Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fremd

14 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
”Miért van az, hogy a legtöbb helyes srác valamilyen szinten hülye?” – kérdi következő levélírónk és személyes példával is alátámasztja merész kijelentését. Mai posztunk akár a tegnapi adag folytatása is lehetne, mert újra egy defektes srác a főszereplő. A…..
Az Orangeways úgy látszik megint biztosra ment. Mint tavaly nyáron, most is többszörösen eladta ugyanazokat helyeket, így újra póruljárt magyarokat hagyott  Prágában. Segíteni most sem segített senki, csak ugyanúgy beígérték a a jegy visszafizetésének árát, ami egy ilyen…..
Egymillió forint értékben 17 darab biciklit loptak el Dunaújvárosban. Szerencse hogy nem Budapesten, mert itt egy biciklire is ráköltenek egymillió forintot. A dunaújvárosi banda augusztus óta lopkodott. A rendőrségi közlemény szerint voltak olyan elvetemültek,…..
Cold-blooded Golden Touch 2007.02.08 12:56:58
Itt voltak A-ek, es vegre kicsit partyztam, aztan most itt vannak a hugaim, vegülis jo, de valami annyira feszelyez... valahogy megszoktam, hogy megvan a magam kis maganya, amire mindenkepp szüksegem van. Persze egy bizonyos mertekben... H+ közben kavart az egyik baratjaval, es teljesen…..
Cold-blooded ... 2007.01.27 00:46:00
Kibaszottul egyedül erzem magam. Nem szeretek lefeküdni aludni, mert akkor megjobban ramnehezedik a magany, napközben meg elviselhetö, de este egyszerüen mindenfele kenyszercselekvessel probalom elhesegetni, persze eredmenytelenül, mert a vegen ugyis aludnom kell, amiben az elalvas a…..
Cold-blooded Kialtani!!! 2007.01.24 23:34:57
Na mi is legyen ebben a bejegyzesben, amivel közelebb kerülök magamhoz?Talan eleg, ha ösztönösen irok, es irok, es nem gondokozom azon, hogy megis hogyan lesz az utiköltsegelszamolas basszameg...na jo, nem. Az a helyzet pillanatnyilag, hogy a baratnöm, vagyis a volt baratnöm H+ csokolozott…..
- Ha bulizni mész, mindenképpen vigyél magaddal divatos mobilékszert. Az extravagáns, egyedi ékszerek illenek a modern és okos telefonokhoz. A Blikk is ezt ajánlja! Subba tipp: csillogó kövek.- Van egy platós haszonjárműd? Mázli! Most fuxra cserélheted.- Jövő héten kezdj új…..
Cold-blooded Haza 2006.12.21 23:19:00
Holnap több mint 2 es fel honap utan hazamegyek. Furcsa lesz, mert meg soha nem voltam ennyi idöt tavol otthonrol, kivancsi vagyok valtoztam-e, a csaladom, vagy a barataim eszrevesznek-e valamit. Azt nem mondhatom, hogy rekordmennyisegü emberrel ismerkedtem meg, de nem viselkedtem antiszocialisan…..
Cold-blooded Siebel 2006.12.20 23:45:00
Tegnapelött lattam a Gegen die Wand cimü filmet, ami ket különbözökeppen erzelmileg tulfütött emberröl szol. Erdekes volt ugy megnezni, hogy en egyaltalan nem tudom, hogy milyen az, vagy valahogy tul magas az ingerküszöböm, hogy elöjöjjön. Azert teljesen maganyosan, szerelmes filmet…..
Cold-blooded Gegen die Wand 2006.12.19 13:09:00
Kurva hosszu bejegyzest irtam, de ez a szar valahogy nem mentette, szoval majd kesöbb talan ujra leirom, de most nagyon felbaszodott az agyam...
De engem biztos nem Vampirok fognak elvinni, mivel tegnap 5 kg fokhagymat pucoltam meg, szoval messziröl elkerülnek a kis verszivok. Azert kemeny türelemjatek kb 1000 gerezddel vegezni, mivel volt olyan pillanat a vege fele, amikor mar legszivesebben a földbe tapostam volna az összeset…..
Cold-blooded Budapest 2006.12.09 12:57:00
Az ember megtanulja ertekelni a dolgokat, ha nem elerhetöek szamara. Ez a közhely igaz, igy vagyok en Budapesttel. Ha csak a tenyeket szemlelnenk, akkor annyit latnank, hogy egy koszos, büdös, sok teren elmaradott Kelet-Europai fövaros, amit sokszor kevernek Bukaresttel, es ez nem tekinthetö…..
Cold-blooded I'm waiting for you 2006.12.03 16:49:00
Tegnapelött este ugymond kibekültünk. Megadtam magam, anyira elvarazsolt, hogy feladtam. Ket napig birtam, ennyit erröl. Igazabol annyira örültem, hogy vegre beszeltünk, nem is erzem rosszul magam miatta. Ma beszelgettem Tamonnal, a kameruni sraccal. Ahhoz kepest, hogy mennyire nem tudok…..
Cold-blooded Gnadelos 2006.12.02 01:32:00
Meg csak 2 napja, hogy nem beszeltünk, de nagyon hianyzik, es nagyon sokat gondolok ra... A My Chemical Romance - This is how I disappear cimü szamat hallgatom es ez segit ebren maradni 12,5 ora folyamatos munka utan. Meg soha nem dolgoztam ennyit egy huzamban, nem is gondolna az ember, hogy mikre…..
Megegyeztünk, hogy nem beszelünk többe, kurvara nem jo ez igy, mert most mar tenyleg teljesen egyedül vagyok. Ez mondjuk megint egy önzö kijelentes, szoval lehet, hogy igaza van, abban, hogy csak magammal törödök. Amikor elutaztam azert szakitottam, vagyis mondtam, hogy ne legyünk együtt,…..
Cold-blooded Taskakutya 2006.11.28 19:08:00
Furcsa volt tegnap beszelni vele... valahogy annyira mas ha latom a webcamen. A müködesi elve, minel közvetettebb a beszelgetes, annal kevesbe ertjük egymast. Lehet, hogy ez minden erzelemmel telitett beszelgetesnel igy van, de nekem csak egy ilyen kapcsolatom van es volt, szoval nem tudom. Ugy…..
Cold-blooded Nagy labnyom 2006.11.27 20:20:00
Meg az elsö bejegyzes elött kb 2 hettel kezdödött az az erzes, hogy teljesen idegen vagyok. Es mostanaban egyre többet gondolkozom ezen, es figyelek minden olyan helyzetet, ahol valaki ereztetheti velem, hogy idegen vagyok. Amikor meselek valakinek valamit, es az idegennyelvböl kifolyolag nem…..
Cold-blooded Kezdet 2006.11.25 17:23:00
Idegen vagyok egy masik orszagban, otthon hagytam minden kapcsolatomat. Menekülni akartam elölük ha öszinte vagyok magamhoz, de ez nem oldott meg semmit. Itt a nyugalmam megvan, hogy mindent vegiggondoljak, es ha hazamegyek, akkor megprobaljak valtoztatni. Ez a blog is ezert keszül. Vannak…..