Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medgyesi Kristóf

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már több hete használom a készüléket, de ezidáig nem tudtam vele megbarátkozni. Más készülékeket ilyenkorra rég kiismertem, eligazodtam rajta, de ezzel valahogyan nem megy. Egyszerűen idegenek vagyunk egymásnak.   Az A6 - osról rögvest egy Audi jutna eszembe, de ez egy Samsung A6, melynek…..
A számítástechnika egyik úttörője, a mai napon ünnepelné 64. életévét. Steven Paul Jobs, azaz Steve Jobs 1955. február 24 -én született Kalifornia tagállamon belüli San Francisco -ban.   Munkássága és innovatív, valamint energikus életpályája napjainkra is kihatással van, jó néhányan az ő…..
  Lecseréltem a régi OpenDott "smart" karkötőmet egy Huawei Band A2 -re, ami nem bizonyult egy rossz döntésnek. Nem beszélnék részletesebben a dobozáról, mert szerintem a kibontás után eltesszük, majd legközelebb pár év múlva szelektáláskor találkozunk vele. A lényeg, hogy a Huawei termékeihez…..
Az Apple WWDC -n bemutatott újdonságok közé tartozik a MacOS Mojave, új operációs rendszer. Számos újdonsággal kecsegtet, amelyeket ide kattintva ki is próbálhattok.  A háttérkép napszakhoz igazodása (Dynamic Desktop), igaz hasznavehetetlen, de szerintem gyönyörű, mint ahogyan eddig is számos…..
MApple iOS 12, Apple WWDC 2018 2018.06.05 10:43:14
A tegnapi nap folyamán bemutatásra került az Apple WWDC -n az iOS 12, aminek korábbi verzióit 2007 óta futtatják az iPhone, iPad és iPod készülékei. A szoftver bevált, a tavalyi iOS 11 inkább a funkciók terén hozott változásokat, idén viszont inkább a stabilitásra és a gyorsaságra helyezték a…..
MApple DJI Mavic Pro mini? 2018.05.01 10:28:54
Írtam már számos telefonról, valamint egyéb mobil kiegészítőkről. Most viszont szerencsét próbáltam a drónok világában, vettem egy DJI Mavic Pro mini -t, azaz egy E58-as quadcoptert. De mielőtt belemerülnénk a drón specifikációiba tekintsük át mi a különbség egy minőségi, illetve egy olcsó hobbi…..
Az utóbbi években szinte semmi változást nem eszközöltek az okostelefonok piacán. A készülékek szebbek és gyorsabbak ugyan, de érdemi változást tekintve nem történt, akkora előre lépés, mint a nyomógombos készülékekről való átállás, érintő képernyős utódokra.  Vegyük alapul iPhone készülékünket.…..
MApple Túl az X -en, iPhone X 2017.11.04 10:56:36
A tegnapi naptól megvásárolható az iPhone X, a szeptemberben bemutatott készülék már a boltok polcain hever. Körülbelül 1130€ -ba, azaz 379 ezer Forintba kerül. A készülék kézben fogva remek élmény, minimálisan vannak csak kávák. A 2436×1125 képpontos felbontású Super Retina HD OLED 5,8" -os kijelző…..
Tartja a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Négy éve vettem egy OpenDott Fitband márkajelzésű fitness karkötőt, eredeti ára 5990Ft volt, de egy karácsonyi akció keretében 1490Ft -ra vitték le az árát. A polcon számtalan színben pompáztak, kicsi dobozokban. Gondoltam ennyi pénzt simán megér, akár…..
MApple Top 4 Huawei P10 tok 2017.09.29 19:17:54
A Huawei készülékek tok kínálata igen karcsú, amikor megvettem új Huawei P10 Lite készülékemet egyből elmentem venni egy átlátszó szilikon tokot és egy üvegfoliát. A toknak nincsen márka neve, mivel egy gsm boltba tértem be sürgős jelleggel, hogy megóvjam készülékemet az esetleges külső…..
Két napja megérkezett az iOS friss verziója, amit javarészt iPhone 8 és 8 Plus, illetve iPhone X, azaz 10 készülékeken lesz csak élvezhetően használható?! Esetleg régebbi verziókon is élvezet lesz használni vagy csak egy púp lesz a hátunkon?  Sok helyen olvastam, illetve sokan írtátok, hogy a…..
A szeptemberi Keynote -ot végig figyelemmel kísértem, amiről itt írtam nektek. Szeptember 12.-én izgatottan vártam az Apple Event kezdetét, benyomtam a gépemet, felkerestem az esemény stream oldalát és vártam. Számos termék bemutatása után végre elérkezett az iPhone 8 és 8 Plus készülékek…..
Kedden este 19:00 perckor Tim Cook, a Steve Jobs Theather -ben megkezdte idei iPhone 8 bemutatóját. Itt követhetitek élőben. Néhány szót váltott Steve Jobs -ról, majd röviden ismertette az új létesítményt és annak jellemzőit. A kissé unalmas információkat a közönség igen jól kezelte, sőt mondhatni…..
Természetesen nem megy csődbe az Apple csupán pillanatnyi piaci állapotról beszélhetünk. A friss piaci elemzést a Counterpoint végezte, ebből is világosan látszik, hogy csupán két hónapra vette át a vezetést a feltörekvő cég. Bár a Huawei termékei ár- érték arányát tekintve, minden ember számára…..
Régebben sokszor fordult elő, hogy szaggatottan vagy egyáltalán nem sugárzott jelet a wifi router -ünk. Egyetlen megoldást láttam, le kell cserélnem a készüléket. Sajnos örököse sem produkált stabilabb net sugárzást. Ekkor döntöttem a ZTE F668 készülék mellett, ami beváltotta reményeimet, stabilan…..
Alapvetően nem vagyok elfogult az iPhone -okkal szemben, erre itt a bizonyíték és itt. Minden gyártó készülékére nyitott vagyok, mindegyik készülék kiemelkedőt nyújt a saját kategóriájában, mint például a Samsung Note 7 tűzgyújtás terén, ilyet egyik gyártó sem tudott eddig produkálni.   Viszont,…..
A home gomb lekerülhet az új iPhone előlapjáról és a hátlapra kerülhet, mivel a káva mentes kijelzővel nem férne meg a home gomb. Az Apple és számos konkurenciája az LG, a Samsung és még sok más gyártó próbálkozik ezzel az új technologiával, miszerint az ujjlenyomat olvasót a képernyő alatt tudják…..
MApple iPhone 8 vagy Samsung S8 2017.08.30 08:58:55
Sokat gondolkoztam, hogy melyik készülék lehet a nyerő. Arra jutottam háromból háromszor, hogy bármennyire is imádom az Apple termékeit, az iPhone-t és hiába használtam 7 éven át iOS rendszert, most azt kell mondjam, hogy a Samsung lerakott a többi mobilgyártóval egyetemben az asztalra egy olyan…..
A mai napon végre megérkezett az új tokom. Ami felváltja a jelenleg használt átmeneti szilikon tokomat. Természetesen az áttetsző szilikon tok is teljesen megfelelő lenne, mivel tetszik a Huawei dizájnja, de nem biztosít kiemelkedő védelmet telefonomnak.  A robosztus kinézet ellenére vékony marad…..
Egy héttel ezelőtt, teljesen tropára ment az iPhone 6 készülékem. Elmentem tehát még az nap a Media Markt áruházba, mivel már amúgy is érett az iPhone-om cseréje, így az erre szánt keretből venni akartam egy iPhone 7-et.  A kiállított készülékek fele vettem az irányt. Természetesen az első stand…..
Egy hete elmentem az iStyle -ba és megkaparintottam egy Beats Wireless Studio fejhallgatót. Már a dobozából kivéve is érződött, hogy nem egy gyenge minőségű termék. Más fejhallgató márkákhoz képest, ők már az első pillanattól kezdve odafigyelnek a részletekre. A dobozban egy védőtokot is…..
MApple Biciklizz a városban appal! 2017.04.03 20:45:31
A napok óta tartó gyönyörű időben, sokan elővették biciklijüket. A városon belül egy igen kényelmes megoldás, nem beszélve a költséghatékonyságáról. Amellett, hogy pénzt takarít meg nekünk és a testünket is karban tartja. Sokan még mindig lustaságból nem veszik elő kerékpárjukat, pedig számos…..
MApple Frissítsetek iOS 10.3 -ra 2017.03.31 07:53:21
Érdemes -e 10.3 -ra frissíteni iPhone készülékünket? Nos, azt kell mondjam, hogy IGEN. Megéri, mivel a frissítés kiküszöbölhet néhány hibát vagy biztonsági rést foltozhat be. Nem beszélve az újabb funkciók megjelenéséről. Számos új funkciót hozott a 10.3 -as frissítés. Vegyük őket szépen…..
MApple iPhone 7 piros kivitelben 2017.03.23 08:05:27
Az Apple Store tegnapi "újra" nyitása után, 16:01 -től elérhető és megrendelhető az új szín a RED, azaz piros. Az én tippem az iPhone SE készülékre esett és nem az iPhone 7 -re, hogy megkapja a piros színt. A készülék specifikációi nem változtak, sem mérete. Csupán a színe pirosra, mivel az…..
A mai napon bezár az Apple Store 8:00 és 13:30 között. Két okból lehetséges ez. Az oldal karbantartása miatt, illetve új termék bevezetése végett. Az oldal karbantartása alatt értem, hogy új "motort" kap vagy új dizájnt. Ez esetben semmi különös nem vár ránk. De a másik eset talán, többeket…..