Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f4llen4ngel

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nah gyerekek szükséges, hogy a való életben is hatalmas küzdelmet folytassunk az alkohol pusztító hadserege ellen. Mostanában beszéltük, hogy össze kéne hozna valami találka féleséget, hogy ott a való életben is kibeszélhessük a minket érintő hatalmas problémákat és közben…..
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..
f4llen4ngel 2010.02.05 10:35:19
Reckl Amál blogja Sajnálni kéne? 2010.01.29 14:00:00
Pár napja a híradók közepesen fontos hírként számolnak be egy illegális pornóforgatás körüli botrányról.Az újpesti házban olyan embereket is szado-mazóra kényszerítettek, akik azt nem akarták.Először azt hihette az ember, az egész pornózás a jelenlevő hölgyek akarata…..
f4llen4ngel 2010.01.29 15:21:41
@Rékuc: arra vigyázz szellemi elesettként, nehogy rád essen valaki :)
f4llen4ngel 2010.01.29 15:25:45
@Rékuc: lesüllyedni majd csak akkor, ha feltalálják az antigravitációt :)
SziasztokHétfőn és kedden minden emberre számitunk kis hazánkban. A többé kevésbé ismert kórházépitésről van szó. Rotálva építjük, ami azt jelenti, hogy egyszerre 20 ember van a cégben, hogy optimális legyen a termelés. Ezután egy-egy embert vagy mind a 20at kirúgjuk (ez még…..
A mai posztot Sixxnek ajánlom, aki Debrecen réme, és ugye az ottani legendás hely a Lovarda. Persze, lehet, hogy tök sok Lovarda nevű hely van az országban, de mi szeretnénk Debrecenre gondolni, a csikósokra, a Lokira és Kósa Lajosra. Hali! Amit mesélni akarok,még eléggé friss,de…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..