy draskovicsot minap, hát öcsém, vissza kelett tartanom az indulataimat, hogy ne verjek bele egy kettőt abba a tetű vigyori geci fejébe. So-so ennek még az annya nevét se hiszem el, nem beszélve a tanácselnök úr lábakapcájáról.
A tegnapi zenés bejegyzés után ma egy mesét teszünk közzé. Egy vállaltan cigány írónő művét. Szintén azért, hogy megismerkedjünk legalább egy kicsit a cigányság nagyon színes kulturájával. Szécsi Magda*: A cigányasszony meg az ördög "Élt egyszer…..
Sárdobáló Holokauszttagadás 2009.06.21 13:00:00
Bajnai Gordon miniszterelnök ismételten megerősítette, hogy megpróbálja átvinni a holokauszttagadást büntető törvényt. Tipikus példa ez arra, hogy az MSZP hogyan gyengíti a demokráciát, hogy erősítse gyengülő támogatottságát, és remek alkalom a Fidesz számára, hogy egy…..
Onthophagus taurus 2009.06.21 16:18:23
Onthophagus taurus 2009.06.21 22:09:34
A biznic az biznic !
"A II. világháború után az agyonbombázott, romokban heverő, nincstelen menekültekkel teletömött, megerőszakolt, kettészakított és katonailag megszállt Németország nyugati felének kormánya már az 1950-es évek legelején elkezdte a fiatal Izrael Állam és a holokauszt túlélők részére a háborús kártérítési összegek folyósítását.
Az azóta eltelt több mint 50 év alatt az NSZK és az újra egyesült Németország egymást váltó kormányai bizonyíthatóan 60 milliárd dollárt - független nemzetközi pénzügyi szakértők becslései szerint ennek közel a dupláját, kb. 100-110 milliárd dollárt - fizetett ki Izraelnek és a zsidó érdekvédő szervezeteknek a zsidók kárára 1933 és 1945 között elkövetett bűnök és a tőlük elkobzott személyi javak kárpótlásának jogcímén.
Ez az óriási összeget egyedül Németország fizette ki, (más államok, mint pl. Ausztria vagy Svájc külön fizettek) és ebben még nincsen benne az a 10 milliárd német márka (akkori értéken 5 milliárd 200 millió dollár) értékű kártérítés, amit a Schröder-kormány egy 1999 decemberében aláírt német-izraeli egyezmény keretében utalt át Izraelbe.
Az akkori tárgyalásokon Izrael azt állította, hogy a német koncentrációs táborokat és a németországi holokausztot túlélő zsidó foglyok és kényszermunkások közül 2 millió 300 ezer ember még mindig életben van, így 2000 tavaszától kezdődően ennyi "volt náci rabszolga" után kapott Izrael újabb anyagi kárpótlást."
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
Onthophagus taurus 2009.06.09 17:27:37
@sün!malac69 szegfűt helyez az szdsz sírjára:
A válasz egyszerű: Ahogy Kolompár Orbán mondta a tavalyi népszavazás után: " A cigányok azért nem mentek el nagyobb számba szavazni, mert valószínűleg a földeken dolgoztak". Itt is ez lehetett.
Rettentő kíváncsi voltam, hogyan fogja a Fidesz ellehetetleníteni a Jobbikot, és főleg arra, hogyan fogja földbe döngölni a nőies, karakán reklámarcát, Morvai Krisztinát úgy, hogy mindez ne tűnjön izzadtságszagú erőlködésnek. Hát kérem, így. Ügyes taktika. Merthogy a volt…..
Onthophagus taurus 2009.06.02 21:27:42
@lamed: "Több jobbikos plakátot látni, mint a többi pártét együttvéve. Honnan lett hirtelen ennyi pénzük?"
Ha magától az ördögtől kapták sem érdekel, csak huzzatok már el innen a p****ba !!
Onthophagus taurus 2009.06.02 21:45:22
@okostojgli: Én mutassam meg, hogy indulhassak ? Na okoska ezt most megaszontad !
De tudod mit kiscsákó, elmondom mi fáj neked, ha még nem jöttél volna rá. Mi minden nappal többen leszünk, logice: ti meg kevesebben. HA-HA-HA....
Lefolyt a tej, nehéz megemészteni ugye?
Hajrá Jobbik !!
w Éire non coronat 2008.06.16 06:00:00
Képzeljük el, hogy a magyar Országgyűlést a tizenkilenc megye küldöttei alkotják. A megyék félévente adják át egymásnak a kormányzást, de ez nem okoz komoly zavart, mert úgyis minden lényeges döntéshez szükség van az összes egyetértésére. Csak olyan határozat megy át,…..
Onthophagus taurus 2008.06.17 12:53:43
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Onthophagus taurus 2008.05.13 20:16:46
Sztár lettél Árpi,
már igazságbeszédet is kaptál :-)

"Furcsány Nyerenc írta:
Ne rinyálj Árpikám, te is tisztában voltál vele, amikor megígértük neked a milliókat a Modern Képmesékért, hogy annyival vagyunk túl a lehetõségeinken, hogy azt a jobboldal el sem tudja képzelni.
Pontosan a te millióidat szedjük most össze! Aki megtehette, az elment innen, amikor mondtam. Aki itt maradt, az nem fog már súlyos milliárdokat összedobni az internetadóval, inkább lopja a szomszédja elõfizetését, vagy vesz egy üveg bort.
Teljesen nyilvánvaló volt, hogy amit a képmesékben mondasz, az nem igaz. Te is tudtad, hogy senki sem hallgat már ránk, de akkor jól jött az a pár milliócska.
Majd bele szakadtunk abba a tudatba, hogy úgy kell újabb reklámot csinálni a kormánynak, hogy mindenki tudja, hogy folyamatosan hazudunk.
Most ne azzal törõdj, hogy elveszik pár kis olvasód, és nem térülnek meg a kiadásaid! Most arra gondolj, hogy tönkre kell tenni a reformokra hivatkozva az Internetet is, hogy évtizedek múlva is megemlegessék. Hogy elmondhassuk: Igen! Ezt is kicsináltuk!
Tanulja meg ez a kurva ország, hogy az Internet sem menekülhet elõlünk. Azt hitték, majd büntetlen kritizálhatnak? Borzasztó érzés volt eltitkolni hogy a MEH külön osztálya kommentel a blogomban, hogy úgy tûnjön, még mindig vannak támogatóim. Száz apró netes fogással, amit nem kell neked tudni, dolgoztunk azon, hogy az amõba ne egy bûzlõ szervesanyagkupacnak tûnjön!
Most pedig kapcsold le a laptopodat, és gondold át az egészet, és igyál baromi sok bort, csak billentyûzethez ne nyúlj, és írkálj ilyen hülyeségeket!
w Salo, avagy 2008.04.29 05:00:00
Gyurcsány Ferenc egyik legfontosabb ígérete a pártfinanszírozás kifehérítése volt. Reménytelenségbe fulladó, dögletes egyeztetések után a miniszterelnök forradalmi újítással állt elő. Puch László államtitkár lett. Ha megváltoztatni nem tudod, állj az élére. Minden…..