Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asinello

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt belekezdenék a mondandóm lényegébe, szeretném mindenkiben tudatosítani azt a tényt, hogy a Csepel Sör Klub egy valós klub, ahol öt csíkos vérű kismalac kis zebra izgulja végig hétről-hétre a mérkőzéseket. A klubhelyiségben van asztal meg szék, utóbbiból van repülő típus is. De van még tévé,…..
A tegnapi gól nélküli döntetlennel zárult Derby d’Italia után itt-ott olvasgattam néhány hozzászólást az agyasoktól. Pjanic lecserélése volt a téma, meg a padon hokizó Dybala, Costa és Sandro hármas. Írják, hogy Pjanic is összekülönbözhetett Allegrivel, amit abból állapítottak meg, hogy nem…..
Asinello 2017.12.10 14:46:50
@GabeTR: Lehet, hogy későn jött Dybala, lehet, hogy jobb lett volna Costa. Tizenöt percet kapott az argentin, ez idő alatt, annyit tett hozzá a meccshez, mint előtte 75 percet a padon. Amúgy meg lehet, hogy ez az arány 30/60 lett volna. :D Két rangadón négy pont, azért ez nem rossz. Valaki írta, hogy ha Nápolyban ikszelünk és itthon verjük az intert, akkor most mindenki repesne az örömtől a négy pont miatt. Mindegy, jó látni, hogy élesedik a csapat, annak ellenére, hogy Allegri miatt mindenki el szeretne igazolni.. :D
Ezen az oldalon saját kis közösségünk - a Csepel Sör Klub - tagjait érdeklő témákat, eseményeket, mindennapi gondolatainkat szeretnénk megosztani Veletek és egy kicsit saját magunkkal is. Foci, horgászat, kaják, amolyan "pasis" dolgok. Biztos vagyok benne, hogy ezek nem csak minket érdekelnek, de…..
Asinello 2017.12.10 11:36:34
Tessék megnézni: www.youtube.com/watch?v=7qXqadPifcU

Mikor megyünk egy Bölcske-Madocsa derbire? :)
Andrea Agnelli bírósági ügyében ma döntés születhet, miután állítólag az elnök is szerepet vállalt Juventus-bérletek szervezett bűnözésben érintetteknek való értékesítésében. A döntés ma lesz hallható az FIGC bíróságán Rómában, az ügyész két és fél évre…..
Asinello 2017.09.25 14:20:36
@GabeTR: Még szerencse, hogy valamilyen szinten védett helyen van az SK. ;)
Asinello 2017.09.25 15:20:08
@GabeTR: Nem tudom, keresztapák között is van különbség, de majd ránézek a gyűrűjére, hogy hátha nápolyi. Ha csokis, megesszük. :)