Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ypsiloon

0 bejegyzést írt és 1598 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi betevő: Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre. (ismeretlen) ..
Mielőtt elindulnátok az esti bulira a Corvintetőre, olvassátok el ezt a szép történetet a királylányról és a királyfiról, akik megsimerkednek, néha kilovagolnak a vár melletti tóhoz, találkozgatnak, de jön a rossz tündér,  a királyfi megváltozik, és csak a hegyes kardja…..
Napi betevő: Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel. (Ed Gardner) ..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
Napi betevő: Annyi esélyed van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán!! ..
A mai történetünk durva, mert a csávó egy paraszt, a csaj meg jófej, mégha nem is lehet a mellével nyitni a sörösüveget. Ha valóban létezik ilyen csávó, akkor azt le kell vetkőztetni, és kiállítani a Moszkva térre, pénzért mutogatni, hogy mindenki kedvére röhöghessen rajta.…..
Napi betevő: Utálom a sört. Ott pusztítom, ahol érem. ..
Ypsiloon 2008.06.24 12:55:20
Ypsiloon 2008.06.24 14:01:53
Bennünk pedig az ehhez hasonló levelek tartják a lelket: " a Szakítshabírsz" tartotta bennem a lelket: hogy igen, lehet nevetni is azon, ami velünk történik." Beszélnünk kell, gondolkoztam - ezek után mindig valami súlyos tartalom következik: valaki térdre…..
Az igazság a napozóban van! (Cirmi) Napi betevő: A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk. ..
"Ha tudni akarjátok mi az, hogy zavarbaejtő, hát én elmondom.Tiszta ciki, és szomorú, és zavarbaejtő egyszerre ez a kis eset.Történt ugyanis, hogy bulizni voltam, és mi tagadás, pasivadászat céljából mentem.Jah!Be is feszítettem a tánctér legforgalmasabb pontjára magamat,…..
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
Napi betevő: A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. (ismeretlen) Elkészült a Szakítshabírsz GYIK posztja. Itt kéne összeszedni mindazt az infót, amit az újoncok kérdezni szoktak. Offolni pedig itt kéne. ..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..
Most azért kicsit kárörvendek: nemcsak a magas lányoknak szívás az élet, de úgy tűnik az alacsonyaknak is, még a hószünet és az iskolaköpenyek idején és a ping-pong asztalok tövében is. Még valamikor az özönvíz előtt történt a nagy hószünet utáni napokban,…..
Napi betevő: Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét. (ismeretlen) ..
Napi betevő: A boldogság két fontos eleme: jó egészség és rossz memória. ..
A mai történetünkben egy bugyi nélküli cigánykerekezésről is szó lesz, de ami igazán érdekes, az a szemnek láthatatlan. Szexistennő, Dvorák a neved! Megjegyzem, soha nem lett még ilyen gyorsan kedvencem egy zenész sem. Sziaszok Szakítósok, Az utolsó történetemet küldöm-…..
Napi betevő: Az alkohol nem ad választ, de legalább elfelejted a kérdést. ..
Ypsiloon 2008.06.14 17:36:21
Ypsiloon 2008.06.14 17:38:17