Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totelcampblog

111 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2003. július 22-én, azaz napra pontosan 14 évvel ezelőtt a futball legcsodálatosabb játékosa besétált a Camp Nou kapuján. A TEC anno sorozatunk kereteiben leporoltuk nektek john 2014. november 17-én publikált fordítását. A Barcelona történelmének utóbbi éveit nehéz lenne megérteni... Ronaldinho…..
Ezekben a „kudarcokkal teli” időkben felerősödtek azok a hangok, miszerint Gerard Deulofeunak már a Barça nagycsapatában lenne a helye, hiszen itt van nekünk egy félelmetes tehetséggel rendelkező, nálunk nevelkedett zseni, aki már épp abban a korban is van, amikor be szokás épülni az első csapatba,…..
Tot El Camp Mission Impossible 2017.03.16 22:30:00
Helyszíni beszámoló a PSG visszavágóról és az azt megelőző napokról...
FC Barcelona – Málaga 0-1..
Athletic Bilbao - FC BarcelonaBánhatja, aki az előfordulási gyakoriságot figyelembe véve az Afrika-kupa döntőjét választotta tegnap a Barca-meccs helyett, mert bár előbbit persze nem láttam, de enélkül is meg tudom állapítani a tényt, hogy a legutóbbi hét ANK-döntőn összesen nem volt annyi gól, mint…..
Ha eddig tűkön ülve vártátok a kvíz következő megoldásos posztját, hát nem kell tovább idegeskednetek miatta, hiszen végre a Tot El Camp bloghoz is megérkezett a Mikulás, és a messis csipsz meg az iniestás fagyi mellé elhelyezett levélben megírta a megoldásokat és a pontszámokat is nekünk.…..
Az összes bajnoki közül talán az Espanyol-meccs elé a leghálásabb feladat beharangozót írni, hiszen a végtelenségig lehet szidni őket mindenféle következmény vagy megbánás nélkül. Hiszen említésre méltó eredményük régóta nincs, stílusuk még annyira sem, ahogy nagy jövő előtt álló játékosról sem…..
Valencia-Barcelona (0-1)..
Tegnapelőtti ígéretünkhöz hűen rögtön folytatódik is a Barca-suli, postagalambunk meghozta a második forduló kérdéseit. Ezúttal csak két feladványt kaptok, ha kattintotok, meglátjátok miért, viszont cserébe több pontot is lehet majd szerezni a megoldásukért. Éppen ezért továbbra is biztatok minden…..
Éppen egy hete, november 10-én volt a beküldési határideje a kvízünk első fordulójának, kvízben pedig a meccsekkel ellentétben nem rögtön másnap, hanem csak most értékelünk. A vállalkozó kedvű versenyzők száma ugyan alulmúlta a várakozásokat, a megoldások minőségére viszont már nem lehetett panasz.…..
Luis Enrique természetesen lefutotta az ilyenkor kötelező köröket az újságírókkal – akikről nehéz elhinni, hogy nem unják ezt –, hogy az excsapata elleni meccs „sokat jelent neki” és „különleges alkalom”, de persze reméli, hogy „jó játékkal nyerünk”. Egy elvesztett klasszikus után a legkellemesebb…..
Éppen száz nap telt el azóta, hogy július 14-én Luis Enrique nekilátott a munkának a Barcelona edzőjeként, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez idő alatt csalódást semmiképpen sem okozott. A bajnokságot veretlenül vezetjük, és a hétvégi clásicót a négypontos előny birtokában ahhoz képest, hogy ez…..
Biztos sokan emlékeztek, hogy blogunk tyúkszaros kis életében egykor milyen fontos szerepet töltöttek be vigvik, HAnonymous, majd negaro ünnepi fejtörői, amelyek a hardcore szurkolók kreativitását, kitartását és elméjük rátermettségét voltak hivatottak tesztelni. Igen, ígértünk olyat, hogy nem lesz…..
Tot El Camp Öten ötfélét 2014.09.23 14:23:11
Levante-Barcelona 0-5 Volt a Pep-korszak elején egy olyan párhetes, sőt inkább párhónapos időszak, amikor megvolt az átlag 4-5 rúgott gólunk, és a védelem is perfektül működött, aztán amikor jött egy „döcögős” 2-0-s győzelem, már csalódásként könyveltük el. Na ez a tegnapi tegnapelőtti meccs épp…..
Tot El Camp Rosell? Nem, Ramírez! 2014.09.01 18:21:19
Villarreal-Barcelona 0-1 Tavasszal egy ilyen meccset elveszítettünk volna, de ez már nem ugyanaz a Barca. Az idei nyár alatt jelentős változásokon ment keresztül a Barca, és ez a folyamat még mindig tart, ami nem is csoda, hiszen még csak két tétmeccsen vagyunk túl. Azonban vannak dolgok, melyek…..
Vélhetően mindenkinek nehezére esne sikeresnek feltüntetni ezt a szezonunkat, de azért van még egy utolsó utáni reménysugarunk, hogy nyerünk idén valamit. Itt van még ez a bajnokság, ahol a két előttünk álló csapatból csupán kettő készül éppen BL-döntőre, de ha a múlt heti meccset sikerült…..
Barcelonai szemmel a tegnapi BL-forduló alakulhatott volna szebben is, hiszen a Real Madridnak és a Chelsea-nek is megvolt az esélye arra, hogy kiessen, de végül a futball ördöge csak továbbengedte őket. Innentől meg csak rajtunk múlik, hogy szeretnénk-e sorozatban hetedszer az elődöntőbe kerülni,…..
Ez az utolsó esélyünk a bajnokságban, muszáj győznünk, a döntetlen sem játszik: ehhez hasonló szavakkal vezette fel a meccset Tata Martino is, aki most tapasztalhatta meg a saját bőrén, hogy kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt négy, illetve hét pont már csak csodával határos módon lenne…..
Tot El Camp Gyomorforgatás 2014.03.09 14:06:04
Mondhatnánk, hogy a válogatott szünetek után évek óta gyengélkedünk, vagy hogy a meccs statisztikái alapján nem kellett volna kikapnunk. Hogy a soron következő City-meccs zavart be az Erőbe. Hogy ilyen dolgok előfordulnak. Csak az a helyzet, hogy nem ezt mondjuk, mert ez a vereség minden volt, csak…..
A hét februári meccsünk között volt egy hónapok óta várt BL-rangadó és egy Rayo-hatodolás is, így emellett kevesebb súllyal bír, hogy hétből háromszor a Real Sociedad ellen kell játszanunk ilyen rövid időintervallumban. Valahogy uyganis megint összejött, hogy az aktuális kupaellenfelünkkel még a…..
A hétközi Real Sociedad elleni kupameccsen sok értetlenkedés fogadta Martino kezdőcsapatát, hiszen „teljes díszben”, az összes rendelkezésre álló kulcsjátékost a csapatba nevezve állt ki annak ellenére, hogy 2-0-s előny birtokában indultunk neki a döntőért folyó második meccsnek. Sejthető, hogy ez a…..
Tot El Camp Úton a clásicóhoz 2014.02.06 19:55:37
Elődöntő vagy sem, a késő esti időpont, a hétvégi szerencsétlenkedés és még ki tudja mi miatt az éppen férőhelynövelésre ítéltetett Camp Nou lelátójának csupán egyharmadát foglalták el a szurkolók tegnap este a Real Sociedad elleni meccsre, ami ez esetben körülbelül 60 ezer üres széket jelentett.…..
Ha egy időre mindenki túltette magát a Rosell-ügyön, akkor a mai meccs szempontjából a legfontosabb csak annyi, hogy ezentúl Josep Maria Bartomeu fog a Camp Nou VIP-ből büszkén mosolyogni Messi minden góljánál, elégedetten tudomásul véve, hogy az ő csapatának „sikerült megszereznie" őt. Persze…..
Tot El Camp Téli bajnok kerestetik 2014.01.11 15:24:00
Az Atlético Madrid elleni meccsek sohasem voltak normálisak, sem unalmasak. Akármilyen állapotban is találkoztak éppen a csapatok –és az Atlético a közelmúltban ritkán volt jó–, ilyenkor mindig robbant-durrant-csattant valami, és előre megjósolhatatlan, utólag megmagyarázhatatlan eredmények…..
Bajnoki címünk legfőbb veszélyeztetője, az Atlético Madrid tegnap nehezen ugyan, de legyőzte a Levantét 3-2-re, így ha szeretnénk első helyen zárni az idei évet a bajnokságban, akkor kötelező ma győzni Madridban. Főleg mivel januárban az első kupameccset követően rögtön az atlétikusokkal kell majd…..