Regisztráció Blogot indítok
Adatok
francu

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: (2016. március 25.) A kínai döntéshozók jelentős szigorításokat vezettek be a külföldi tanárok alkalmazása terén. Ez alapján több tartományban is gyakorlatilag lehetetlenné vált a nem anyanyelvű tanárok számára a munkavállalás. A szabályozási környezet átvétele eltérő az egyes…..
francu 2017.02.07 02:08:40
Halihó Veve,

nem tudom, mennyire reális választ várni egy ősréginek számító blogbejegyzés kommentjére, de hátha.

A napokban bukkantam rá a blogra és nagyon hozzám szólt az egész elképzelés (angol, tanítás, külföld). Láttam a módosítást a bejegyzés elején így utánanéztem mivel is járna egy TEFL vizyga megszerzése (akár csak mutatóba), még gondolkozom rajta de addig is szeretnék még megtudni pár dolgot ha lehet.

A stílusod, a tanításhoz és magához az élethez való hozzáállásod irigylésre méltó - ez az önbizalom közben épült ki vagy már eleve megvolt? :D Érdekelne, volt-e és ha igen, miféle tapasztalatod nyelv- (vagy egyéb) oktatásban mielőtt kimentél, és hogy milyen szintű nyelvismerettel rendelkeztél. Nincs nyelvvizsgám, nem is hiszem hogy nagyon kell ha az ember tényleg tud angolul, de amikor szintekről van szó, azért egy összehasonlítási alapnak mégiscsak elkéne merthogy én magam nem tudom megítélni az angolomat, de csak azért, h felmutasd h n tessék kaptam róla papírt is sajnálnék kidobni 50-60 ezreket, főleg h a mostani szigorítás miatt amit fentebb említettél talán el kéne végezni egy ilyen kurzust ami szintén nem olcsó mulatság (amellett a nyelvvizsgát feleslegessé tenné kb., ha sikeresen tudsz teljesíteni egy TEFL kurzust az sztem bőven elég). No de mégis, mire számíthat odakint az ember a tanulóktól? Középiskolás és egyetemista szinten? Egy éve vagyok kint Angliában, van egy erős felső-középszintem, elég ez oda vagy ezzel úgyiscsak elhasalnék a vizsgán meg beégnék odakint ha meg is csípnék egy állást? Nagyon nem vagyok tisztában a kinti erőviszonyokkal, na, ebben kérnék egy kis segítséget... írok fb-on is hátha ott aktívabban követed az üzeneteket. Köszönöm szépen előre is, a blognak meg lelkes olvasója maradok :)