Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WerIug

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2006-ot írunk, és a csendes New Englandben járunk. Carolyn Lodge bejelentette 24 éves fia, Kenneth "Kenny" Countie eltűnését. Kenny testvére elmondta a nyomozóknak, hogy a férfi elköltözött egy negyvenéves, gazdag farmerhez New Hampshire-ben, és azóta nem adott semmilyen életjelet magáról. Carolyn…..
WerIug 2017.02.06 18:46:50
@CM2131: Idézed be, hogy pontosan hol írtam olyat, hogy Orbán soros rabszolgája! Mutasd azt a konkrét mondatott amiből a szétmosott agyaddal ezt sikerült leszűrnöd!

Pusztán arra próbáltam utalni, - de láhatóan hiába, hisz Fideszes tagsági könyvet az amőbáknál fejlettebb értelmi képességekkel rendelkező lényeknek nem adnak - hogy kibaszottul szánalams amikor ti Sorosoztok, TASZ-oztok megállás nélkül miközben pont a gazdátok az, akit Soros indított el a pályán és aki rohant is egyből a TASZ-hoz védelemért, amikor úgy hozta a sorsra.

Ezen kívűl pedig kibaszott szánalmas, amikor ti ostoba agymosottak nagyotmondással akarjátok lejárarni a jogállamiságot és a demokráciát védő szervezeteket - ahelyett, hogy kezet csókolnátok nekik, mert a ti érdekeiteket is ők védik! Hiába hiszitek azt, hogy a gazdátok majd megvéd titeket és a ti érdeketekben jár el, nem fog. Ha nem lennének itt a civilek, itt már rég Észak-Korea szintű diktatúra lenne. Több elvtársad is itt vergődik hasonló dumával, de tud bármelyik bemutatni bármilyen forrást arról, hogy a TASZ, a Helsinki bizottság, Soros György, az EU vagy bárki mentegetni próbálta volna ezt a sorozatgyilkost? Nem tud, hisz nincs ilyen. Bárhogy próbáljátok azt a látszatot kelteni, hogy ezek a szervezetek gyilkossimogatók, nem azok. A jogállamiságot védik, ami minden becsületes ember érdeke.

Arról viszont cikkek sokaságát tudom belinkelni ahogy a gazdátok szabadon engedett egy baltásgyilkost vagy épp ahogy mentegetni próbálta teljes Fidesz oldal a sorozat erőszakoló Kiss Lászlót.

Szóval a helyzet az, hogy Orbán az aki pénzt kapott Sorostól, Orbán az akit védett a TASZ, Orbán az aki elengedett egy gyilkost, Orbán az aki védelmébe vett egy erőszakolót és mégis folyamatosan ti vádoltok ezekkel másokat. És akkor az általatok istenített Katolikus Egyház ezernyi pedofil ügyéről még nem is beszéltünk...

Jobb lenna ha inkább tükörbe néznétek!
WerIug 2017.02.06 18:54:18
@Le Orme 2: Mégse pereli a Helsinki bizottság az USÁ-t ezért, mert miért perelné? Szögi Lajos gyilkosait kik mentegették? Mutatnál egy forrást?

Amíg keresed a forrást, addig mutatok egy másikat:

"Orbán Viktor döntése volt két héttel ezelőtt, hogy Magyarország adja ki Azerbajdzsánnak Ramil Safarovot, aki 2004-ben baltával megölt egy örmény katonát Budapesten, értesült az Origo.

A miniszterelnök ezt a múlt héten a Fidesz elnökségi ülésén is elismerte, ahol a példátlan indulatokat és diplomáciai lépéseket kiváltó ügyről éles vita alakult ki a pártvezetés tagjai között.
...
A hírportál információi szerint a múlt hétfői elnökségi ülésen Orbán Viktor a pártvezetés tagjai előtt elismerte, „tudták, hogy balhé lesz”, és az azeriek szabadon engedik majd Safarovot. "
index.hu/belfold/2012/09/11/orban_dontott_a_baltas_gyilkos_kiadatasarol/

De azt is elolvashatod, hogy hogyan védte a lovagkereszttel kitüntett Bayer Zsolt a Fidesz színeiben alpolgármesterré tett úszóedző Kiss Lászlót, amikor kiderült róla, hogy nemi erőszakoló:
magyarhirlap.hu/cikk/51903/Gyalazat

Na ilyenkor mi van hülyegyerekek? Csak nem Orbán a gyilkosok és az erőszakolók barátja?