Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajby

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Egri János, blogunk barátja merészet gondolt. A népszerű extelevízióst elragadta a hév és a magyar válogatott iránti szeretet, és úgy gondolta, tennie kell valamit a sikeres vb-szereplésért. Kitalált valamit, és a jégkorongblogot, valamint a Magyar…..
Jégkorong 1 éves a jégkorongblog 2008.11.08 13:53:00
2007. november 8-án 13:53 perckor élesítettük a jégkorongblogot. A születés pillanata azonos a Vagyunk kik, akarunk mit című írásunk publikálásának pillanatával, noha korábbra dátumozva feltöltöttünk más szövegeket is, hadd legyen mit olvasni a legelejétől. A napokban…..
Nyolc gól különbséggel győzte le Magyarország A csoportos csapata Szerbia divízió 2-es válogatottját. Az első lépést ezzel megtettük a Vancouver felé vezető úton, de nem kérdés, hogy ez volt a lehető legkönnyebb.A magyarok úgy kezdték a meccset, mintha semmit sem akarnának a…..
Mi nem tudjuk, csak sejtjük. És ez nem mindig szokott bejönni, bár a divízió 1-es vb szapporói csoportjának feljutóját eltaláltuk. Igaz, nem tipp volt az, csak a remény és a vágy kifejeződése. Ez a poszt pusztán azért íródott, hogy olvasóink bekommentelhessék a magukét.…..