Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakonyibéláné

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jófogás az egyik legnagyobb hazai online piactér. Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ez valamiféle biztosítékot és védelmet jelent a magánbizniszek ingoványos területén. Hát nem egészen.  Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség! Az alábbi problémával azért fordulok hozzátok, mivel sokat…..
bakonyibéláné 2017.02.10 12:13:51
@onlajnok: akkor hagyják ott és basszon át továbbra is minden hülyét?
Dögöljön meg a szomszéd tehene is.
bakonyibéláné 2017.02.10 12:44:21
bakonyibéláné 2017.02.10 12:55:13
@Reactor: Ebben tökéletesen igazad van. De pont ezt próbáltam én is írni, hogy legalább tegyen ellene valamit. De ahogy Te is írtad, valamiért nem teszi.
  Az Erste megvette a Citibank lakossági üzletágát. Az ügyfelek átvátelével járó gigantikus munkára 3 napos teljes leállással készült a bank. A volt citisek erstés élete tegnap reggel kezdődött, a jelek szerint kisebb-nagyobb döccenőkkel. Reméljük, azért a végén mindenki boldog…..
bakonyibéláné 2017.02.08 15:15:21
@Drago Brutic1: De ha betelefonál akkor lehet, hogy már megoldották volna .
Így viszont milyen jól hangzik, hogy elveszett az ügyfél pénze.
Sok új dolgot nem tanulunk Kriszti esetéből, csak a régi nagy igazságokat: szó elszáll, írás megmarad, és mindig olvassuk el, mit írunk alá. Kedves Homár! December közepén bementünk férjemmel a Telenor Pólus Centerben lévő hivatalos képviseletébe, hogy vegyünk egy…..
Netről rendelve a kényelem oltárán áldoz az ember, cserébe néha csalódik, ám a könyvvásárlás ilyen szempontból épp elég veszélytelen terepnek tűnik. Sok infó megtalálható a leírásoknál, és általában jó támpontot ad a beltartalomra a szerző vagy a kiadó is. Pont…..
bakonyibéláné 2017.02.08 10:53:16
@Zirowe: Szerintem a szülő a hülye. Ott van a könyv ismertetője.
pl.: "Mi van a lányok lába között? Mi történik majd az „első alkalomnál”? Lehet egy hüvely „túl szűk”? Mitől véd az óvszer? Mennyi igaz a pornókból?"

És a borítón Kamaszoknak javasolják a könyvet nem Kiskamaszoknak.
bakonyibéláné 2017.02.08 10:57:03
@Zirowe: Biztos kíváncsiak a GVTI állásfoglalására.
Mi van, ha egy szolgáltató eladja a szolgáltatási területét az ügyfékörrel együtt? Jó esetben persze semmi, de alakulhat másképp is. Gergely még tavaly év végén írt nekünk. Sajnos a levele és a rá érkezett fogyasztóvédelmi tanács beleveszett a levéltömegbe, így neki már…..
A Bella Itália Bútorház nem most debütál nálunk, igaz, akkor nem akartak reagálni a posztra, hiába küldtük el nekik. Ki tudja, lehet, hogy most fognak.  Tisztelt Tékozló Homár! Szeretnénk megosztani, hogy milyen kálvárián megyünk keresztül, hátha ezzel valakit megkímélünk…..
A kormány január 1-jétől 27%-ról 18%-ra csökkentette a net áfáját, amit az újszülöttek és a kiscsoportos ovisok lelkesedését leszámítva szkeptikus hümmögéssel fogadott a lakosság - bölcs előrelátásról tanúbizonyságot téve. Nekünk a UPC-ről jött hír, de nem akarunk igazságtalanok lenni velük, nem…..