Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GerezAlma

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2006-ot írunk, és a csendes New Englandben járunk. Carolyn Lodge bejelentette 24 éves fia, Kenneth "Kenny" Countie eltűnését. Kenny testvére elmondta a nyomozóknak, hogy a férfi elköltözött egy negyvenéves, gazdag farmerhez New Hampshire-ben, és azóta nem adott semmilyen életjelet magáról. Carolyn…..
GerezAlma 2017.02.07 09:40:50
@ogli dzsí: Mondd már, titeket tenyésztenek valahol? Valaki ír egy kritikus kommentet a Fideszről egy másik valaki meg annyit reagál rá, hogy "anyád". Tényleg elképesztő feltételezés, hogy az "anyád"-at író kommentelő azért írja ezt egy Fidesz kritizáló kommentre mert esetleg Fideszes. Nem is értem, hogy juthat ilyen az ember eszébe. :)))))))

Fogadjunk, hogy te is Fideszes vagy.
GerezAlma 2017.02.07 09:53:15
@Skankhunt42: Dehogy érted, nem értesz se lófaszt se, hisz agymosott vagy. Ha értenéd, akkor egyrészt feltűnne, hogy Pakssal, az olimpiával és a választási rendszerrel kapcsolatban vannak ÉRVEK, amiket számtalan helyen, oldalakon keresztül sorolnak, míg a Fidesz tábor érvrendszere a ballibsizisében és az anyázásban merül ki - mint itt is látható. Az értelmes, érvekkel rendelkező, érvelni tudó Fideszesek már rég eltűntek, csak ti maradtatok.

Nem véletlen, hogy amikor tévés vitára hívták a Nolimpiások az Olimpia szervezőket, akkor egyetlen egy se vállalta a vitát. Érvek nélkül ugyebár nehéz vitázni, ők inkább meg se próbálták. Beszariak mint a gazdájuk.

Mai hír:
"az ország sürgősségi osztályain 600 szakképzett orvosra lenne szükség a minimumfeltételek teljesítéséhez, ehhez képest jelenleg csak 140 orvos dolgozik a területen."
index.hu/belfold/2017/02/07/orvoshiany_surgossegi_betegellatas_orvosi_kamara_eger_istvan/

Tapsikoljál csak tovább ahogy az imádott Fideszed talicskával lopja ki a pénzünket miközben szétbasszák az országot. Aztán ha majd egy hozzátartozód meghal az elégtelen egészségügyi ellátás miatt, akkor csettints egyet elégedetten, hogy de legalább lesz olimpia! (persze nem lesz, mert nem nyer Budapest, de legalább addig is el lehet költeni 40 millárdot a haveroknál propagandára, kamu tanunlányokra, stb. Faszság is lenne inkább az egészségügyre költeni).