Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donald Duck

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb országimázs-kampányba kezdett a kormány, vagy a helyi „hallja-kenddel” szaladt el a ló? Nem tudni a pontos választ, sajnos mindkét lehetőség egyenlő eséllyel lehet a befutó. Elszabadult hajóágyúként dúl a magyar határvédelem: üt, ver, kutyákkal támad a déli határvidékén – a szerb határnál – a…..
Donald Duck 2017.03.06 17:56:30
@Nagyorrú Barbi:
Szép napot.
Megkérdezhetem, hogy a nénihez hasonló trollok miért nem tudnak köszönni?
Amennyiben erre érkezik válasz, ígérem, én is válaszolok érdemben.
Csókolom.
Donald Duck 2017.03.06 17:57:54
Nekem is volt egy álmom Magyarországról. Igaz, nem egy ötkarikás álom, de azért így is szerettem nagyon. Egy olyan álom, amelyben a fontos ügyek kapcsán mi, egyszeri polgárok beleszólhattunk a politikába, a politikusoknak nem a lopás volt a feladatuk, az újságírók pedig nem azt gondolták, amit a…..
Donald Duck 2017.02.27 13:56:06
@konrada:

Üdv.
Panel?
Ahhoz be kéne lépnem valamelyik oldalra, habony, vagy soros pénzért.
Új arc?
Mivel elfeledtem a jelszavam /ennyit arról, milyen sűrűn szoktam itt hozzászólni/,
valóban új névvel vagyok itt, régebben zsírfeka néven szóltam hozzá egy-két dologhoz.
Ettől még úgy hiszem, nem lennék hiteltelen. A bárdolatlanságot elítélem,
akár jobb, akár a bal oldalon találkozom vele. Miként Ön is, kedves konrada.
S azt vallom, azért, mert valaki másként látja a világot, nem kell a torkát virtuálisan véresre marni.
Sajnos az érvelésből látszik, ki végzi a kommentelést hivatásszerűen.
Épp ezért szeretem elolvasni, néha hozzászólni a bejegyzésekhez, mert elnézést, de qrva mókás az érveléstechnika mindkét oldalon.
Mivel én úgy látom hogy gyurcsány ferenc egy kártékony, undorító politikus, orbán viktor pedig egy sima köztörvényes bűnöző, eszerint szólok hozzá a dolgokhoz.
Mivel azonban most az utóbbi lopja a közpénzt, természetesen nem fogom isteníteni, mert aki nem szurkoló alkat, nem csak két bites agya van, esetleg nem húz hasznot belőle, az bizony látja a rendszer hibáit. Az pedig jó sok van.
Üdvözlettel.
A
Donald Duck 2017.02.27 13:58:52
@dunántúli gyerek:
Ez bizony így van.
ov nélkül egyik sem lehetne oligarcha.
Ettől függetlenül nem válaszoltál.
Egy példát kérnék.
Köszönöm.
Donald Duck 2017.02.27 16:09:58
@MaxVal BircaMan ELLENZŐ:
Szép napot.
Nem hinném. Az ország nagy részének volt annyi esze, egy maréknyi ember kivételével, hogy
ne a gyurcsányra szavazzanak. A másik nemzetrontó hívei eddig még nem jutottak el.
Sajnos.
Az ámokfutó csapata kb. az a színvonal, mint a szórakozóhelyeken a nemzetiségieké.
Páran vannak csupán, de mindenkit terrorizálnak.
További szép napot.
Olimpia. Vasárnapi zárvatartás. Simán lehet olyan országban élni, ahol nincs, nem is lesz soha olimpia. Simán lehet egy olyanban is, ahol volt és/vagy lesz, ahol ez fontos (presztízs)kérdés. Jól élhető Németország vagy Ausztria a vasárnapi zárvatartás mellett is, és Olaszország is a vasárnapi…..
Donald Duck 2017.02.22 15:58:18
Szép napot mindenkinek.
Jól megfogalmazta a blogíró, mire is gondol vagy 6-7 millió magyar, aki csak élni szeretne, nem az árnyékboxoláson bosszankodni/röhögni, vérmérséklettől függőn.
Itt van /volt?/ egy remek lehetőség. Komoly kérdés, legyen-e olimpia, csapjanak össze az érvek, ellenérvek, mind a támogatók, mind az ellenzők részéről. Aztán népszavazás, hajrá, így lenne értelme.
Ehelyett óvódás szinten megy a duzzogás, és jelenleg úgy fest, inkább hagyja a kormány elúszni a lehetőségét az olimpiának, csak nehogy választás előtt beleszaladjon egy esetleges kudarcba.
Pedig most lehetne, kellene harcolni a vén, pszichikailag labilis obsitosnak, csak hát itt nem csak adni lehet a sallert, kokit, a pestiek kombánjlánccal szájba (b...nák) vágnák hamar, képletesen értve.
Az meg nem hoz a konyhára, nem lehetne a jövőben négyzetre emelni a gázszerelő vagyonát. (A gázszerelő vagyonát?)
Talán, ha a Momentum helyett kicsit korábban teszi fel a kormány a kérdést a népszavazásról, mikor még a többség az olimpiára szavazott volna... Ám ahogy a blogíró helyesen megemlíti, jobbnak látták erőből megoldani az egész ügyet.
Én nem az ellenzéki pártokat hibáztatnám, mert sok közük nem volt az aláírásgyűjtéshez. Persze, könnyű rájuk mutogatni, de a Momentum, mely eleddig sehol sem volt, nélkülük is simán hozta volna a 138 ezer aláírást. Rájuk akaszkodtak, ez kétségtelen, eléggé ellenszenves is, amit műveltek, de csupán píár volt a részükről, semmi több. Benézte a kormány, nem hitte volna, hogy egy kis csapat meg fogja őket szivatni, ennyi. A reakciójuk erre a történetre pedig remek lenyomata a mai Magyarországnak.
És igen:
Szilágyi Áron előtt le a kalappal. Igazi demokrataként nyilatkozott.
További szép napot mindenkinek.
Donald Duck 2017.02.22 17:23:47
@ben2:
Ekkora projektnél azt gondolom, érdemesebb lett volna a népszavazás már az elején. A konszenzus kevés, hiszen politikáról van szó. Ebben mindkét oldal egyforma, lásd a vasárnapi boltzárat is bevezették, a KDNP, vagyis a kormányt alkotó minoritás javaslatára. Mikor kényelmetlenné vált, pillanatok alatt odadobták azokat az embereket, akiket érintett, csak nehogy rosszul jöjjön ki belőle a fidesz. Kb. most is ezt látni. Ezért érdemes megkérdezni direkt az embereket, én, mint budapesti lakos kifejezetten örültem volna akkor is, s most is egy népszavazásnak, mely az én, s a gyermekeim jövőjét évtizedekre meghatározza. Irritáló, amit az imént is említettem, hogy az emberek ebben nem tudnak dönteni, mert nincs elég információjuk, by Tarlós. Ekkora horderejű ügyben a minimum megkérdezni az ott lakókat, nem csupán a választott képviselőiket, akik pártpreferendumok alapján ma ezt, holnap azt mondják.
Az, hogy jött egy új formáció, kifejezetten jó dolog. És hogy így nyer teret?
Jó pár éve volt párt, volt pártvezető, aki egy pillanat alatt sutba dobta az elveit, s liberálisból kiment jobboldalra, a politikai haszonszerzés érdekében. Az ő szemszögéből igaza volt, még ha nem is gerinceshez méltó cselekedet volt.
A Momentum csupán ügyesen meglovagolta, hogy az aláírások számából ítélve igény van a népszavazásra.
A kormány pedig benézte, elqrták. Nem vészesen, csak elúszott az olimpia, mert másként nem tudnak jól kijönni a dologból. Pár srác most okosabb volt a Móka Vikinél, ennyi. Amennyiben nem a hatalmat vágyná, hanem valóban olimpiát szeretne az országban, beleállna a népszavazásba. Ám akkor felsejlene a veszély, hogy kisebb rész esik le a közpénzekből. Azt pedig senki sem gondolja komolyan, hogy ezt meg merné kockáztatni.
Üdv
  Talán ön is tud róla, hogy hazánkat sok oldalról fenyegetik! Brüsszel folyton szuverenitásunkra tör, Soros György pedig busszal utaztatja a menekültek százezreit. Miközben a kormány pallosa a rezsidémon nyakát célozza, másik kezében pajzs, de ki tudja, hogy meddig védheti még meg a hazaárulók…..
Donald Duck 2017.02.20 14:14:26
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Igen.
Egyszerű a stratégiájuk. Akinek pár neuronnál több van, esetleg nem részesül a közpénzek lenyúlásából, és túl tud lépni a szurkolói mentalitás kb. 6-8 éves gyerek szintjén, rögtön átlát a dolgokon. Szerencse, hogy kis hazámban öt emberből négy ilyen.
Egyébként, azt gondolom, itt a lehetőség a kormánypártnak, hogy érvekkel győzzön meg, miért is lenne jó most egy olimpia. A népszavazás erre nagyszerű lehetőséget ad nekik. A fele pénzből, ami a migránsok elleni hergelésre ment, bizonnyal sikerülne. Persze kicsit komolyabb érvekkel, mint az, hogy aki nem akar olimpiát, hazaáruló. A miniszterelnök úgyis harcos alkat. Álljon ki, legyen férfi, ahogy ő mondaná, tűrje fel az ingujját, és győzzön meg, hogy miért is kell a 2024-s olimpia nekünk, pestieknek. Eddig nem kérdezett, más tette meg helyette. Ideje lenne, ha ő is megtenné.
Köszönöm.
Donald Duck 2017.02.20 14:26:20
@vanRob:
Engem szórakoztatnak.
Különösen, hogy eléggé köztudott, hogy az elmúltnyolcévben a szocialisták szépen lerakták a 30%-t a kisembernek. Amit ugye 2/3-al nem volt muszáj viszonozni, maradt az összes korrupt pénz náluk, amit még a törvények átszabásával fel is tornáztak vagy 3-5-szörösére.
Nyilvánvalóan nem mindenki tudja így felfogni, sajnos, pl. a kukázó nyugdíjasok, a hatalmas bérfejlesztés ellenére 20.-25.-n már kölcsönre szoruló közalkalmazottak, meg még jó páran. De nekem kifejezetten bejön az egybites érveléstechnikájuk, mókás.
A külpolitika is hasonlóan vidám lesz, az alternatív valóságban élő druszám szintén derült pillanatokat tud okozni.
Üdv.
Donald Duck 2017.02.20 14:28:49
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem is fog. Ahhoz ember, és férfi kellene hogy legyen.
Üdv.
Akár sikeres lesz a Momentum Mozgalom kezdeményezése, akár nem, arra mindenesetre jó volt az olimpiai rendezéssel kapcsolatos aláírásgyűjtés, hogy a kormány is ráébredt, tovább nem tolhatja el magától a problémát. A kormányhoz közel álló elemzők és tanácsadók ugyanis rájöttek, ha semmiféle választ…..
Újra itt vagyunk, kellett egy pár nap pihenés nekünk is a Bora-Borán, addig is folyamatosan nyomon követtük a magyar és amerikai belpolitika minden érdekességét. Mai bejegyzésünkben támpontot szeretnénk adni a hűséges Fidesz-szavazóknak, hogy a még egészen pici gyermekeiket is a párt és Orbán Viktor…..